Heel veel gezien en enorm genoten!

Heel veel gezien en enorm genoten!

Een top team

Mensen die met een glimlach er waren voor anderen super gewoon

Een fantastische dag

Het team geeft je een echte verwendag! Service, dienstverlening en klantvriendelijkheid is top! Professioneel wordt alles prima begeleid en ondersteund men ook de gasten. Van het enthousiasme van het team wordt je al blij. Het eten, de verzorging buiten en tijdens de boottocht zijn uitstekend en daarbij ook nog een mooie snorkeltocht die echt de moeite waard is. Een aanrader voor een ieder die Curacao bezoekt. En neem vooral de lekkere rum-punch op de terugtocht.

Supergave excursie met Miss Ann

Heel goed georganiseerd, duidelijk gecommuniceerd en toffe lokatie op dit prachtige eilandje. Het allergaafst vond ik de -gratis!- snorkersafari s middags.

Geweldige ervaring

We vinden deze excursie één van de leukste op het eiland Vooral onze gids was heel grappig en kundig Thijmen top, bedankt !

Prachtige aquafari.

Een geweldige onderwater ervaring. Je hoeft niet te kunnen duiken. Een ervaring om nooit te vergeten.

Prachtige ervaring, leuke dag op het eiland!

Leuke activiteit in een prachtige omgeving. Mangroves zijn betoverend en onze gids Tijmen was helemaal top! Hij vertelde veel informatie, grapje hier en daar en hield rekening met iedereen. Aanrader!!!!

Fantastische beleving

We hebben enorm genoten. Het super geregeld en verzorgd. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader

Super leuke behulpzame crew, goed georganiseerd! eten was top en ook de terugweg was een gezellig feestje. Wat een mooi eiland Klein Curaçao echt een aanrader

Thymen is een topper

Geweldige gids, kreeg alle in en outs van de mangroves. Super gezellige en leerzame tour. Echt de moeite waard. Deze man verdient een raise. Kreeg nog een extra stroopwafel door een zee ster gespot te hebben. Groetjes

Fantastisch ervaring zeer veel info in gezellige setting!

Met dank aan onze gids Nicoline voor vele info

Leuk voor een keer

Leuke ervaring voor een keer, snorkelen is heel anders dan in zee, mooi om te zien. De tunneltjes inde mangroves ook leuk. Wel beetje eentonig. Gids wist veel te vertellen, dat maakte t wel extra leuk en waardevol!

Heel goede indruk van het eiland, fantastische gids.

Tour over het eiland via de kleinere weggetjes waarbij je veel te zien krijgt van het leven van de gewone mensen en de natuur. Had het niet willen missen. Geweldig aardige en zeer deskundige gids Mar, echt top.

Fantastische boottocht met superlekkere BBQ. Echt aan te raden dit!!!

Geweldig genoten, bijzonder attente en zorgzame crew. Ze maken er echt een feestje van. En die BBQ is helemaal top, erg lekker allemaal!!

GE-WEL-DIG

Wat een mooie ervaring, heerlijk genoten op het water en in het water, het eten was echt super al met al een top ervaring Ps complimenten voor de crew (super gezellig)

Wat een deskundig, enthousiast, warm en vriendelijk team. Niets is te veel. Ook met betrekking tot de drankjes en hapjes verrast door de overdaad. Alles was even lekker Dank je wel voor de mooie onderwater ervaring.

Leuke tour, must-do!

Ik vond de tour leuk en leerzaam. Mooie omgeving! Stan was een fijne gids die iedereen betrok bij de tour. Als tip zou ik zeggen: neem waterschoentjes mee. Dit stond niet in de mail, maar is wel fijn (en toegestaan). Ook vond ik het jammer dat wij ruim op tijd waren en dat we later vertrokken omdat er toch werd gewacht op laatkomers, terwijl er in de mail stond dat dit niet zou gebeuren.

Een prachtig stukje Bonaire

De gids Stan heeft ons op een grappige en leerzame wijze door de prachtige Mangrove van Bonaire geleid. Vooral een pluim voor onze gids Stan, die ons veel kon vertellen over de diversiteit aan flora en fauna die in de Mangrove aanwezig zijn. Aan alles kon je merken dat hij heel veel respect voor de natuur heeft, waar wij zeer zuinig op moeten zijn. Hij heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd.

Leuk en informatief

Erg leuke chauffeur, nam alle tijd en liet ons mooie plekjes zien

Super ervaring!

Heel cool om een keer meegemaakt hebben. Albert en zijn assistent deden het ook erg leuk. Aanrader!!!

Top ervaring

We hebben een heerlijke ochtend gehad, mooie dingen gezien en een zeer gastvrije en kundige bemanning.... Zeker voor herhaling vatbaar.

Aanrader !

Geweldige gids (Ephraim) en plek om te snorkelen. Mijn zoon en ik hebben genoten,

We hebben een rondvlucht gemaakt met Steven, hele leuke en aardige meneer die vol enthousiasme vertelde over zijn (werk) hobby! Hij nam de tijd en vertelde ook aan boord een hoop over wat we konden zien op dat moment. We vonden het een geweldige ervaring met een uitstekende en enthousiaste piloot!

We hebben genoten

Heerlijk met Breeze Adventure naar Klein Curaçao. Wat een verzorgde reis....alles was aan boord, eten, drinken en gezelligheid maar vooral twee hele goede gastheren en een geweldige gastvrouw.

De trip was bijzonder goed georganiseerd Anna Maria en haar crew waren amazing! Het eten was voortreffelijk/ Het team was very helpfull en in 1 woord exquisite. Een aanrader voor iedereen.

Keizersgracht 391A

1016 EJ Amsterdam

020 215 76 15

Over Caribbean Tours

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit het kantoor op Curacao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt hier de leukste tours & activiteiten om te doen op de Caribische eilanden en bovendien bieden wij je de laagsteprijsgarantie. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!