ga zeker nog een keer bestellen
Beste Nel, Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat je volgende keer weer bij ons gaat bestellen. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Ik heb voor de eerste keer besteld bij vd Valk Slagerij en tot nu toe bevalt het mij super! Duidelijke en gebruiksvriendelijke website met mooie stukken vlees voor een goede betaalbare prijs! Het vlees werd netjes op tijd bezorgd. Volledig ingevroren in mooie koeltassen met ICE packs! Super geregeld!
Beste Frans, Goed om te horen dat je eerste bestelling bij Valkslagerij.nl zo goed bevallen is. Bedankt voor deze mooie review en we hopen dat alles goed gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Goede verzorgt verpakt verzonden
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie review. Ik hoop dat alles gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Mooie vlees producten van prima kwaliteit top Ook uitstekend verpakt in mooie koeltas
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze producten. Hopelijk heeft alles gesmaakt. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Mooie levering, zelfs incl koeltas en koel elementen.
Beste Kees, Goed om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie review! We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Goed verpakt. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Beste Ben, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Gewoon goed geregeld, top.
Beste Ruud, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Dit is een aanrader om vlees te bestellen. Gemakkelijk proces, snelle levering en scherpe prijzen.
Beste Bas, Wat een mooie review, bedankt! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Alles goed geleverd en keurig koel verpakt.
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Goede kwaliteit en keurig bezorgd.
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je blij bent met de kwaliteit. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Heerlijk vlees. Bestelling was wel ontdooid aangekomen, maar gelukkig wilde ik het ook op korte termijn eten.
Het vlees voor een bbq besteld. Het vlees werd bezorgd en was zeer goed ingepakt. (In een isolatietape met koudijs pakkingen er bij.) De bezorging ging op tijdvak wat ik kon traceren, perfect. Het vlees was erg lekker en mals. De volgende keer bestel ik zeker weer.
Beste Natascha, Bedankt voor deze mooie review. Hopelijk is de barbecue geslaagd en heeft iedereen genoten van het vlees. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Bestelling kwam in grote doos met voldoende ijsblokken. Kip en vlees apart verpakt en vacuum. Kip heel svhoon gesneden. Andere vlees ook prima.
Beste Leo, Goed om te horen dat je net zo blij met ons bent, als wij met jou. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Alles netjes volgens afspraak en uiteraard de verwachte kwaliteit
Beste Dave, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Ik bestel met enige regelmaat en dat is niet voor niets. kwaliteit vlees en qua prijs prima! Dierenwelzijn vinden wij ook belangrijk. Er is genoeg keus en voor ieder wat wils. Bevroren aangeleverd wat ik zeker een pluspunt vind. Levering is top en en wordt in de avond geleverd, geweldig als je overdag werkt.
Goedemorgen, Bedankt voor deze hele mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Prima verpakking super vlees en tegen een fijne prijs . Ook het brengen is top op de afgesproken tijd . Kortom een aanrader.
Beste Peter, Wat een mooie review, bedankt! Goed om te horen dat het je goed bevallen en is helemaal super dat je ons aanraadt. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Snelle levering en mooi vlees dat met zorg verpakt is. Alleen jammer dat er bij je bestelling van 5 kilo kipfilet staat dat er diepvrieszakjes mee geleverd worden maar nu voor de tweede keer er weer niet bij zitten.
Beste Jolanda, Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en het vlees. Vervelend om te horen dat er geen diepvrieszakjes meegeleverd zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ga ervanuit dat dit niet meer voorkomt, maar mocht dit probleem zich toch nog eens voordoen, wil je dan een mail sturen naar [email protected]? Dan maken we het direct in orde voor je. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Het bestellen gaat soepel en de producten werden snel, koel en netjes verpakt afgeleverd
Beste Laurens, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en over de producten. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij
De vleesproducten en de kwaliteit van de Valkslagerij maakt ons blij! Voor de eerste maal uitgeprobeerd maar daar blijft het niet bij!
Beste John, Goed om te horen dat we je blij hebben gemaakt. Bedankt voor je mooie review, daar maak jij ons dan weer blij mee! We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij
Al een paar keer besteld Super goed Vlees en Kip En ook de bezorging is heel netjes
Beste Ria, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag terug bij Valkslagerij.nl. Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Vlees kwam ontzettend mooi en goed verpakt aan, het vlees zag er ook keurig uit. Smaak is heerlijk echt een aanrader.
Beste Roy, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en ik ben blij om te lezen dat het vlees je goed gesmaakt heeft. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Weer de vriezer vol met goede producten Ik had een vraag over een van de producten en dit is op een vriendelijke n adequate manier opgelost door de medewerkers. Aanbevelen? Ja zeker!
Beste Paulien, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat we je hebben kunnen helpen en goed om te lezen dat je blij bent met onze service. We zien je graag terug bij ValkSlagerij.nl! Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
Bezorging is top. Bestelling is goed te volgen. Vlees is lekker
Alles netjes vepakt in koeltas met ijs. En voor mijn kip zaten er extra zakjes bij om het te kunnen verpakken in porties. Helemaal super
Hoi Sandra, bedankt voor je mooie review. Hopelijk heeft de kip gesmaakt. We zien je graag terug bij Valkslagerij.nl Met vriendelijke groet, Jonas van Valkslagerij.nl
De producten zijn goed verpakt alles is goed gekoeld en makkelijk te traceren in de trunckers app. Van mij een dikke 10
Hoi Marco, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Ik hoop dat alles gesmaakt heeft en we zien je graag terug bij ValkSlagerij.nl. Met vriendelijke groet, Jonas van ValkSlagerij.nl
Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten
Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl