Super goed

Hele mooie spullen voor een goede prijs. Netjes ingepakt en zelfs iets extra's erbij plus een leuk kaartje. Een echte aanrader.

Mooie producten

Super snelle levering Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij wat het openmaken erg leuk maakte Producten zien er uit zoals omschreven

Super snelle levering

Snelle levering en goede communicatie!

Snelle levering, goed verpakt

Mijn pakketje is snel geleverd en goed gepakt, met een persoonlijk kaartje erbij!

Super snelle service. Leuk persoonlijk kaartje erbij! Dikke aanrader

super!

Een wikkeldoek besteld voor ons aanstaande kleine meisje. Hij is super zacht en warm, top kwaliteit. Daarnaast mega snel binnen en heel vriendelijk en persoonlijk contact.

Alles is super

Super snel service!dankjewel

Mooie kwaliteit, snelle levertijd, en een top service. Ik had zelf een foutje gemaakt qua bestelling, en kreeg snel reactie met een oplossing terug.

Uitstekend , snelle levering, vriendelijk

Mooie voetenzak gekocht voor onze kleindochter, fijne site met veel keus. Is zeker om in gedachten te houden voor als we nog eens iets willen bestellen. Zijn zeer tevreden over de manier van bestellen, en schoondochter blij met de mooie kwaliteit voetenzak.

Goede service, pakketje was ook bezorgd volgens plan. Leuke site, zal hier zeker terugkomen.

Wat een geweldige site met geweldige spulletjes!!

Een site waar je uren op kunt kijken en spulletjes uit kunt zoeken voor de kleine die er aan komt! Na een hele snelle levering (bestellen volgende dag in huis) konden we het in het echt zien! Super leuk geslaagd, blij met alles wat we hebben besteld. Heel leuk om op een kaartje nog even een persoonlijk geschreven bericht te krijgen. En een klein cadeautje, ook erg lief! Bedankt! Zeker een aanrader om hier te bestellen!!

Leuk en persoonlijk

Leuke producten met een persoonlijke touch door het zelfgeschreven briefje.

Mooie snelle levering en product naar wens!

ben tevrede

Alles wat ik verwacht had en super snelle levering! Ons zie je zeker nog terug.

Heel fijn!

Fijne site, mooie spullen, correcte afhandeling van de bestelling en levering.

Goede en snelle service

Ik raad alles snel en efficiƫnt aan, mooi verpakt!! Ik zal zeker terugkomen!

Wat een leuke webwinkel!

Wat een leuk assortiment, mooie merken! Onlangs de tweede bestelling gedaan en helemaal tevreden! De wikkeldeken is echt te schattig!

Goede en snelle service

Leuke items

Goede prijs kwaliteit en snelle levering!

Tevreden!

Goede service, tevreden klant!

Product en service echt top!

Product, peuter deken met teddy gevoerd, voldoet geheel aan verwachting, ben er heel blij mee! Keurig verpakt en met een persoonlijke afzender.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ruime keuze aan producten en een snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Perfect. Speendoekjes waren mooier dan verwacht.

Snelle correcte bezorging en verpakking. Producten hebben een uitstekende kwaliteit. Aanrader deze Pasgeboren site.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

De webshop heeft een uitgebreid assortiment en ik had alle producten die ik zocht snel gevonden door het makkelijke menu en de zoekbalk. Wat mij ook zeker aanspreekt is dat er merken van goede kwaliteit verkocht worden en dat de producten betaalbaar zijn. De communicatie via email over voortgang van je bestelling is duidelijk en snel. Net zoals de verzending. Top service!

Product goed verpakt snelle levering. We zijn zeer tevreden.

Gebroeders Cohenstraat 31

7415 NG Deventer