Fantastisch!

Fijne gids, veel kennis en verteld leuk! Alles rustig aan en de tour op zich is zo mooi!! Dikke aanrader!

educatief en ontspannen

De positieve reviews kunnen wij (stel) alleen maar beamen.. Onze gids vertelde de wetenswaardigheden met veel passie. Wij waren op die middag de enige bezoekers waardoor we een prive tocht aangingen.. Veel gezien in en boven het water. Ook nog lekker gesmokkeld.

Fantastische trip!

Het was een fantastische dag. Het eten en de crew was heel goed en leuk. 1 puntje van kritiek; We hadden een grote boot gehuurd. Bij aankomst bleek er een vervangende boot te zijn die niet overeenkwam met de boot waarvoor je boekt. Op de terugweg kregen we te maken met erge schommelingen en door de losse stoelen kwamen deze volledig op mij af. Hierdoor helaas wel een dikke knie over gehouden. Nogmaals; crew, eten en klein curacao fantastisch, maar wel met een verdrietig einde.

Geweldige must do !

Na een onstuimige heenreis een dagje kunnen genieten op klein curacao. Perfecte verzorging en heerlijk eten.

Geweldige ervaring!

Van al het aanbod naar klein Curaçao, is dit misschien wel het beste! Geweldige ervaring en geweldige crew. Ontbijt en lunch geregeld. Wanneer je op het strand ligt van klein Curaçao dan heb je altijd de mogelijkheid terug te gaan naar de boot. Eten en drinken kan je meenemen. Maar in principe niet nodig, zowel op de boot als op het strand wordt drinken verzorgd. En je bent te druk met snorkelen om daar aan te denken!

Breeze is de beste voor Klein Curacao!

Absolute aanrader, beste van de aanbieders! Omdat het kleinschalig is (max 30 pers. Wij waren met 21), fijne en mooie boot, lekker eten, geweldige crew, gratis alcohol, feestje op de boot, mooiste plekje op Klein Curacao. Dit alles terwijl de prijs hetzelfde is als bij andere aanbieders die massaal zijn (bijv Blue Finn vanaf 80 personen, Mermaid nog veel massaler). De overtocht heen is lekker spannend met hoge golven. Als je wil, kun je aan de voorkant gaan zitten, word je lekker nat! Maar je moet je wel stevig vasthouden!

Fantastische ervaring, onvergetelijke vakantiedag

De heenreis is heftig maar te doen. Wij zaten achterop het dek waardoor het goed te doen was. Heerlijke maaltijd tussen de middag en fijn drijven op de floated mat. Let op: plan deze trip op t einde van je vakantie want t zonnetje brand behoorlijk!

Heerlijke ervaring op een geweldig eiland

We hadden hier geboekt wegens het feit dat ze er een eigen plekje hadden. De reis ging soepel, het personeel was echt heel erg vriendelijk. De maaltijden waren lekker (misschien wat te eten op de boot zodat zeeziekte mensen wat in hun maag hebben) Het eiland was geweldig, er was genoeg schaduw, je kon snorkelspullen lenen. En er waren echt genoeg vissen te zien. Het was een geweldige ervaring. Eentje die ik iedereen aanraad

Het was geweldig!

Met de piloot op weg over het vliegveld naar een sportvliegtuigje is al een hele belevenis, hier kom je zelf nooit, mooi kijkje achter de schermen! Vlucht over Curacao is prachtig, je krijgt alle highlights te zien vanaf 300 meter hoogte waardoor je een compleet beeld hebt van dit prachtige eiland. Het opstijgen en landen is echt niet iets waar je bang voor hoeft te zijn, gaat heel rustig. Een dikke aanrader!!

Geweldig!

Goed georganiseerd, lekkere lunch. De.ervaring met de.powerboat is echt gaaf! Kortom echt een aanrader!

Heerlijk gegeten en gedronken maar vooral super dat wij dolfijnen en een schildpad gezien hebben

Fantastisch!

Wij hebben gisteren de suprème Saturday boottrip met Miss Ann gedaan. We waren wat laat met boeken maar met veel dank aan Caribbean Tours konden we toch mee! Dat hadden we echt niet kunnen missen. Wat een droomdag. We hadden een uur van te voren een reispilletje genomen. Dit was wel echt nodig. Het is een pittig tochtje maar ook wel weer gaaf! De kids vonden het geweldig. De jacht die normaal vaart was voor onderhoud dus we gingen met een prachtige vervanger 'The Seahorse'. Eenmaal aangekomen zie je de blauwste zee die je ooit gezien hebt en de mooiste vissen langs de rotsen. We hebben trompetvissen, koffervissen en zelfs een kogelvis (denken we) gezien. Je wordt verwend met drankjes, broodjes, vers fruit, hapjes en een heerlijke bbq lunch. Miss Ann heeft een eigen beachhouse met een bar , heerlijke bedjes en genoeg schaduw voor iedereen. De terugreis was heerlijk terug dobberen onder het genot van een drankje en een lekker muziekje. Je dobbert de ondergaande zon tegemoet. We hebben intens genoten van deze luxe boottrip, dit was de perfecte afsluiting van een droomvakantie! Dus boeken die trip!

Heerlijke trip

Heerlijke trip en een goede guide!!

Kan beter

We zouden een tour krijgen maar ipv een tour was het gewoon een rit naar een plek waar we vrij werden gelaten . Ook de begeleiding liet te wensen over, niet echt vriendelijk / behulpzaam . In totaal waren we met 4 jetskies waarvan er 2 wat langzamer gingen , deze werden totaal niet geholpen .

Goed geregeld!

Goede en zeer professionele begeleiding tijdens het duiken. Zeker aan te raden om hier te boeken.

Een geweldige offroad ervaring op Curacao!

Wij hebben via Caribbean Tours een UTV tour West Coast geboekt. Het was een geweldige ervaring, de tourguide was erg duidelijk, vertelde ons alle ins en outs en lieten ons de mooiste plekken zien. Het rijden in de UTV was al een ervaring opzich, maar onze dag was echt geweldig met alle extra's die erbij zaten. Een aanrader als je op Curacao verblijft!

Super leuk

Heel leuke trip, heel leuke crew en voldoende te eten en te drinken, trip en route ook helemaal goed!

Onbeschrijfelijke ervaring

Vriendelijk personeel, mooie locatie en een onbeschrijfelijke ervaring.

Fantastisch mooi en zeer gastvrij!

Wat een geluk dat we op de heenweg ook nog dolfijnen konden spotten. Prachtig wit strand op Klein Curaçao en het voelde heerlijk zacht aan. Het was fijn dat er al direct koud drinken was waar we de hele dag van konden pakken zoveel we wilden. Er waren meer dan genoeg ligbedden. Geen koraal wel schildpadden. Halverwege de dag een zeer goed verzorgde bbq lunch waar het personeel continu voor je klaar stond. Op het einde nog een gezellige touch, feest en vrolijkheid. Daarna nog tijd om te genieten op het eiland en tenslotte een goed verzorgde terugreis waar het aan niets ontbrak. We hebben genoten met ons gezin.

Geweldige ervaring

Wat een leuke gasten David en Benji Heel vriendelijk en super grappig. De tijd op klein Curaçao is precies lang genoeg. Een geweldige ervaring

Zowel technisch als zeer menselijk

De klant is koning

Geweldig, gewoon doen!!

Mooie boot, leuk en vakkundig personeel aan boord. Zeer gastvrij. Leuk ook met volle zeilen varen. Ruim snorkelen en zeer goede grill gerechten zowel vlees als vis. Echt een aanrader. Zeer goede verhouding tussen kosten en kwaliteit!!

Top ervaring

Leuke crew, goed eten en drinken en mooi eilandje.

Super leuke en goed verzorgde dag!

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Fantastische dagtrip

Erg mooie dag uit naar Klein Curaçao. Geheel verzorgde dag met een enthousiaste crew!

Bavincklaan 7

1183 AT Amstelveen

020 215 76 15

Over Caribbean Tours

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit het kantoor op Curacao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt hier de leukste tours & activiteiten om te doen op de Caribische eilanden en bovendien bieden wij je de laagsteprijsgarantie. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!