Goed vlees en het gemak

Je hoeft niet meer naar de winkel. Het vlees wordt koud bij je geleverd. Het is al verpakt. Enige wat je hoeft te doen is het in de vriezer leggen. Echt een uitkomst! Bezorging gong wederom niet vlekkeloos, maar hier kan Valk niks aan doen. En nog altijd mis ik jullie koeltassen. Op de website zie ik staan dat jullie deze erbij leveren, maar de laatste 2 leveringen zitten dezen er niet meer bij, vind ik erg jammer!

Makkelijk bestellen en ook snel geleverd en zeer goed verpakt.

Het is niet alleen het voortreffelijke vlees dat zij verkopen, maar ook de service als zich een probleem voordoet, is echt bijzonder goed. Zeker een aanrader.

Alles keurig verpakt geleverd, heerlijk vlees voor een goed bedrag!! Voor ons niks anders meer dan bij van der Valk!!

valkslagerij gewoon erg goed ! en lekker!!

we zijn zeer tevreden, even een raag krijgt u ook konijnenbouten?

Zoals het hoort!

Geen originele uitlatingen, site werkt prima, verpakking was prima, bezorging was prima en correct. Nogmaals, zoals het hoort.

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit. De biefstuk is heerlijk!!! Bezorging wS top!!!

Zeer goede ervaring

Het product word goed verpakt en koel afgeleverd Ook de snelheid qua bezorgen ben ik zeer over te spreken. En gelukkig is het nog lekker ook :-)

Prima producten voor een goede prijs

Bestelling volgens afgesproken datum geleverd. Tevreden.

Topkwaliteit

Voor de eerste keer via de site vlees laten bezorgen na een eerder eerste bezoek aan de winkel in Voorschoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Uitstekende kwaliteit vlees voor een zeer goede prijs.

Goed, zoals gewoonlijk

Jammer dat de koeltassen verdwenen zijn. Papieren koelblokken volgens mij niet milieuvriendelijk. Waar laat je ze?

Great quality

Good quality products and top quality packaging!

Goed verpakt, en heerlijk vlees!

gewoon top

geen op en aanmerkingen ben zeer tevereden........

Heerlijk vlees van horecakwaliteit

Ik kom vaak bij Van der Valk hotels voor een gezellige lunch of diner met vrienden en het eten is altijd heerlijk. Daarom een tijd geleden mijn eerste bestelling bij Valkslagerij.nl gedaan. Eerste keer ging het bezorgen niet helemaal goed maar dat is toen meteen goed opgelost. Dus daarna gewoon weer besteld en nu genieten wij al een tijd van al dat heerlijke vlees maar ook van de sauzen en breekbroden. Echt een aanrader!

Eerste keer besteld en echt super te vreden. Het vlees was van fantastische kwaliteit. Enige wat jammer was is dat de bezorger niet heel netjes was.

Op tijd en goed gekoeld en nog lekker ook

Op tijd en goed gekoeld en nog lekker ook.

Zeer goed.

Lekker vlees. Ideaal dat het goed diepgevroren binnen komt. Zal zeker nogmaals gaan bestellen als dat nodig is.

Lekker vlees, maar jammer dat het bevroren is en niet vers

Ik vond het vervelend dat al het vlees bevroren was en in de vriezer gewaard werd. Ik heb de worstjes weg moeten gooien omdat de houdbaarheidsdatum voor in de koelkast er niet bijstond. Mijn vriezer zat vol. Ik had vers vlees verwacht. Dit is voor mij een reden om niet meer te bestellen.

Goed vlees, precies zoals verwacht.

Goede kwaliteit vlees en ga er weer bestellen.

Goede service en keurig volgens afspraak.

De levering is keurig verzorgd en volgens afspraak geleverd. Nette bezorging en het vlees is van uitstekende kwaliteit.

Uitstekend!!!

Elke dag thuis een restaurant ervaring. Tot nu toe was alles heerlijk. Heb hier al 3 keer eerder besteld, wil niets anders meer.

Kwaliteit goed verpakking minder.

In het verleden werden de producten thuis bezorgd in koeltassen met coolpacs. De laatste bestelling kwam een dag later als opgegeven en verpakt in een kartonnen doos. Sommige producten onder in de doos waren gedeeltelijk ontdooid. Misschien is het beter om de coolpacts verspreid tussen het vlees te leggen en dus niet alleen bovenop, waardoor de koude meer bij alle producten kan komen. Met vriendelijke groet Rob van Tol

Geweldig vlees Geweldige levering Gewoon geweldig

Van dit vlees lik je er je vingers bij af.

Dit was onze 2e bestelling en wederom EERSTE klas vlees, je proeft duidelijk het verschil met andere verkopers.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkslagerij.nl

Het bestellen van vlees doe je online bij valkslagerij! Valk slagerij werkt samen met erkende professionele labels van over de hele wereld, om die reden hebben wij een heel breed en uniek assortiment van topkwaliteit. Bestel je vlees online en creeër een van der Valk restaurantgevoel in huis, geniet van échte Valk-kwaliteit met valkslagerij.nl