Mooie producten en een snelle service

Mooie organisatie met achter het geschenk een verhaal en betekenis voor de maatschappij. Daarnaast een snelle service.

Persoonlijk, snel en keuze genoeg

Er wordt met je meegedacht en snel gehandeld. Er is genoeg (fairtrade!) keuze. Ons presentje ziet er top uit en kwam, ondanks de korte termijn, zelfs mét gepersonaliseerde kaart.

Leuke items en goed geregeld

Fijn om de medewerkers te kunnen verrassen op de dag van de pedagogisch medewerker en meteen bij te dragen aan een goed doel.

Super service, snelle levering en enorm vriendelijk.

Erg mooie en leuke spulletjes te koop! Snelle reactie op de mail en bestelling perfect tijdig geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Passend presentje en super service

Hele fijne ervaring met Petra van Pure labels. Op korte termijn had ik een passend presentje nodig. Via mail en telefonisch contact kwam er snel een passend aanbod en de volgende dag al afgeleverd! Het presentje voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Wat ik erg waardeer is de persoonlijke touch en aandacht. Een volgende keer ga ik weer naar Pure labels.

Alles (assortiment - bestelling - levering ) super geregeld! - Aanrader!!

Voor mijn organisatie brievenbuspresentje besteld bij PureLabels. Ze hebben een mooi assortiment, alles kan met eigen logo (gepersonaliseerd worden). Ziet er echt supernetjes uit. Verzending kan in overleg. Echt top geregeld. En het goede doel steunen doordat de presentjes gemaakt worden in een sociale werkplaats en een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat voelt des te beter.

goeie, leuke producten.

goeie, leuke producten, snelle levering.

Goede en snelle afhandeling, leuk product

Wij hebben voor onze studenten een hangtuintje besteld met gepersonaliseerd kaartje erbij, als kleine attentie bij het ontvangen van hun bul. Het zag er mooi uit, en de afhandeling ging vlot. Webshop is goed bereikbaar!

Prettige samenwerking

Originele geschenken, gemaakt van duurzame producten.

PureLabels is een prettige onderneming. Wij hebben onze wensen doorgegeven, waarna PureLabels met de juiste voorstellen kwam. De levering is tijdig en kwaliteit volgens verwachting.

Goede service !

Fijn contact en goede service. Pakketjes werden zoals besproken, op tijd verzonden.

Goed verzorgde presentjes geleverd volgens afspraak

Voor onze organisatie hebben we iedere medewerker een presentje gegeven t.b.v. de dag van de zorg. Het was een overzichtelijk traject van offerte aanvraag tot en met de bezorging van de presentjes. Gevoelsmatig weinig voor gedaan, snel regelt.

Leuk aanbod en hele goede service!

Al een aantal keren een attentie voor medewerkers besteld bij Pure Labels. Leuk aanbod en ook andere wensen zijn altijd mogelijk. En voor mij ook belangrijk: een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel en de attenties worden verpakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Veel keuze en uitstekende service!!

Niks anders dan lof!!

geheel na verwachting

Heel fijn dat er na aanvraag al snel een passende offerte volgt. De producten kwamen keurig verpakt en geheel volgens verwachting aan. De persoonlijke aandacht voelt heel vertrouwd. Kortom voor herhaling vatbaar.

Professionele aanpak en een zeer prettige, snelle service!

PureLabels heeft niet alleen een mooie missie, maar is ook een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Petra heeft het goed voor elkaar met dit mooie bedrijf!

Top geregeld!

We hebben voor onze collega's een kado pakket van pureLabels geregeld. Goed verzorgd, leuk ingepakt. Bijna alles is mogelijk. Goede service! Nogmaals dank!

Geweldig!

Super vriendelijk en komen afspraken na

Super leuke mensen bij dit bedrijf! :-) + TOP SERVICE

Na een frisse en vernieuwende blik op deze leuke website, heb ik mijn bestelling geplaatst voor een aantal relatiegeschenken. Na dat ik deze last-minute had besteld, kreeg ik een vriendelijke dame aan de telefoon die mij verzekerde dat alles in orde zou komen. Sterker nog, ze werden persoonlijk bezorgd op mijn thuislocatie. Een dikke chapeau voor deze super afhandeling! Meer dan voor herhaling vatbaar! :-)

Dik tevreden!

- Fijn contact - Vriendelijk - Snelle reactie - Denkt met je mee - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Servicegericht - Draagt bij aan een mooiere wereld, op meerdere vlakken

Uitstekend!

Goed meegedacht en moeite genomen om mijn spoedbestelling snel en netjes op tijd geleverd te krijgen. Geschenkje viel in goede aarde.

Goed contact en aanpassingen werden goed en snel doorgevoerd. Ook fijn dat je een proefdruk krijgt die je ook nog kan aanpassen.

Goed en snel geholpen en pakketjes zien er super leuk en verzorgd uit.

Goede website en klantenservice

De kerstpakketten voor de medewerkers van Windpark Krammer, als ook voor de monteurs van de onderaannemer, hebben wij afgelopen jaar bij Pure Labels besteld. Onze ervaring is prima, duidelijke website en snel antwoord op de vragen die we nog hadden.

Persoonlijke benadering en erg meedenkend,top!

Leuk persoonlijk contact en Petra heeft ook oprecht aandacht voor de klant! Leuk persoonlijk kaartje er bij en we hadden een echt op maat gesneden presentje voor onze medewerkers! Voor herhaling vatbaar!

Eegracht 12

8651 EG Ijlst

Over PureLabels

Bij PureLabels vind je originele relatiegeschenken die bijdragen aan een mooiere wereld. Ieder geschenk in onze webshop heeft een goed verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie. Een deel van de opbrengst van de verkopen van PureLabels gaat naar stichting Make-A-Wish. Zo help je met je aankoop mee om de allerliefste wens uit te laten komen van een ernstig ziek kind. Met de aankoop van een relatiegeschenk bij PureLabels maak je een statement en geef je altijd een geschenk met een hoge impact cadeau!