Blij dat ik Valkslagerij ontdekt heb.

Heerlijk vlees, diepgevroren thuisbezorgd. Ook nog voor een prettige prijs. Vaak goedkoper dan de supermarkt, maar veel betere kwaliteit.

Heerlijke producten!

Overheerlijk vlees, goed gekruid. Top!

Zoals gewoonlijk was allesweer goed geregeld

Alles was weer goed geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit

Zaterdagavond besteld; maandagavond in huis. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ruim assortiment.

Lekker vlees, gemakkelijk verpakt!

Het vlees smaakt goed en is in handige, gemakkelijke porties verpakt.

Heerlijk vlees

Altijd goed ingevroren aangeleverd en alles is van topkwaliteit.

Heerlijk eerlijk vlees

Levering is geweldig , goed te volgen En goede kwaliteit, ben dik te vrede Dit x de kroketten erbij besteld....heerlijk

Na een sealingprobleem, alles top opgelost

Altijd perfect bevroren na een transport en er kan eens iets mis gaan. Dit was het geval bij één verpakking door het uitproberen van nieuwe methoden. Direct melding gemaakt en binnen no time super opgelost. Kortom bestel hier!

Super service

Kogelbiefstuk en ossenhaas besteld Heerlijke producten!

Super lekker vlees en ook nog eens goed voor milieu!

Wat fijn dat er geen water in het vlees zit! Bij de supermarkt moet ik m’n vlees afgieten!!! Wat een lekkere smaak! En het belangrijkste is datgene zo vacuüm verpakt zit dat ik een stuk minder plastic heb om weg te gooien! Goed voor het milieu!

helemaal goed altijd prima

heb hier nu best vaak besteld en is altijd keurig verpakt en het vlees is van top kwaliteit blijf zeker hier bestellen

Perfect vlees en bezorging uitstekend en goed verpakt

Geweldige service en geweldige producten. Zo lang ik kan en mag zal ik bij jullie bestellen

Geweldige goede kwaliteit

Makkelijk bestellen goede bezorging Alles 120%

Een goed overzichtelijk site en heerlijk vlees .

Mijn ervaring is goed, betaalbaar en heerlijk mals vlees en het wordt ook nog thuis bezorgd.

Lekker vlees en op prima wijze verpakt

het vlees is lekker, wordt netjes afgeleverd en zeer netjes verpakt. Jammer dat er 3 dingen van de bestelling niet te leveren waren. Hopelijk de volgende keer weer voorradig.

De bereiding klopt niet tussen de website en verpakking

Kroketten en bitterballen besteld op de website staat airflyer cq oven bereiding. Op de verpakking staat frituurpan (had ik niet meer) dus maar een gekocht. Jammer

Heerlijk vlees en vis

Zeer goed ,echt kwaliteit vlees en vis

Goede kwaliteit en zeer goede service.Uitermate tevreden. Vorige bestelling worst vergeten andere dag geld terug op rekening.Dat is pas service.Hartelijk dank!!!!

Heel goed en gevarieerd vlees. Zo makkelijk om in huis te hebben zodat je daar niet over hoeft na te denken. Diep gevroren geleverd dus kan zo de diepvries in Minpunt was dat er iets mis was gegaan met het bestelsysteem waardoor het 2 dagen later kwam dan verwacht. Maar dit houden we op een beginnersfout omdat er voor de eerste keer bestelden! Komen zeer zeker terug

Lekker

De vogel vloog super snel met onze bestelling naar lemmer. Was super goed verpakt. We hebben er al lekker van gesmuld. Even een tip, de sauzen graag niet bij de diepgevroren vlees leggen. Sauzen waren bevroren.

prima.

heerlijk vlees en het is zalig om te eten.

De kaassoufle s mag meer kaas in is zo goed als leeg

Mooie verpakking en prima inhoud

Er zijn verschillende grootte van gewicht van het product, daarom ook geschikt voor kleine gezinnen. Mooie aanbiedingen en de verpakking is geweldig, helaas niet te retourneren wegens de hygiëne.

De aflevering was slecht geregeld werd achter in mijn tuin gezet de leveing was erg laat rond 22.00uur ik ver wacht dat de bestelling bij mijn voor deur wordt afgeleverd.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl