Ideaal verpakt

Meteen na bezorging.vlees in de vriezer, maar lekker kippendij en hamburgers in de koelkast. Gaan we sate maken. De zon gaat schijnt morgen .dus genieten met vrienden. Dankjewel voor de snelle levering..

Top vlees !

Vriendelijke medewerker mooi vlees mooie supermarkt alleen jammer voor mijn dat deze zaak in Voorschoten en niet in Delft

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst na het lezen van een aantal reviews. Op zoek naar een aantal grote stukken vlees voor de BBQ ben ik hier terecht gekomen. Geweldig assortiment met heldere beschrijving van de producten. De bestelling werd geleverd in een mooie omverpakking met daarin een mooie koeltas gevuld met de door mij bestelde producten. Deze waren nog mooi bevroren. De stukken vlees zaten goed individueel verpakt met een duidelijke sticker zodat zo te herkennen was wat wat was. En de kwaliteit is zeer goed. Een aanrader voor iedereen die graag een mooi groot stuk vlees klaarmaakt !!

Ben zeer tevreden.

ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverd vlees .

Perfect vlees! Heerlijk!

Heel goed en zorgvuldig verpakt! Was heerlijk! Ik ben zeker van plan om meer te bestellen! Goede service. Ben al een v.d.Valk fan en nu ook van de slagerij.

Goed en snel geregeld.

Vlees besteld voor de BBQ snel geleverd netjes verpakt.

Gewoon goed.

Altijd goed geregeld, en natuurlijk lekker vlees.

Top levering

Het was snel geleverd, alles was duidelijk. En fijn dat er ook een bereidingspapiertje bij zat. Ik ga zeker vaker bestellen!

Top vlees

Barbecue vlees besteld ruim voldoende per persoon en niet duur

Super kwaliteit

Ik heb online besteld,was super vlees. Zelf in de winkel geweest Alphen aan den Rijn super vriendelijk personeel. Blijft to erg goede slager

Goed, kwalitatief vlees.

Verschillende keren besteld. Dik tevreden over het kwaliteit van het vlees. Alles goed verpakt en goed gekoeld geleverd.

GEWELDIG!!!!!!

Onze eerste keer dat wij besteld hebben. Ik kan niets anders zeggen dan, heerlijk mals super lekker vlees.

Echt super vlees. Een aanrader. Heerlijk mals netjes verpakt en bezorgt.

Een genot om uit pakken.

We ontvingen onze bestelling, goed verkapt, diepgevroren en geportioneerd. Wat een genot om uit te pakken en de diepvries weer vol te lad3n. Prima kwaliteit vlees, met zorg verpakt en goed gekoeld vervoerd en bezorgd op de aangegev3n tijd. De

In 1 woord geweldig.

Dit was onze eerste bestelling voor de BBQ, en zeker niet de laatste. We waren erg verrast, niet alleen over het vlees maar ook de verpakking. Een echte aanrader.

Goede service en heerlijk vlees.

Iedereen was erg tevreden over het vlees, wij hadden een bbq pakket besteld ! Je proeft dat het vers is. Handig online te bestellen en op te halen. Ook genoeg vlees voor het geld. We komen zeker nog met regelmaat terug. Het bbq seizoen is weer geopend :)

Mooie stukken kwaliteitsvlees

Wat een mooie stukken vlees, voor een scherpe prijs! Ga zeker nog eens bestellen!

Voor het eerst besteld en bevalt goed. Heerlijk vlees.

Perfect!

Snel en volgens afspraak geleverd! Wij hebben genoten van het heerlijk bbq vlees!

Variety of products, Fair prices.The website is user-friendly. Im happy with my experience.

Variety of products and good quality, and the website is user-friendly. I'm happy with my experience. The delivery is on time, and the packing of the meat is absolutely perfect.

Zoals altijd weer TOP!

Wij zijn frequente bestellers bij de slagerij en altijd erg tevreden. Ook nu weer. Goed verpakt, op tijd bezorgd maar vooral weer een super kwaliteit - prijsverhouding!

Mijn ervaring is nog steeds hetzelfde. Het lekkerste vlees voor een betaalbare prijs

Het vlees is het blijft nog steeds super

helemaal goed

een aanrader echt goed vlees en heel netjes verpakt

Mooie producten en goede prijs kwaliteit

Mooie producten niet te grote portie voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik heb Bbq vlees besteld en kon het eerder ophalen dan was aangegeven. Het zat super goed verpakt. Complimenten van iedereen over de kwaliteit van het vlees Aanrader!!!

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl