Reactie van het bedrijf
Beste Sylvia,
Het spijt ons te horen dat je nog steeds wacht op je Instant Pot. We begrijpen dat het een vervelende situatie is en we willen je verzekeren dat we alles in het werk stellen om dit op te lossen. Onze excuses, namens de transporteur, voor het ongemak als zij niet goed jouw instructies hebben opgevolgd (weigering aan de deur) en voor de bezorging van het beschadigde pakket.
We zijn momenteel in gesprek met de pakketdienst om te achterhalen wat er met het pakket is gebeurd. Aangezien er waardevolle producten in zitten, willen we er zeker van zijn dat we weten waar deze zijn gebleven. Volgens de informatie die ons is verstrekt door de transporteur, is het pakket afgeleverd. Aangezien jij het tegendeel beweert, moeten we uitzoeken wat er precies is gebeurd.
We willen benadrukken dat we ons uiterste best doen om je op de hoogte te houden van de situatie en je direct te informeren zodra er nieuws is, en dit hebben we ook consequent gedaan dus we betreuren het dat je ons desondanks een onvoldoende geeft. We begrijpen dat je ontevreden bent, maar we doen ons uiterste best om je een positieve ervaring met ons bedrijf te bieden, ondanks de tegenvallende prestatie van de transporteur. We zullen ons klanten nooit met lege handen laten staan.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Het Kenners Team