het gemak van de website, de communicatie en de producten die je ontvangt
Bezorging was eerder dan track en tracé aangaf
Als ik vaak kip bij de supermarkt koop zwemt het in het vocht! Met de kipfilet van Valkslagerij heb ik daar geen last van, deze is lekker sappig zonder dat alle water eruit bakt! Heerlijke sappige kipfilet!
Beste Geja, Wat een mooie review, bedankt daarvoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kip. Ik ben blij dat het je gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Is goed verpakt en voorzien van koelblokken in een geïsoleerde tas.
Beste Ruud, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het pakket. Bedankt voor je mooie review! We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Word in zeer nette doos geleverd inclusief koeltas met elementen. Keurig verpakt vlees, ziet er allemaal erg netjes uit
Beste Danny, Wat een leuke review, bedankt daarvoor. Fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Het bestelden vlees parketten zagen zeer goed uit, ze waren zeer netjes verpakt en zagen zeer goed uit. Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van het parket.
Beste Adrie, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van het pakket. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Zoals altijd lekker en goed verzorgd
Beste Esther, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat het vlees gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Originele beoordeling
Ik bestel al een jaar regelmatig bij jullie. Zeer tevreden en klasse kwaliteit. Deze week had ik sucade maar deze was niet fijn een verpakking van 500 gram in 2 plakken normaal 3 was vet en niet goed gaar te krijgen na 5 uur sudderen is het nog een klomp. Jammer het is mijn specialiteit en kreeg eters dus had 1 + 1/2 kilo besteld
Eerste bestelling geplaatst en dik tevreden over de service. Helaas 1 item iets ontdooid bezorgd wat, na contact met de klantenservice, zeker niet had mogen gebeuren. Dikke pluim voor hoe dit is opgepakt. Gaan zeker meer bestellingen volgen!
Beste Jeroen, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Ik had gisteren zo'n trek in een lekkere biefstuk en heb gewacht op de bezorging. Vergat dat hij bevroren kwam. Dus........ vanavond smullen!
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review. Ik hoop dat de biefstuk een dag later alsnog goed gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
De kip smaakt overheerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!!
Beste Linda, Fijn om te lezen dat de kip zo goed gesmaakt heeft. Bedankt voor je mooie review. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Verkeerde levertijd aangegeven meteen gebeld en keurig opgelost.
Beste Cornelis, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Hoop vlees goed bevroren.lekker vlees en goedkoop .zeker voor herhaling..
Beste Elise, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het vlees en over de prijs. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Prima ervaring
Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Het vlees zat in een keurige verpakking . Het was net een cadeautje. En het vlees was goed gekoeld afgeleverd. De bezorger was heel vriendelijk.
Beste Jannie, Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je jouw bestelling als een cadeautje hebt ervaren. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Het kipfilet is op de bezorgtijd geleverd. Het zag er goed uit en de smaak is erg lekker. Voor herhaling vatbaar.
Goedemiddag, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat het goed gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Makkelijk bestellen en alles keurig netjes thuisbezorgd!
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over bestellen bij ons. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Altijd lekker vlees op bestelling en mocht er een levering niet kompleet zijn wat maar een keer gebeurt is bij mij wordt het de zelfde dag nog opgelost en nageleverd.
Beste Robert, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Superkwaliteit vlees! Met heel veel zorg verpakt. Mooie koeltassen. Een feest om zo'n mooie doos te ontvangen. Een echte aanrader!!!
Beste Gitta, Wat een leuke review, bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat je een bestelling van ons ervaart als een feestje, daar worden wij erg blij van. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Geleverd n handige tassen en met koelelementen Mooi n porties zoals aangeven bij de bestelling.
Beste Nancy, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat je blij bent met de tassen en porties. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Mijn ervaring met Valk slagerij is voortreffelijk keurig netjes verpakt en binnen de voorgestelde tijd ontvangen.
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat je ervaring met Valkslagerij.nl zo goed is. Bedankt voor deze mooie review en we zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Super goede kwaliteit kipfilet, zeer goed verpakt en verzorgd, ook het afleveren door het bedrijf wat jullie inschakelen, top ! Bedankt van der Valk slagerij.
Beste Ron, Wat een mooie review, daar worden wij enorm blij van. Bedankt voor je complimenten en fijn dat je zo tevreden bent over onze kip. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Bestelprocedure verloopt snel. Datum geprikt voor levering. Vlees komt diep bevroren binnen en kan zo de vriezer in. We kunnen weer even vooruit. Ook de aflevering verloopt soepel en volgens tijdschema.
Goedemorgen, Wat een mooie review, bedankt voor de complimenten! Ik hoop dat al het vlees je gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Perfect, goed verpakt, op tijd, aanrader.
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel het vlees als de verpakking en bezorging. Ik hoop dat alles je gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Op de website terecht gekomen nadat ik een aanbieding zocht van kippendijen. Van der Valk is in ons gezin een begrip, dus hoefde niet te twijfelen aan kwaliteit en heb gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog meer te bestellen. Keurig verpakt in koeltassen met koeling. Pakketten met etiket. Ook nog eens thuisbezorgd. Een regelrechte aanrader dus. Ik wacht op de volgende aanbieding!
Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten
Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl