beter dan ik kon verwachten

kwaliteit kalfsentrecote boven verwachting, dus dan je best doen om het bij de bereiding niet te verpesten. disgenoten smaakte het byzonder goed. verpakking en aflevering goed.

elke keer weer top

heerlijk vlees altijd en voor een mooie prijs dus ik zeg gewoon bestellen

Geweldig vlees , geweldige service

Prachtig vlees en perfecte service, keurig geleverd en volgens afspraak, ben er heel blij mee , kom zeker terug als tevreden klant .

Vakkundig geleverd uitstekend vlees

Voor feestje 22 man Twee pakketten besteld voir op de braai Geweldig vlees Top verpakt Heel blij met de thuislevering

Groot kwaliteitsverschil van diverse soorten vlees

De kogelbiefstukken zijn van prima kwaliteit, maar de ANGUS sucude lapjes bijvoorbeeld zijn weer van veel minder nivo. Het vlees was bovenmatig vet en het gewicht was ook nog eens ruim 10% minder dan besteld. Begrijpelijk dat het gewicht de ene keer iets meer is en de andere keer iets minder, maar dit is m.I niet nodig. Overigens over de levering en verpakking dik tevreden en zal in het vervolg nog wel bepaalde producten bestellen.

Prima levering en goed vlees

De bezorging was netjes volgens afspraak. Alles netjes diepgevroren ontvangen en de kwaliteit is super.

Restaurant kwaliteit in eigen keuken

Als voormalig slagersdochter ben ik blij verrast met de super kwaliteit van het assortiment van de VAK/VALK sagerij. Door het quickfrozen proces blijft de kwaliteit perfect, weinig vleesvocht verlies tijdens ontdooien en daarom mals en sappig op het bord. Ook de levering, waar ik benieuwd naar was, verliep perfect. Kortom : aanbevelingswaardig !!!

Een prima kennismaking!

Het was een proef die uitstekend is bevallen. Het vlees was heel goed verpakt en werd op tijd bij ons afgeleverd. De verschillende soorten vlees zijn uitstekend bevallen en wij zullen vaker een bestelling plaatsen.

Top klantenservice

Klantenservice is net zo goed als de kwaliteit van hun producten. Bellen zelfs op als de levering vertraagd is.

heerlijk je proeft echt het vlees .

het is goed vlees en aan huisbezorging prima het is allemaal heerlijk.

Prima ervaring met Valkslagerij.nl

Het vlees is van zeer goede kwaliteit, en wordt prima verpakt en geleverd hoe je het zelf wilt.

kwaliteit en prijs ok.

kwaliteit en prijs ok

Vanuit je luie stoel, makkelijk toch?

Gebruik gemaakt van de aanbiedingen en een mooie voorraad kipdijfilet, grillworst en rundergehakt besteld. Allemaal netjes verpakt en goed bevroren aan huis gebracht. Dit is onze tweede bestelling en de kwaliteit is prima. De recepten op de site van Valkslagerij zijn ook fijn om ideeën op te doen.

Vlees van topkwaliteit en top bezorgd.

Het bestellen gaat gemakkelijk is duidelijk en je vindt je weg als het ware vanzelf. Daarna verloopt het proces snel. Je wordt duidelijk en adequaat op de hoogte gehouden. De aflevering, tenslotte, vindt plaats op het afgesproken tijdstip en de producten zijn in topconditie. Hulde!

top

zoals altijd weer top vlees gekregen en ga daar ook zeker weer van genieten met geliefde en kids. en altijd zeer ruime keuze in assortiment maar ook bestel mogelijkheden in gewicht. en dan de nieuwe papieren koel verpakking is heen geweldig en kan zo in de papier container voor hergebruik.

Prima levering

De communicatie is per mail heel goed. De bezorging is in prima staat afgeleverd, goed verpakt en gekoeld.

Goeie service en het vlees was subliem en goeie uitleg bij geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit vlees!

Prachtig vlees en goed aangeleverd!

Heerlijke biefstuk en supergoed verpakt. Kon meteen de vriezer in.

Prima kwaliteit en snelle levering

Al diverse keren vlees besteld. Steeds goede kwaliteit geleverd gekregen. Levering vindt plaats op het afgesproken moment en is goed te volgen.

Heerlijk vlees en fijne bexorgdienst

Kwaliteitsvlees voor een goede prijs en prima bezorgd

prima contact en opname van bestelling.

Ongelukkigerwijs was er een misverstand ontstaan met het transport. Dit is op een voortreffelijke manier opgelost. De inhoud van het pakket was perfect verpakt zo dat had geen invloed op de kwaliteit van het vlees. Al met al een prettige kennismaking maar jammer van het transport. Met fijne groet, Harm Steenkamp

Goed vlees goede service netjes verpakt

Goede kwaliteit en reg smakelijk.

Het vlees is een goede keus wat prijs en kwaliteit aangaat. Ik vind het alleen jammer dat de verpakking niet zo is dat je kan kiezen voor enkele stuks in een verpakking. 4 speklappen in een verpakking is voor een alleenstaande te veel. 2 ballen gehak in een verpakking evenzo. En dat geld voor meer producten.

Prima product

Prima product

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl