Super snelle levering en erg vriendelijk

Prima ervaring

Goed verpakt en snel geleverd. Top

Snel geleverd, vakkundig verpakt, goede communicatie. Bedankt voor de samples.

Sympathiek en servicegericht!

Een fijne eerste ervaring met whiskyhandel Verhaar (Marcel). Twee mooie whiskies gekocht die snel en goed verpakt zijn verzonden. De 1e fles is reeds opengegaan op een proeverij ;-) Over proeven gesproken: bij de bestelling zaten 3 leuke samples, erg attent. Heel graag dus tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Carl

Goede service en mooie wijnen

Als cadeau een paar flessen wijn uitgezocht op de website. Deze werden mooi verpakt bij de ontvanger aangeleverd. Bedankt voor de goede service en tot een volgende bestelling.

Goede en snelle service

Mijn vraag werd snel beantwoord en even snel verzonden.

Goede site, snel geleverd

Very good experience

All simple and effective: Webpage opened, searched the whisky I wanted, selected, ordered, and a few days later the bottle was at my door. Great service!

Heel professioneel en klantvriendelijk!

Ondanks dat de koop door omstandigheden niet door kon gaan, was het contact erg positief en correct.

Origineel whisky geschenk snel en perfect verpakt afgeleverd.

Ik was op zoek naar een geschikt cadeau voor een whisky liefhebber. Snel gevonden bij de firma Verhaar die het direct afleverde in perfect passende Schotse verpakking .

Snelle service goede levering

Snel en goed

Uitstekende service

De whisky die ik had besteld was er niet meer, maar meteen een andere van dezelde klasse aangeboden gekregen. Goed ingepakt en snel verstuurd.

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Was de eerste bestelling en echt top Hoop dat er nog veel aanbiedingen komen zodat ik klant blijf

Bestelling goed ingepakt en snelle levering

Mooie producten en goede service

Goed advies en snelle en goed service

Goede communicatie en alles op tijd en degelijk verzonden

Goede communicatie en alles op tijd en degelijk verzonden

prima afhandeling van bestelling

goede communicatie; dus geen enkel negatief commentaar

Altijd goede en snelle service.

Snel en goed

Pakket snel ontvangen. Een de inhoud onwijs netjes verzorgd.

Prima communicatie, zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

De bijgevoegde sample van een prachtige Auchroisk en het begeleidende persoonlijke kaartje waren een hele leuke verrassing en zorgden voor de kers op de taart. Hartelijk dank hiervoor!

Perfecte service

Mooie fles whisky besteld voor een mooie prijs die persoonlijk werd bezorgd

Goede wijnen uit alle windstreken met een meer dan goed advies.

Ik ben al meer dan 15 jaar vaste klant bij Marcel en Jolanda. Kennis en kunde maar vooral ook enthousiasme over wijn en zeker ook Whisky is door de jaren heen nog beter geworden. Ankerpunt voor de liefhebber in de regio. Ik heb ooit in mijn bijzijn een andere bezoeker in de winkel tegen een andere bezoeker horen zeggen: "Dit is het Paradijs"

Goede service en eerlijke prijzen

Goede ervaring met de aanschaf van een whisky. Uitgestelde verzending ivm vakantie was geen probleem. Prijs van de whisky heel fair, wordt op veel andere plekken duurder verkocht.

Snel en efficiënt

Een mooie reclameactie werd snel besteld en efficiënt en veilig verpakt bezorgd. Top! We gaan ervan genieten!

Snel, goed, en groot assortiment

Goede en snelle service, vaak binnen een dag geleverd. Uitgebreidt assortiment met vaak een 'special' wat het leuk maakt om meer te ontdekken.

Planetenbaan 2 A

3721 LA Bilthoven