mooi vlees voor een mooie prijs

Kipfilet en kippendijen zien er mooi uit. Perfect gekoeld geleverd incl. plastic zakjes en koeltas. Prijs is vele malen goedkoper dan in de supermarkt.

Heldere communicatie en goede kwaliteit

Levering is snel, duidelijk en netjes binnen het tijdsframe die je per mail ontvangt. Kwaliteit van de producten is ook veel hoger dan bijvoorbeeld een supermarkt. Qua prijs ligt het soms ook lager dan de lokale slager. Regelmatig ook leuke acties en producten die niet gegarandeerd bij de lokale slager te vinden zijn. Producten worden in handige koeltassen, verpakt in een stevige doos, geleverd. Koeltassen gebruik ik nu met regelmaat ook voor andere aankopen. Ook fijn dat er portiezakjes worden meegeleverd bij grote hoeveelheden, dat scheelt weer iets om aan te denken.

Super goed vlees

Met van der Valk vlees wordt je erg gauw de pitmaster van je bbq

Heerlijk vlees voor een goede prijs

Dit was onze 2e bestelling bij Valkslagerij.nl. We hebben nu 2 pakketten gekozen en zijn zeer tevreden over het vlees. Het zit keurig netjes verpakt en kan zo de diepvries in. Wat ons betreft zeker weer voor herhaling vatbaar!

Super, goede kwaliteit

Weer een pakket ontvangen met verschillende vlees soorten en kipfilet Vele malen beter dan wat ik vroeger bij de supermarkt kocht… ook het ingevroren vlees is na ontdooien nog van zeer goede kwaliteit

Great service, good quality meat, expiry date is almost there.

We ordered meat on line, it arrive on the day that i ordered, there was very clear communication from the delivery, with a short time slot. The package arrived well packed and well cooled, there was an issue with one of the things that I ordered, costumer service handelde it very well and efficiently. I would definitely come back again!

Makkelijk en snel voor de deur afgeleverd voor een keurige prijs!

Wou dat ik dit eerder had geweten, na het lezen van de reviews werd ik toch nieuwsgierig en besloten een bestelling te plaatsen. Alles was keurig verpakt en werd zoals afgesproken op de juiste tijd en plaats bezorgd. We moeten het nog proeven, maar ziet er geweldig uit!

Lekker vlees snelle levering

Heel makkelijk te bestellen. De levering is top en helemaal op tijd. Lekker vlees. Makkelijk ingevroren zo de vriezer in! Zeer tevreden.

Keurig en duidelijk verpakt! Heerlijk vlees, wat een verschil met de supermarkten!

Heerlijk vlees voor thuis. Goede levering en goed verpakt in koeltassen met koelelementen.

Uitmuntende bezorging

Heel erg fijn om kwaliteit in huis te halen. De bezorgdienst verdient echt een pluim. Keurig op tijd; op de wijze waarop ik had aangegeven dat het bezorgd moest worden. Met kinderen die rond 19:30 uur net op bed liggen; is een deurbel niet iets waarvan je wilt dat er dan op wordt gedrukt. Ik had doorgegeven dat men de bestelling voor de deur kon zetten en op het raam mocht kloppen; dit werd dan ook gedaan. Heel erg fijn. De bestelling was zorgvuldig verpakt met extra koelpacks tussen de producten. De producten zelf zijn keurig vacuüm verpakt en goed gelabeld. Zo weet je goed wat wat is :-).

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd.

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd.

Heerlijk vlees tegen goede prijs. Keurig geleverd, gemakkelijk te bestellen. Prima service (bijbestellen en in 1 keer geleverd, topservice)

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De prijs-kwaliteit verhouding m.b.t. de kip is goed. Daarnaast is de levering ook netjes.

Buitengewone service & kwaliteit

Gezien de belachelijke prijsverhogingen van met name kipfilets bij mijn vaste supermarkt, via google bij Valkslagerij uitgekomen. Door de aard van het produkt en de afstand van mijn woonplaats ( 60 km ) had ik aanvankelijk mijn bedenkingen, maar toch een 'test-order' kipfilets geplaatst. De aflevertijd perfect te volgen via track & trace, perfect verpakt in koeltassen met ijs en een uitstekende prijs & kwaliteit. Vanaf nu mijn vaste leverancier voor vlees !

Netjes en cool geleverd in mooi cool tassen

Goed voor elkaar

Heerlijk vlees, veel keus. Goede kwaliteit. Netjes thuis gebracht en zeer goed verpakt, alles perfect koel nog.

Prima vlees zo op het eerste gezicht.

Jammer dat alleen de gratis zakjes en vlees er niet bij de bestelling zat. Het vlees zag er goed uit.

Gewoon uitstekend

Een ruime en goede keuze heb je als je bij Valk slagerij besteld. Vakkundig en snel geleverd. Wij eten wel eens bij verschillende restaurant van Valk en nu dus ook thuis dat restaurant gevoel. Heerlijk, we gaan er van genieten. Tot de volgende bestelling.

Top kwaliteit

Zoals altijd uitstekende kwaliteit vlees en uitstekende levering.

Bij jullie is vlees zeer goed

Ik kwam vaak bij jullie toen jullie enkelt de slagerij hadden

Helemaal top!!

Mooi vlees, goed gekoeld in nette koeltassen en op tijd geleverd. Aanrader en zeker niet duur.

Top levering

Goede en snelle levering, en heerlijk vlees goed verpakt.

goed gekoeld bezorgd!

ik had diverse vlees besteld en het werd netjes in koeltassen met koelelementen bezorgd! Goed te volgen ook, ideaal!

alles zoals besteld en bezorgd prima

als het bestelde ook nog heerlijk is zal er vlug een volgende bestelling volgen

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl