Goede zaak

Al vaker wat besteld en voordeel is dat samples gekocht kunnen worden voor een goede prijs. Vooral zoiets als Springbank. Altijd goede communicatie en goed verpakt.

geweldig

alles geweldig! alleen aanbevolen

Superrrrr

Ik had nog een 2de bestelling gedaan na de eerste en de verzendkosten van de 2de kreeg ik terug. Superrr Verders was alles netjes geregeld en duidelijk! Vanaf t moment van bestellen tot de netjes thuisbezorgde spulletjes wat overigs super verpakt waren! Dank u voor de goede service!

Uitstekend!

Whisky setje besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden dat het onderweg was, en waar het zich bevond. Bij ontvangst bleek het super goed ingepakt, al had het gestuiterd was het nog niet kapot gegaan denk ik! Helemaal top!

Zeer prettig

Uberhaupt al mooi dat de deze bijzondere whisky in huis hadden. Maar dan ook nog eens zeer vriendelijke communicatie en snelle levering. Perfecte ervaring.

Vriendelijk, kundig en gastvrij

Marcel heeft een zeer ruime collectie whisky en veel actuele kennis van zaken. Altijd een groot plezier om zijn winkel te bezoeken

Redelijke prijs, snel verzonden en goed verpakt

Niet overdreven duur, snel verzonden en goed ingepakt. Dusdanig dat er in de verpakking ook van die schuim-dingen zaten om de fles en glazen te beschermen tegen stoten van (soms onhandige) bezorgers. Handig gedaan!

Excellent

Omdat ik een cadeau bestelde gevraagd de verpakking neutraal te houden. De doos kwam onherkenbaar aan.

Goede service, fijne afstemming

Ook als de wijn niet op voorraad is, altijd een goede oplossing geboden. Fijne adviezen, lekkere mogelijkheid om te proeven en goede service.

Prachtige winkel en passie voor het product!

Bezoek aan de winkel als zeer positief ervaren. Deskundig geholpen door de eigenaar die met veel passie deze fantastische zaak runt.

Hele goede service en snel geleverd.

Mooie slijterij met een ruime keuze.

Top zaak. Goede service

Altijd mooie aanbiedingen en geweldige service

Prima verzorgd

Prima verpakt snel bezorgd.

De beste in Whisky

Verhaar is al generaties lang de ultieme plek om een whisky uit te zoeken. Altijd tijd voor een goed gesprek, diepe kennis van de distributeurs en distilleerderijen, advies is geweldig en een enorme hoeveelheid flessen op voorraad van een brede selectie toegankelijke whisky’s tot de meest speciale bottelingen. Organiseren vaak ook hele mooie tastings. Ik kom er al 30 jaar, service is altijd perfect.

Snel en goed

De fysieke winkel wil ik zeker ook nog eens bezoeken: wat een keus!

Meer dan plezierige whisky- en wijnhandel!

We kennen de winkel al jaren en we worden er altijd plezierig en deskundig geholpen. Vaak staat er een whisky open om te proeven en zo word je nog eens op een nieuw spoor gezet. Onze wijnen komen al jaren uit deze winkel. Het assortiment is van topklasse en er is ook kwalitatief aanbod in het minder exclusieve segment. Onze keuzes worden deskundig ondersteund. Een echte aanrader!

Goede service, mooi assortiment

Vriendelijke en deskundige service en advies, mooi assortiment wijnen en andere dranken in alle prijsklassen. Voor whisk(e)y liefhebbers is dit een walhalla!

Dik in orde

Na het lezen van een verhaal over een bijzondere whisky bleken ze hier nog 1 fles op voorraad te hebben. Deze besteld en netjes binnen de aangegeven termijn een mail ter bevestiging. Via DPD verstuurd de volgende dag en ook was de fles super verpakt. Zelf schuimblokken in de verpakking bij de fles. Ik zou hier een volgende keer zeker weer kijken en bestellen.

Prima.

Snelle verzending, feestelijk en goed ingepakt.

Fantastische service

Fantastische service van bestellen tot aan de deur

Super service en snelle levering.

Per ongeluk iets verkeerd gedaan met bestellen. Was in no time opgelost. Mijn bestelling had ik alsnog de volgende dag in huis.

Prima zoals altijd

Snelle verzending, goed verpakt, zeker aan te raden om bij deze winkel te kopen.

Goed contact

Artikelen besteld, 1 artikel was niet voorradig, netjes opgelost met een vervangend artikel in goed overleg. Ook goed en stevig verpakt bij verzending, keurig!

Mooi verpakt en snel bezorgt

Mooie selectie van bijzonder goede whiskeys!

Supersnel levering en communicatie was duidelijk en snel tijdens de transactie. Fles was ook super goed ingepakt.

Planetenbaan 2 A

3721 LA Bilthoven