Prachtige kippendijen

Dat was een latertje voor de chauffeur. Maar we hebben de kippendijen meteen in de marinade gezet. En op zaterdag heerlijke kip sate gemaakt voor onze visite. We hebben er van gesmuld.

Vlees uitstekend, zat netjes verpakt en betaalbaar. Goede service.

Alles was netjes verpakt en het kwam mooi op tijd.

Fantastisch geregeld

Gekoeld aan huis gebracht in super nette verpakking. Heerlijk vlees en zeer goede prijs!

Perfect!

Vlees was van topkwaliteit en ook de service aan huis was ideaal. Zeker een aanrader!

Goed!

Enige minpunt was dat de 5 kg kipdij deels bevroren was, wat niet erg praktisch is om porties van te maken. Verder tevreden.

Perfectie

Ik was eerst wat huiverig om bbq vlees online te bestellen. Door de goede reviews overstag gegaan en absoluut geen spijt. Voor 10 man vlees, mooi verpakt, op tijd geleverd, mooi en zeer smakelijk vlees. Met complimenten van de gasten. Ze zijn voldaan naar huis gegaan en wij hebben nog twee dagen De bbq aangehad om alles op te maken. We gaan nu ook ons dagelijkse vlees bij jullie bestellen.

Keurig verzorgt

Prima bezorging

Dit is de eerste keer dat ik bestel via de website. Het wordt goed koud en bijna bevroren geleverd. Chauffeur was aardig en beleefd

goede services

Kwaliteit!

Kwaliteit en concurrerende prijs!

Topkwaliteit van product en levering

Kippendijfilets bij Valkslagerij besteld. Deze zijn mooi gesneden. De servicedesk is gewoon TOP. Vragen worden direct beantwoord, en er wordt naar een oplossing gezocht zodra je even vast zit, en met spoed wat nodig hebt. De levering gebeurt sávonds, en dit is duidelijk te volgen met een track- trace. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Ruime keus, makkelijk besteld, snel geleverd!

Uitgebreid assortiment. Leuke aanbiedingen. De levering was snel en erg netjes. Fijn dat het na 17:00 uur geleverd wordt. Hoef je niet de hele dag thuis te zijn. Mooi verpakt in een doos met tassen gevuld met koelelementen. Het vlees van de bestelling nog niet gegeten, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Kon niet beter, netjes op tijd en goed verpakt

Perfekt

Perfekt

Prima en voldeed aan de verwachting. Goed verzorgd en op tijd.

Leuke aanbieding.scheelt enorm.goed en leuk verpakt. Netjes allemaal.keurig op tijd bezorgd.diepvries tasje erg leuk

Lekkeeeeeer!.

Goedenavond de kwaliteit is ged, de gehele verpakking is goed, en kwa vers is het ook goed. Ben zeer tevreden smaakt allemaal super lekker. Het is nu al dee 2e keer dat ik heb besteld voor mij een aanrader!.

Kwaliteit geleverd

Gisteren 10 kilo kipfilet mogen ontvangen. De verse kipfilet zat netjes verpakt in 2 plastic bakken a 5 kilo geseald en ja ook nog zeer koel. Elk pakket zat verpakt een koeltas met daarin koel elementen, pluim hiervoor zo weet je zeker dat het product niet kan bederven. Ook denkt valk mee ze leverde plasticzakjes mee want de kip moest nog geportioneerd worden.

Prima vlees

Vlees ziet er goed uit en is overheerlijk. Levering op de dag dat het mij uitkomt. Via link zichtbaar wanneer ze voor je deur staan.

Alles keurig verpakt en vers. Nette aflevering.

10 Kilo kip besteld! Netjes verpakt en de kip smaakt goed. Dit vond de kat helaas ook :)

heel goed

ik kwam vroeger bij valkslagerij in ijmuiden,maar die is er helaas niet meer.daarom bestel ik nu vlees bij valkslagerij online

Kwaliteitsvlees aan de deur geleverd!

Overzichtelijke website, met veel keuze. Vlees keurig verpakt en goed bevroren bezorgd. Vervolgens genieten van een goed stuk kwaliteitsvlees, of vis! Aanrader!

Goede kwaliteit

Goede service en keurig verpakt

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl