Het proces van bestellen tot aan levering was uitstekend. De bestelde producten voldeden aan de verwachtingen en smaakten heerlijk.

Uitstekende kwaliteit, ruime keuze plus tijdig en correct geleverd.

Voor de eerste keer besteld geweldig

Voor de eerste keer besteld Levering goed precies wanneer het mij uitkomt Geweldig vlees goed en koel verpakt Zeker van plan om in de toekomst meer te bestellen

Vreemde korting

Ik wilde vandaag weer wat bestellen Bij Valkslagerij, dus winkelwagen gevuld met BBQ vlees. Omdat ik eergisteren een nieuwsbriefmail ontvangen had met een kortingscode voor 10% korting, dacht ik "top".... komt dat ff goed uit. Wat lekkers uitgezocht met een waarde van 80 euro, kortingscode ingevoerd, zie ik een korting van maar 5% op m'n eindbedrag. Jammer, het gaat me niet om die 4 euro, maar maak dan geen reclame als je op deze manier de klant besodemietert. Update...... Na contact met Robbie, is het 1 en ander aangepast. Al met al is er een oplossing tot beide tevredenheid gekomen. Thanx voor de goede service.......

Hele nette levering

Alles super netjes verpakt. Ook fijn dat je online goed kan zien hoe laat ze er zijn. Vlees gaat vanavond op de bbq

Snelle levering en goede kwaliteit vlees.

Voor de eerste keer online BBQ vlees besteld bij Valkslagerij.nl voor het BBQ feest van mijn zoon en zijn vrienden. Bestelling en betaling ging makkelijk online Na uitgekozen datum wanner ik het vlees bezorgd zou willen hebben, zou het vrijdag avond tussen 17:00 en 22:30 bezorg worden. 17:04 werd er al aangebeld en is het BBQ vlees afgeleverd. Netjes ingepakt in een dichte doos met daarin koeltassen met koelelementen en het ( bevroren ) BBQ vlees. Ook het vlees zelf was netjes ingepakt in plastic en voorzien van product sticker met alle benodigde informatie. Het vlees was van goede kwaliteit en werd erg lekker gevonden door iedereen. Ze hebben er smakelijk van gegeten. Bij onze volgende BBQ gaan wij zeker weer bij Valkslagerij.nl bestellen.

Prima kwaliteit

Diverse malen vlees besteld. Een prima kwaliteit vlees met goede smaak.

Vandaag stukje ossenhaas gegeten

Vandaag stukje ossenhaas gegeten van mijn bestelling ongeveer 10 dagen geleden en ik geef het een 10! Ik ben geen groot vleeseter, maar als ik een stukje vlees eet moet het smaak hebben want het natte supermarkt vlees krijg ik niet naar binnen!!!! Dus een aanrader!!!!!!

fantastisch

Het vlees was heerlijk. Echt een aanrader en het werd heel goed verzorgd thuisbezorgd. Echt helemaal tevreden!

klasse vlees en service

deze week weer kwaliteitsvlees binnen gekregen en van het weekend met de kids en geliefde lekker bbq en door de weeks ok top vlees bij het eten . van bal gehakt tot runderlap en karbonade en ja geen water toegevoegd zoals bij supermarkt of bedrogen worden met gehakt waar veel meer troep word toegevoegd om het er mooi in die pakken uit te zien. dus geloof mij en anders elf proberen door er naar toe te gaan in voorschoten en iets kopen . dan proef je de liefde en kwaliteit die er aan gegeven word door de vakmensen van van der valk.

Ideaal verpakt

Meteen na bezorging.vlees in de vriezer, maar lekker kippendij en hamburgers in de koelkast. Gaan we sate maken. De zon gaat schijnt morgen .dus genieten met vrienden. Dankjewel voor de snelle levering..

Top vlees !

Vriendelijke medewerker mooi vlees mooie supermarkt alleen jammer voor mijn dat deze zaak in Voorschoten en niet in Delft

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst na het lezen van een aantal reviews. Op zoek naar een aantal grote stukken vlees voor de BBQ ben ik hier terecht gekomen. Geweldig assortiment met heldere beschrijving van de producten. De bestelling werd geleverd in een mooie omverpakking met daarin een mooie koeltas gevuld met de door mij bestelde producten. Deze waren nog mooi bevroren. De stukken vlees zaten goed individueel verpakt met een duidelijke sticker zodat zo te herkennen was wat wat was. En de kwaliteit is zeer goed. Een aanrader voor iedereen die graag een mooi groot stuk vlees klaarmaakt !!

Ben zeer tevreden.

ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverd vlees .

Perfect vlees! Heerlijk!

Heel goed en zorgvuldig verpakt! Was heerlijk! Ik ben zeker van plan om meer te bestellen! Goede service. Ben al een v.d.Valk fan en nu ook van de slagerij.

Goed en snel geregeld.

Vlees besteld voor de BBQ snel geleverd netjes verpakt.

Gewoon goed.

Altijd goed geregeld, en natuurlijk lekker vlees.

Top levering

Het was snel geleverd, alles was duidelijk. En fijn dat er ook een bereidingspapiertje bij zat. Ik ga zeker vaker bestellen!

Top vlees

Barbecue vlees besteld ruim voldoende per persoon en niet duur

Super kwaliteit

Ik heb online besteld,was super vlees. Zelf in de winkel geweest Alphen aan den Rijn super vriendelijk personeel. Blijft to erg goede slager

Goed, kwalitatief vlees.

Verschillende keren besteld. Dik tevreden over het kwaliteit van het vlees. Alles goed verpakt en goed gekoeld geleverd.

GEWELDIG!!!!!!

Onze eerste keer dat wij besteld hebben. Ik kan niets anders zeggen dan, heerlijk mals super lekker vlees.

Echt super vlees. Een aanrader. Heerlijk mals netjes verpakt en bezorgt.

Een genot om uit pakken.

We ontvingen onze bestelling, goed verkapt, diepgevroren en geportioneerd. Wat een genot om uit te pakken en de diepvries weer vol te lad3n. Prima kwaliteit vlees, met zorg verpakt en goed gekoeld vervoerd en bezorgd op de aangegev3n tijd. De

In 1 woord geweldig.

Dit was onze eerste bestelling voor de BBQ, en zeker niet de laatste. We waren erg verrast, niet alleen over het vlees maar ook de verpakking. Een echte aanrader.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl