Reactie van het bedrijf
Beste Silvie,
Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw feedback over onze producten. We vinden het jammer om te horen dat u moeite had met de handleiding, en we begrijpen hoe belangrijk duidelijke instructies zijn voor een optimale gebruikerservaring.
We willen graag benadrukken dat wij direct na het plaatsen van een bestelling een Nederlandstalige handleiding per e-mail versturen om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Mocht u deze e-mail gemist hebben of niet hebben ontvangen, dan staan we altijd klaar om dit recht te zetten en u de nodige ondersteuning te bieden.
Bij Kenners BV zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en bereikbaarheid. Ons team staat altijd klaar om te helpen en eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Daarnaast waarderen we het enorm dat zoveel klanten, zoals blijkt uit onze beoordelingen, tevreden zijn met onze service. Met een totaalscore van 9,4 uit meer dan 4.171 beoordelingen en een aanbevelingspercentage van 98%, streven we ernaar om elke klant de beste ervaring te bieden.
We hopen dat u nu volop kunt genieten van uw pan en dat deze aan uw verwachtingen zal voldoen. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085 301 2306 of per e-mail. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners / Instant Pot team