Antwort des Geschäftsinhabers
Beste G.,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met de Instant Pot Pro Plus. We zijn blij te horen dat het apparaat op zichzelf aan uw verwachtingen voldoet en dat u de vernieuwde venting een veilige verbetering vindt.
Het is echter teleurstellend te vernemen dat de grootte van de Instant Pot niet geschikt is voor uw weckbehoeften. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en we nemen uw feedback serieus. We zullen de informatie over de capaciteit van de Instant Pot wat betreft wecken toevoegen aan onze productpagina, zodat toekomstige klanten hier beter van op de hoogte zijn voordat ze tot aankoop overgaan. Helaas is er van dit model geen 7,6L model beschikbaar zoals bij andere Instant Pot modellen. We hebben hier wel om gevraagd maar of dit model zal verschijnen is helaas nog onduidelijk.
Bij twijfel adviseren we inderdaad om altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat elke dag klaar om vragen te beantwoorden en te zorgen dat u een product kiest dat het beste bij uw behoeften past.
We waarderen uw feedback en het helpt ons om onze service en de informatievoorziening te verbeteren. Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Het InstantPot.nl Team