Heerlijk vlees en goed verpakt en bezorgt.

Ik ga zeker weer opnieuw bestellen

Vlees heerlijk

Het is vlees is vers en heerlijk! Het bezorgbedrijf was iets minder

uitstekende keuze mogelijkheid

Heerlijk!

Als of ik een kerstpakket ontving.

Als alles goed verzorgd verzendklaar is gemaakt is de eerste indruk al daar. Keurig volgens afspraak geleverd, goed gekoeld en degelijk verpakt. En dan naar de kwaliteit. Gewoon goed en no nonsens. Randje vet waar het hoort, mals vlees. Ik ben er als fervent BBQ-er erg content mee.

Kwaliteit vlees goed Kwaliteit levering goed

Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk te bestellen. Bezorging liep ook prima, goed ingepakt om bevroren staat te behouden. Kwaliteit is heel goed. Heb nog niet alles gebruikt, maar lamsgehakt en braadworsten waren ontzettend lekker.

super

Mooie verpakking en alles nog goed bevroren .

De vlotte en keurige bezorging en het perfecte verpakte en mooie vlees,voor herhaling vatbaar

De bel. Een groot pakket wordt afgeleverd. Spare ribs voor een familiediner…. Ik hou van spare ribs, Ik hou van eten, Ik hou niet van familiediners. Maar met deze spareribs is ieder diner een feest!

Zoals gewoonlijk, TOP

De producten waren weer goed verpakt, kwaliteit weer super dus wederom voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit voor een uitstekende prijs

Zoals altijd goed verzorgd uitstekende verpakking en bezorging. Niets aan te verbeteren ! Complimenten.

Altijd op tijd, goed verpakt, lekker vlees en vis.

Heerlijk vlees en vis. Ook de sausen zijn lekker.

Leuke ervaring

Goede service mooi verpakt, werd alleen na 22.30 uur bezorgd.

Heel goed.

Vriendelijke bezorging. Vlees heel goed.

Goed vlees voor een prima prijs

Goede communicatie bij bezorging en bestelling

bestelling bevat wat ik ervan verwachtte.

Behalve dat ik zeer tevreden ben over de producten die ik besteld heb, ben ik ook zeer tevreden over de verzendwijze. In een speciale verpakking met koelelementen werd de bestelling 's avonds volgens afspraak geleverd.

Heerlijk

Na wat kleine probleempjes met de eerste 2 bestelling ben ik super goed geholpen en is dit netjes opgelost. Nu 3de bestelling gehad en deze is tiptop in orde. Het vlees is iedere keer echt heerlijk.

Alles is top

Continuïteit kwaliteit

Super kwaliteit, regelmatig besteld. Varkenshaas is echt een topper. Kilo's valkslagerij kip gaat er bij ons door heen. Echt top

Gewoon goed

Goed vlees, goed bezorgd, precies voldoende, goede prijs kwaliteit

Super kwaliteit en service

Al meerdere keren vlees besteld. Zeer tevreden. Goede kwaliteit en prettig verpakt. Wij blijven bestellen!!

geweldig

Alles weer uitstekend geregeld echt elke keer weer opnieuw dat alles klopt. kan er verder niets aan toevoegen.

Top producten!

Voor het eerst besteld, wat een heerlijk vlees, goed gekoeld en verpakt, keurig op tijd.

Fantastisch!

Ossenhaas met truffelsaus besteld, ossenhaas smelt op de tong, truffelsaus voortreffelijk. Met wat side dishes een restaurant waardige maaltijd. Gaan we zeker opnieuw bestellen.

beter dan ik kon verwachten

kwaliteit kalfsentrecote boven verwachting, dus dan je best doen om het bij de bereiding niet te verpesten. disgenoten smaakte het byzonder goed. verpakking en aflevering goed.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl