Goed advies en prima service

Wij werden erg goed geadviseerd met de aanschaf van onze kasten en men was heel open en eerlijk m.b.t. de levertijd.

Goede hulp in de winkel de prijs was oke en de levering ook

We zijn goed geholpen

Top service, fijn personeel

Alles geleverd volgens afspraak, op tijd geleverd, al het afval meegenomen. Top bedrijf

Helemaal top!

Door de Corona was de levertijd opgelopen. Maar we zijn goed op de hoogte gehouden door de winkel. Heel blij met onze nieuwe bank van het merk Baenks.

Goed, maar communicatie kan beter

Heel tevreden, maar bereikbaarheid en ons op de hoogte houden kon beter. Verder zeer tevreden

Verkoopster had heel veel kennis wat betreft de bedden en matrassen en zij nam de tijd om alles goed uit te leggen. Zijn heel blij met onze aanschaf.

Prima netjes geholpen

Prima winkel alles voor uw inrichting

Prima geholpen en mooi hoekbankstel

Goed geholpen in de winkelen en de twee mensen die hoekbank kwamen brengen en installeren deden dit uitstekend. Heb ze ook maar bakkie koffie gegeven.

Prachtig.

Goed.

goede service

de geleverde stoelen wiebelde erg, gebeld en werd gelijk gehandeld, we kregen nieuwe onderstellen, die wel vakkundig er onder werden gezet.

Mooi meubels , prettige verkoop , niet opdringerig

Ervaring is goed

Prettige verkoopster en goede leveringsafspraken

Verkoopster had kennis van de producten en gevoel voor onze wensen. Leveringsafspraken werden stipt nagekomen en de bezorgers hebben de zaken goed gemonteerd en opgeruimd, kortom alles zoals men het went.

zeer goed vlot contact opgenomen

fijne winkel goede service

Prima fauteuil, voldoet aan verwachting, we zijn er blij mee.

Ik ben goed geholpen door Carmen!

Fijne winkel en erg blij met onze nieuwe bank

Ontzettend goed geholpen in de winkel, bank werd snel geleverd en staat prachtig.

Nieuweweg 303 Nieuweweg

6603 BN Wijchen

024 - 6491149

Over Tilders Wonen & Slapen

Meubels van de beste kwaliteit en de laatste innovaties op het gebied van wonen. Bij Tilders Wonen & Slapen vind je een ruime collectie eigentijdse meubelen. Ook is het mogelijk om zelf de slaapkamer van uw dromen samen te stellen. Samen met onze deskundige verkopers kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om zo tot de perfecte slaapkamer te komen. Wanneer alle elementen op elkaar worden afgestemd, zult u snel een beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Wij combineren aangenaam slaapcomfort graag met duurzame materialen.