Heel leuk

Gezellige crew, lekker eten, goeie boottrip en een heel mooi eiland! Ook op het eiland was alles goed geregeld. Leuk dat er ook de mogelijkheid was om te snorkelen

Fantastische tour!

Zeer mooie buggy tour met 2 fijne gidsen. Professioneel en met een lach! Goede begeleiding en uitleg. Volgende keer weer!

Super morgen gehad

Veel info over de Mangroven, attent gemaakt over de gevaren maar ook over het mooie daarvan (een echt natuurmens) al met al een geweldige tijd gehad

Geweldige dag met de boot naar Klein Curaçao met Breeze!!

De bemanning van Breeze was super relaxed, heel aardig en behulpzaam. Je komt niets tekort. ‘s Morgens gewoon een broodje en wat drinken als ontbijt, ‘s middags een heerlijke BBQ lunch met voldoende keus uit salades en vlees. Heerlijk! Tussendoor ook genoeg gelegenheid om wat te drinken. Heerlijke strandtentjes op het eiland, een heerlijk nat in de zee om op te relaxen en je kunt kiezen om van de boot naar het eiland te zwemmen (klein stukje) of met een bootje. De heenweg was een ‘bumper ride’ maar dat had ook wel z’n charmes en daar is niets aan te doen. Vantevoren een reispilletje doet wonderen! Kortom geweldig!!

Geweldige trip

Super tocht naar Klein Curaçao , spectaculair door de weersomstandigheden … genieten. Op het eiland mooi stukje strand om te luieren. Eten & drinken was heel goed geregeld. De bemanning is gezellig en ook attent , regelmatig langs gekomen om te informeren of alles goed gaat , of we wat nodig hebben , toffe crew.

Wij hebben er echt geen andere woorden voor dan, GEWELDIG!!

De ervaring zelf en alles wat erbij komt kijken is echt geweldig. De route naar het beruchte luik is al een ervaring opzich (misschien nog wel enger dan het abseilen zelf;)). Daarbij hebben wij ons op heel dit prachtige eiland nergens zo veilig gevoeld als in deze touwen, door een hele goede begeleiding door Albert zelf! En zijn rechterhand Nelson! Al bij al is het echt een geweldige ervaring die echt de moeite waard is! Dus twijfel je maar een heel klein beetje? Gewoon doen!(zelfs al heb je hoogtevrees!)

Zeer geslaagde dag!

Met de riante boot naar Klein Curaçao Genoten van de mooie en fijne plek die speciaal voor MissAnn gasten was. Veel schaduw waardoor je heerlijk uit de zon kon liggen. Prachtig helder blauw water en heerlijk van temperatuur. Lekker ontbijtje, goede bbq lunch maar…. Zo jammer dat er geen wijn was. Na de lunch gingen ze terug naar de boot. Helaas geen wijntje bij de lunch. De opgehaalde wijn was warm… tja, als wijnliefhebber drinken wij een witte wijn graag koud. Verder enorm genoten maar als ik toch advies mag geven, zorg voor voldoende en gekoelde wijn want niet iedereen houdt van bier en cocktails

Mooie omgeving

Mooie tocht. Fijne begeleiding van Jouri. In het engels omdat er ook deelnemers geen nederlands konden waardoor het soms voor mij te snel ging. En ook de verstaanbaarheid op het open water niet altijd top was. Mooie omgeving, bijzondere kleuren. In de ochtend was Jouri mij vergeten op te halen. Wel opgelost maar heeft een belletje gekost en wat gedoe opgeleverd.

Mooie omgeving en super Fijne gids Summer.

Good experience

I have a good experience and service taking the trip on boat to Klein Island.

Stan en de Magroven waren geweldig.

Een unieke ervaring. We hebben genoten van het moois mede door het enthousiasme van Stan!

Grandioos

Het was een Grandioos, Mooie, Fantastische maar wilde tocht. Een gids die wist wat hij deed en waar wij ook allen goed naar luisterden. Jaydee was zijn naam en echt...een geweldige gids. Hij heeft ons (maar vooral mijn vriend) een prachtige dag bezorgd. Ow ja...1 tip...je moet niet bang zijn om vies te worden. Want bij droogte zit het stof werkelijk overal. Maar dat mag de pret zeer zeker, niet drukken. Nogmaals: Topdag!

Heel veel gezien en enorm genoten!

Heel veel gezien en enorm genoten!

Een top team

Mensen die met een glimlach er waren voor anderen super gewoon

Een fantastische dag

Het team geeft je een echte verwendag! Service, dienstverlening en klantvriendelijkheid is top! Professioneel wordt alles prima begeleid en ondersteund men ook de gasten. Van het enthousiasme van het team wordt je al blij. Het eten, de verzorging buiten en tijdens de boottocht zijn uitstekend en daarbij ook nog een mooie snorkeltocht die echt de moeite waard is. Een aanrader voor een ieder die Curacao bezoekt. En neem vooral de lekkere rum-punch op de terugtocht.

Supergave excursie met Miss Ann

Heel goed georganiseerd, duidelijk gecommuniceerd en toffe lokatie op dit prachtige eilandje. Het allergaafst vond ik de -gratis!- snorkersafari s middags.

Geweldige ervaring

We vinden deze excursie één van de leukste op het eiland Vooral onze gids was heel grappig en kundig Thijmen top, bedankt !

Prachtige aquafari.

Een geweldige onderwater ervaring. Je hoeft niet te kunnen duiken. Een ervaring om nooit te vergeten.

Prachtige ervaring, leuke dag op het eiland!

Leuke activiteit in een prachtige omgeving. Mangroves zijn betoverend en onze gids Tijmen was helemaal top! Hij vertelde veel informatie, grapje hier en daar en hield rekening met iedereen. Aanrader!!!!

Fantastische beleving

We hebben enorm genoten. Het super geregeld en verzorgd. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader

Super leuke behulpzame crew, goed georganiseerd! eten was top en ook de terugweg was een gezellig feestje. Wat een mooi eiland Klein Curaçao echt een aanrader

Thymen is een topper

Geweldige gids, kreeg alle in en outs van de mangroves. Super gezellige en leerzame tour. Echt de moeite waard. Deze man verdient een raise. Kreeg nog een extra stroopwafel door een zee ster gespot te hebben. Groetjes

Fantastisch ervaring zeer veel info in gezellige setting!

Met dank aan onze gids Nicoline voor vele info

Leuk voor een keer

Leuke ervaring voor een keer, snorkelen is heel anders dan in zee, mooi om te zien. De tunneltjes inde mangroves ook leuk. Wel beetje eentonig. Gids wist veel te vertellen, dat maakte t wel extra leuk en waardevol!

Heel goede indruk van het eiland, fantastische gids.

Tour over het eiland via de kleinere weggetjes waarbij je veel te zien krijgt van het leven van de gewone mensen en de natuur. Had het niet willen missen. Geweldig aardige en zeer deskundige gids Mar, echt top.

391A Keizersgracht

Amsterdam 1016 EJ