voorraad product van 2,5 week geleden nog steeds niet binnen

Spiegel is zoek en mag hem ook niet annuleren of er wordt ook geen andere gestuurd. Klantenservice reageert doodleuk niet meer.

vERY BAD

I HAVENT RECEIVED MY PACKAGE STILL

Prima spiegel. Keurig geleverd

Mooie spiegel met randverlichting en anti condens. Voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering in uitstekende verpakking

Mooie spiegel, snel geleverd

De mooie ronde zwarte badkamerspiegel was snel geleverd en is fijne kwaliteit.

Boven verwachting.

Ik was op zoek naar een spiegel, maar die zijn vrij duur. Dus wij internet afzoeken. Kwamen we bij deze site terecht en zagen een schappelijke prijs. Wij bestellen en afwachten, is een spiegel bestellen online wel handig voor wat barsten en breken betreft? wij afwachten, maar de spiegel kwam zo goed aan verpakt dat ik de Mona Lisa er nog in durf te verzenden. En de kwaliteit is ook echt super met veel opties qua verlichten dimmen en 2 kleuren verlichting de nacht stand met beetje licht ( zo noem ik het zelf maar, de aan en uit knop inclusief de verwarmings knop blijven dan aan) echt een mooie spiegel voor weinig geld!

Alles super op tijd geleverd

Goede levering

Goede kwaliteit

Erg mooie spiegel. Snel bezorgd en heel stevig verpakt.

Pri.a

Zelf gemonteerd. Goede instructie. Waarom geen Nederlandse beschrijving om de datum enz in te stellen. Min punt.

Top bedrijf met goede feedback

Doen wat ze beloofd hebben. In mijn geval het terugboeken van de retourkosten die ik had buiten mijn schuld om.

Product bevalt goed.

Mooie spiegel en lamp

Duurt wel lang voordat hui op warmte is 10 minuten voor het douchen aan zetten

Mooie spiegel, makkelijk te installeren, check wel goed de hoogte, we hebben deze moeten aanpassen dmv tiewraps

Perfect geregeld en snel geleverd

Prachtig mooie spiegel en werkt perfect Zeer goed ingepakt en beschermd,en snelle levering toppie

Netjes en snel.

2 infrarood spiegels besteld en snel geleverd gekregen. Degelijke verpakking. Enige minpuntje: Een bestelling - van 2 spiegels - werd behandeld als 2 afzonderlijke leveringen, op dezelfde dag en dat had ik niet verwacht. Resultaat: toen ik bij de eerste melding het verzoek had gedaan voor een ander levermoment en toen weer een melding kreeg, die niet overeenkwam met mijn eerdere verzoek, heb ik toen maar naar het afhaalpunt laten brengen. Met als gevolg dat er dus 1 spiegel op een ander moment en 1 bij het afhaalpunt bezorgd werd.

Mooie spiegel

Waar voor je geld! Luxe spiegel met verlichting en verwarming. Maakt wel een klein beetje geluid als de spiegel uit staat.

Volgens afspraak geleverd. Goed email kontakt.

Levering volgens de afspraak

Heb de spiegel geleverd gekregen volgens de afspraak. Hij is nog niet gemonteerd dus daar kan ik nog niet op antwoorden. Maar de service tot nog toe Gr peter

Spiegel netjes op tijd afgeleverd

De spiegel kwam goed verpakt en zonder schade bij ons thuis. Er was een beschrijving bijgevoegd maar deze was helaas niet in het Nederlands. Toch gelukt de spiegel te plaatsen en deze functioneert naar wens.

Perfecte spiegel

Snelle levering, goede prijs en prachtige spiegel!

Slechte klanten service nemen geen verantwoordelijkheid voor eigen fout

Op site staat 16:30 besteld volgende werkdag in huis morgen geleverd. volgens hun hoort dat 2-3 werkdagen te zijn , gaan ze zo snel mogelijk aanpassen ( nu nog steeds hetzelfde). Kan hij niks aan doen n. maar ze bieden geen oplossing alleen dat het niet hun schuld is. we zullen het aanpassen wat heb ik daar aan ? ( wel beloven maar niet op tijd leveren Spiegel kwam pas na 5 dagen aan) moest klussser 2 keer laten langskomen on klus af te maken.

snelle levering en ziet er goed uit

Prima levering

Spiegel afgeleverd volgens afspraak. En voldoet geheel aan de verwachting

Handelsweg 7

1851 NX Heiloo