fantastisch!

Superhip, bewust en meedenkend bedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat en waar je van begin tot eind word geholpen totdat je helemaal tevreden bent :)

Mooie geschenken en top service

Wat een leuke keus aan duurzame cadeaus! Voor ons bedrijf waren we specifiek op zoek naar iets dat aansluit bij onze behoefte om duurzaam bezig te zijn. Bij PureLabels zijn we geslaagd. Bovendien reageren ze snel op mailtjes en ging de levering volgens afspraak. Dikke aanrader dus!

Vlotte en correcte samenwerking

Steeds correct op de hoogte gehouden, vlotte samenwerking!

leuke verrassende geschenken

leuke site en leuke geschenken; snelle levering. Al met al zeer tevreden.

Leuk bedrijf

Met het versturen van welkomstpakketten voor de nieuwe medewerkers in ons bedrijf, heb ik leuk mailcontact met Petra.

Uitstekend geregeld

snel antwoord op de vragen, service en levering. Zeker een aanrader!

Mooi product, prettig contact.

Fijn om persoonlijk contact te hebben over de bestelling. Zo kon ik eea verduidelijken

Goede en snelle service

Super service

Wederom een ontzettend fijne ervaring en een super leuk geschenk voor onze medewerkers. Met echt een super service vanuit PureLabels, extra aandacht aan het product wat zij versturen en dat wordt gewaardeerd.

Origineel, betaalbaar, prettige afhandeling

De cadeautjes zijn origineel en betaalbaar. Persoonlijke benadering. Ik kon met vragen terecht. Cadeautjes zagen er superleuk uit.

Eegracht 12

8651 EG Ijlst

Over PureLabels

Bij PureLabels vind je originele relatiegeschenken die bijdragen aan een mooiere wereld. Ieder geschenk in onze webshop heeft een goed verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie. Een deel van de opbrengst van de verkopen van PureLabels gaat naar stichting Make-A-Wish. Zo help je met je aankoop mee om de allerliefste wens uit te laten komen van een ernstig ziek kind. Met de aankoop van een relatiegeschenk bij PureLabels maak je een statement en geef je altijd een geschenk met een hoge impact cadeau!