Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk en goede kwaliteit

Perfect vlees, waar voor je geld

Het vlees is echt fantastisch. Het lukte me nooit om een perfecte biefstuk te bakken zoals je het in een restaurant krijgt, maar met dit vlees wel! Ik heb nog nooit thuis zulke lekkere malse biefstuk spiesen gemaakt! Uit eten in je eigen huis met hetzelfde kwaliteit vlees. Ook de kipfilet zit keurig netjes verpakt en je hebt weinig snij afval. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen, datum en tijd aflevering altijd keurig. Maar veel belangrijker zeer goed kwaliteit en keurig verpakt!

Keurig verpakt. Vlees ziet er goed uit

Uitstekend!

Ruime keuze en zeer goede kwaliteit.

Prima vlees

De service is goed en snelle levering.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Erg lekker vlees op tijd geleverd

Het vlees komt diepgevroren binnen kan zo de vriezer in. Is van zeer goede smakelijke kwaliteit en betaalbaar.

Goede kwaliteit tegen betaalbare prijs

Goed product, top service

Goede bezorging, keurig op tijd. Product ziet er mooi en goed uit. Goede service van Valkslagerij. Ik ben super tevreden.

Ziet er heel goed uit!

Mooi aangeleverd in een koeltas met koelelementen. Bedankt!

Heel erg goed

Wij bestellen al enige tijd bij deze slager en onze ervaring is dat de kwaliteit van het geleverde vlees uitstekend is !

Uistekend !!

Gewoon heel goed verzorgd!

Netjes volgens afspraak bezorgd. Wij waren heel benieuwd hoe het bezorgd zou worden. En overweldigd door de manier hoe het verpakt was.Geen ander woord voor dan werkelijk TOP. We gaan dit zeker herhalen.

De communicatie omtrent de levering is uitstekend. Kan het pakket prima volgend. Is er op de afgesproken tijd. Ik heb meerdere keren vlees en extra’s besteld. Volgende keer weer!

Uitstekende kwaliteit.

Ruime keuze, schappelijk geprijsd. Uitstekende vriendelijke service. Leverings proces goed te volgen en zeer goed verpakt. Complimenten!

Geweldige service voor een top stukje vlees

Helemaal geweldig.

Bestelling volledig (en op de opgegeven tijd en datum) ontvangen, heel netjes verpakt en nog helemaal ingevroren. Alleen de spare ribs tot nu toe nog kunnen proeven, maar die zijn heerlijk. De rest zal ongetwijfeld van dezelfde kwaliteit zijn.

Vlees nog niet gebruikt! Levering via Thrunks gekoeld geweldig! Duidelijke Webshop

Voor het eerst hier besteld en het is zeer goed. Je hebt veel minder afval en hoeft het niet in porties te maken. Het enige wat ik jammer vind is dat ik dit bedrijf niet eerder heb gevonden. Ook zeer tevreden over de transporteur Trunkrs. Leveren tussen 17.00uur en 22.00uur, dan ben ik toch thuis en je kan continu volgen in welke tijdvak ze komen.Als het op is ga ik zeker weer een bestelling plaatsen.

Zeker dit bestellen en bezorging blijven we doen.

Uitstekend verpakt en verzonden uiterst tevreden met de verzending

Erg goed

Mooie kwqliteit vlees en kip. In porties aangeleverd. Besteld en 2 dagen later bezorgd. Kan niet beter

Kwaliteit vlees, voor een scherpe prijs. Kipfilet besteld en grillrooster, netjes in 2 koeltassen verpakt met icepacks.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl