Voortreffelijk en goede service.

Bestellingen worden met zorg afgeleverd. Goede producten en netjes verpakt.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed koel verpakt vlees. Heerlijke kwaliteit. Aanrader!

Wat weer een heerlijke bbq

Dit keer van alles voor wat gezellige avonden in de tuin besteld. Heerlijke sate, hamburgers, vis. Wij zijn niet zo van een groot stuk vlees maar hebben nu een kleine green egg en gaan dat toch een keer uitproberen. Van deze zending hebben we in ieder geval al 2 avonden kunnen genieten. En natuurlijk de bezorging/verpakking ook helemaal top!

Top kwaliteit en supper mals

Zeer tevreden met het bestelde vlees netjes verpakt netjes geleverd en goed te volgen en 1 ding normaal ben ik niet zo iemand masr nu je proeft echt het verschil tussen supermarkt en slager of dat van vander valk pffff dikke pluim voor het hele team en ik ben zo antusjast dat ok het iedereen adviseer met vriendelijke groeten 1 zeer tevreden klant allart en brenda meiringh uit vollenhove

Super geweldig bedrijf met heerlijk mals vlees

Ivm een BBQ voor mensen met autisme heb jullie benaderd. Het contact is super goed en vriendelijk en behulpzaam. Het vlees was echt super mals en lekker. De sauzen zijn ook zeer goed bevallen. Het werd perfect geleverd. Kortom geweldig!!!

Klasse

Ik heb via Valkwijn kennis gemaakt met de slagerij. De prijzen en kwaliteit waren een grote verrassing. Vooral de prachtige verpakking viel op alsmede de Super maak van het vlees. Voor mij staat vast: Nooit meer een andere slager dan VALK SLAGERIJ.

Goed verpakt en snel geleverd en het vlees zelf is ook super. Ik raad het iedereen aan

Heerlijk vlees. Topqualiteit

Heerlijk vlees. Topqualiteit

Veel bot bij het vlees

Vlees was van goede kwaliteit en goed en koud verpakt helaas was bij de tomehawk het bot wel extreem groot waar door het stuk vlees achter af toch wel duur was

Mooi pakket!

Ondanks dat Trunkrs de bezorging vrijdag niet voor elkaar kreeg, heeft Valkslagerij er ruim voor gezorgd dat ons feestje zaterdag geslaagd was. Heel tevreden over de slagerij en wij bestellen zeker weer, maar komen dan zelf afhalen ;-)

Liefde gaat door de maag

Echte carnivoren dat zijn wij, Daar past dit speciale pakket goed bij. Met lekker rubje, low and slow, Stelen wij dit seizoen de show!

De verpakking was een stevige doos en daarin een mooie koeltas waar het vlees in zat . Erg verzorgd !

Prima verzorgd !!

Heb nog niets geproefd. Maar de verzorging en bezorging waren uitstekend! Keurig en netjes verpakt en gekoeld in een koeltas. Als het allemaal lekker smaakt ben ik een nieuwe trouwe klant. Tot zover hartelijk dank!!

Zoals gewoonlijk, de gebruikelijke goede kwaliteit, goede bezorging en keurig verpakt

Heerlijk vlees en fijne bezorging

Voor het eerst online besteld. Zeker voor herhaling vatbaar

Het proces van bestellen tot aan levering was uitstekend. De bestelde producten voldeden aan de verwachtingen en smaakten heerlijk.

Uitstekende kwaliteit, ruime keuze plus tijdig en correct geleverd.

Voor de eerste keer besteld geweldig

Voor de eerste keer besteld Levering goed precies wanneer het mij uitkomt Geweldig vlees goed en koel verpakt Zeker van plan om in de toekomst meer te bestellen

Vreemde korting

Ik wilde vandaag weer wat bestellen Bij Valkslagerij, dus winkelwagen gevuld met BBQ vlees. Omdat ik eergisteren een nieuwsbriefmail ontvangen had met een kortingscode voor 10% korting, dacht ik "top".... komt dat ff goed uit. Wat lekkers uitgezocht met een waarde van 80 euro, kortingscode ingevoerd, zie ik een korting van maar 5% op m'n eindbedrag. Jammer, het gaat me niet om die 4 euro, maar maak dan geen reclame als je op deze manier de klant besodemietert. Update...... Na contact met Robbie, is het 1 en ander aangepast. Al met al is er een oplossing tot beide tevredenheid gekomen. Thanx voor de goede service.......

Hele nette levering

Alles super netjes verpakt. Ook fijn dat je online goed kan zien hoe laat ze er zijn. Vlees gaat vanavond op de bbq

Snelle levering en goede kwaliteit vlees.

Voor de eerste keer online BBQ vlees besteld bij Valkslagerij.nl voor het BBQ feest van mijn zoon en zijn vrienden. Bestelling en betaling ging makkelijk online Na uitgekozen datum wanner ik het vlees bezorgd zou willen hebben, zou het vrijdag avond tussen 17:00 en 22:30 bezorg worden. 17:04 werd er al aangebeld en is het BBQ vlees afgeleverd. Netjes ingepakt in een dichte doos met daarin koeltassen met koelelementen en het ( bevroren ) BBQ vlees. Ook het vlees zelf was netjes ingepakt in plastic en voorzien van product sticker met alle benodigde informatie. Het vlees was van goede kwaliteit en werd erg lekker gevonden door iedereen. Ze hebben er smakelijk van gegeten. Bij onze volgende BBQ gaan wij zeker weer bij Valkslagerij.nl bestellen.

Prima kwaliteit

Diverse malen vlees besteld. Een prima kwaliteit vlees met goede smaak.

Vandaag stukje ossenhaas gegeten

Vandaag stukje ossenhaas gegeten van mijn bestelling ongeveer 10 dagen geleden en ik geef het een 10! Ik ben geen groot vleeseter, maar als ik een stukje vlees eet moet het smaak hebben want het natte supermarkt vlees krijg ik niet naar binnen!!!! Dus een aanrader!!!!!!

fantastisch

Het vlees was heerlijk. Echt een aanrader en het werd heel goed verzorgd thuisbezorgd. Echt helemaal tevreden!

klasse vlees en service

deze week weer kwaliteitsvlees binnen gekregen en van het weekend met de kids en geliefde lekker bbq en door de weeks ok top vlees bij het eten . van bal gehakt tot runderlap en karbonade en ja geen water toegevoegd zoals bij supermarkt of bedrogen worden met gehakt waar veel meer troep word toegevoegd om het er mooi in die pakken uit te zien. dus geloof mij en anders elf proberen door er naar toe te gaan in voorschoten en iets kopen . dan proef je de liefde en kwaliteit die er aan gegeven word door de vakmensen van van der valk.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl