Veilig en snel

De fles whisky die ik had besteld kwam snel en stevig verpakt thuis. Met extra materiaal zodat de fles en doos niet zouden beschadigen. Ik ben zeer tevreden over de huidige bestelling.

Prima service!

Correcte prijs + goede en snelle service/levering!

Helemaal top!

Geleverd zoals je mag verwachten!

Gratis bezorgkosten boven de 60 euro!

Snelle actie in een goed verpakte service

Doe geregeld zaken met Marcel Verhaar, leuke acties en snelle service. Leuk ook die tubes met whisky, dat geeft je de gelegenheid kennis te maken met de exclusievere bottelingen!

Prima aanbod, grote keus en uitstekende service

Altijd prettig om contact te hebben, al sinds circa 1980. Dat zegt genoeg!

Service zoals het hoort!

Vriendelijk, kennis van zaken, service gericht. En bij binnenkomst winkel ruik je de echte wijn winkel(houten vaten). Vooral assortiment Whiskey!

TOP

Cadeaubon besteld en was binnen no-time in huis. Topservice!

Toller Service.

Schneller Versand. Fairer Preis. Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service

via hun website whisky besteld. Omdat ik meerdere flessen wilde kopen heb ik telefonisch contact opgenomen om de voorraad te checken. Er bleek maar 1 fles op voorraad te staan die meteen voor mij apart werd gehouden. Na verwerking van mijn bestelling kreeg ik keurig een bevestiging per mail en ook informatie van hun transporteur DPD die correct heeft afgeleverd. Goede service dus en ik ben dan ook zeer tevreden.

Great selection of wines and whisky in a charming shop.

Fantastic selection of old and new world wines for all gourmet requirements. Very happy with the amarone, the merlot from Di Lenardo and the rosé suggested. The whisky selection is just mind boggling and charmingly displayed in this cosy shop. Good service from knowledgeable personnel too!

Top winkel

Ik had een on-line bestelling geplaatst voor een heerlijke whisky. Een medewerker van de winkel kwam deze persoonlijk brengen! Uitgebreid assortiment en prima service!

Top keuze en altijd fijne aanbiedingen

Hoewel ik de laatste tijd minder bezig ben met het proeven en aankopen van whisky, is mijn ervaring met Verhaar altijd zeer positief. Het assortiment is uitermate uitgebreid en de kennis over nieuwe en oude producten altijd zeer actueel.

Planetenbaan 2 A

3721 LA Bilthoven