Uitstekend service en mooi spiegel

Snel, efficient service en precies wat wij wilde voor een prima prijs.

Is goed verstuurd

Is goed verstuurd en snel geleverd

Nasr verwachting

Probleem met levering door ander bedrijf werd adequaat opgepakt. Spiegel voldoet prima aan verwachtingen en is makkelijk op te hangen

Precies wat ik hoopte

De spiegel met verlichting en infrarood verwarming was snel geleverd en vriendelijk geprijsd. Makkelijk te monteren en geeft naast warm licht, ook de letterlijke warmte die de badkamer miste zonder andere vorm van verwarming. Voor bestelling korg contact gehad met de klantenservice: snel te woord gestaan en een helder antwoord op mijn vraag over het product.

Snelle levering prima prijs/kwaliteit

Onlangs een badkamerspiegel besteld en deze is perfect. Elders betaal je voor een soortgelijke spiegel 3 keer zoveel. Wij zijn dik tevreden!

Prima contact per mail en snelle levering. Spiegel is heel mooi, percies als beschrijving

Goede service. Komt afspraak na.

Alles goed verpakt

Fijne webshop!

Prettig winkelen bij deze webshop. Goede prijzen en snel geleverd. Gewoon goed!

Goed product, levering niet volgens afspraak.

Product 100% in orde. Levering volgens site de volgende werkdag. Duurde echter een week

mooie badkamerspiegel

De spiegel werd snel bezorgd en was heel degelijk verpakt. Hij moet nog opgehangen, maar ziet er erg goed uit en de prijs was heel concurrerend.

Prijs kwaliteit top

Op tijd binnen

Goed product

Super mooie spiegel

Prijs/kwaliteit is goed de verpakking is super stevig

Mooi product, precies zoals omschreven en makkelijk te installeren.

Mooi product.

Snelle levering.

De spiegel was niet op voorraad begin dit jaar, ik kreeg meteen bericht toen deze binnen was. Goede service.

Snel en goed.

Vondt het heel snel met leveren en ook goed ingepakt. Wat ik tot nu toe kan zien deed het licht van de spiegel het, het condens knopje kon ik nog niet uitproberen omdat de badkamer pas op 4 september verbouwd wordt. Dus als ik daar op één later tijdstip op kan terug komen graag.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service.

snelle service

Prima service, de spiegel werd heel snel geleverd in een goede verpakking en had een duidelijke handleiding.

Welke spiegel ?

Ik heb tot heden nog geen spiegel ontvangen . Mag hopen dat ik hem deze week mag ontvangen anders eis ik mijn geld terug .

Het bestellen verliep goed. Verzending is snel. De spiegel is stevig verpakt. Al met al een goede deal.

Prachtige spiegel

Een prachtige spiegel voor een juiste prijs.

Behoorlijke tegenvaller.

De beugels aan de spiegel zitten NIET loodrecht op een lijn. Er zit wel 5mm verschil tussen. Hierdoor heb ik de spiegel wel 5x opnieuw moeten ophangen en zijn de hoeken beschadigd geraakt. Het gedeelte wat anti-condens is, is veel kleiner dan ik had verwacht. De stekker steekt 5cm uit waardoor de spiegel niet strak tegen de wand te plaatsen is. Dit alles wordt niet vermeld of getoond op het verkoopplaatje. Het ziet er wel mooi uit qua design, maar ik ben toch zeer ontevreden over het product.

Mooi en snel verzonden

Topspiegel