Echt een dag genieten

We hebben echt genoten van deze mooie trip. Vriendelijk personeel en een het eten is echt heerlijk. We kunnen het iedereen aanraden !

Ik zou de boattrip zeker aanraden

Klein Curaçao was heel mooi om te zien en leuk om te ontdekken, en de bemanning op de boot was heel gezellig en behulpzaam. Het ontbijt en vooral de BBQ lunch waren erg lekker en vanaf de lunch konden we ook gebruik maken van de open bar. Je kon feesten op de boot maar er was ook veel tijd om te snorkelen, zonnen of rondlopen op het eiland

Fantastisch!

De crew was fantastisch! Ze hielden alles heel goed in de gaten en zorgde goed voor ons. Zij hebben de dag fantastisch gemaakt!

Mooie tour door de mangrove

Het kajakken was ontzettend mooi in de mangrove! Ook was er tijd om te snorkelen in dit mooie gebied. Ik zou het zeker aanraden als je op Bonaire bent!

The tour a 10,

The tour was perfect, Speed, action, culture and the history of curacao. The tour guide was super kind, full of information about Curacao and also let us go crazy on the UTV. .

Geweldig leuk om te doen !

Heel erg leuk

Geweldige middag gehad

Absoluut een aanrader om op zondag middag van 15-17uur een kijken te gaan nemen in het katten cafe. Zo geweldig om te zien hoe gedreven deze mensen zijn. Heerlijk 2 uurtjes knuffelen met de kittens en volwassen katten

GEWELDIG

Iedereen zou deze tour moeten doen zo’n mooie ervaring en hele fijne instructeurs ♥️

Geweldig!

Het was een super ervaring! De boot met Breeze was echt top! De gasten waren super vriendelijk en attent. Ze waren oprecht aardig en zorgde voor een top sfeer aan boord. Het eten aan boord was goed! En met de muziek zorgde ze voor een echt feestje. Ik zou dit 100% aanraden, als je houdt van gezelligheid. Wij gaan de volgende keer weer met deze gasten mee!

Geweldig!!!

We hebben genoten van de geweldige sfeer. Het prachtige eiland en de vriendelijke mensen die ons een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Wat een goede beslissing dat ik mee ben gegaan met Miss Ann Boattrips. Ze hebben een eigen vaste locatie op klein Curaçao waardoor je niet de hele dag op het schip hoeft te blijven maar vertoeft op het eiland waar strandbedden voor iedereen beschikbaar zijn onder rieten parasols en alle andere faciliteiten. De bemanning vond ik ook geweldig. Erg behulpzaam en wat me opviel, zeer oplettend, zeker tijdens de overtocht waarbij toch een enkeling zeeziek werd. Miss Ann is zeker een aanrader!!!

Geweldig, goed schip, crew top en eiland helemaal.

Welkom aan boord door crew hartelijk en professioneel. Je kwam werkelijk niets te kort. Drankjes geserveerd, heerlijke lunch Bbq. Boottocht geweldig mooie zee best aardige hoge golfen maar zeer goede kapitein. Eiland is zo mooi. Witte stranden je zwemt er naar toe of ze brengen je met een tender. Aanrader leukste tot nu toe.

Heerlijk genoten

Met de Miss Ann boot naar klein Curacao geweest. Heel goed geregelde ervaring. Lekker gegeten en super vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard als je in Curacao bent. Wel op tijd reserveren.

Mooie kajaktocht door de mangrove

Snorkelen was nou niet bepaald spectaculaire..

Supergoed verzorgd!

Leuke, goed verzorgde trip waar de bemanning zijn best doet om het iedereen naar de zin te maken. Het eten is ook hartstikke lekker en meer dan genoeg! De tijd die je op klein Curaçao hebt is ook precies genoeg om een wandeling te maken, te snorkelen en lekker te ontspannen. Wees gerust, de terugreis is rustiger op de boot dan de heenreis ;).

Geweldige dag gehad. Eten goed verzorgd, zelfs met allergieën worden rekening mee gehouden. De 3 heren hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke dag was.

Fantastische ervaring

Super relaxte tocht waarbij onze gids heel veel heeft verteld. De mogelijkheid om te snorkelen in een mangrovebos hebben wij als erg bijzonder ervaren waarbij wij ook nog eens heel veel vis hebben gezien.

Superdag

Top dag gehad. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet kan komen. En een top crew die heel de dag aan je zijde staat en je wegwijs maakt. Aanradertje deze excursie

Wat een superleuke ervaring!

Ontzettend leuk om te doen, leuke, aardige en vrolijke crew, unieke ervaring, ook prima als je het nog nooit gedaan hebt. Aanrader!

Super leuke dag gehad!

Het was een hele relaxte tour met 2 hele leuke stops om te snorkelen. De snorkelgids wist een hoop te vertellen, met veel enthousiasme en liefde voor de onderwaterwereld. Na het snorkelen natuurlijk ontzettende trek en dan komt zo’n BBQ goed uit! Het eten was echt verrukkelijk! De tonijn sashimi super vers, de vis en gamba’s top en het vlees erna overheerlijk! Enige minpunt die ik kan bedenken is dat het te kort was, ging veel te snel voorbij! Time flies when having fun…

Wij hebben een superfijne onbezorgde dag gehad, een feest!!

ontvangst op de steiger was zeer vriendelijk. ontbijt aan boord was prima. broodjes, cake en koffie e.d. Kapitein Pablo en crew waren super gezellig. Heerlijke muziek aan boord. Bij aankomst bij Klein Curacao mocht je zwemmend naar het eiland of je werd keurig met de rubberboot gebracht alwaar er eigen bedjes waren en plekken met schaduwdoeken. Ook werden er koelboxen met drinken neergezet. Op het eiland naar de vuurtoren en scheepswrak gelopen. Om 12:30 werden we weer aan boord gebracht om een heerlijke bbq-lunch te nuttigen. Na de lunch werd het een feest aan boord waar zelfs muziekinstrumenten werden uitgedeeld. Iedereen deed mee. daarna lekker van de boot gedoken en nog lekker vertoefd op het eiland. Om 15:00 gingen we terug (helaas) Wederom werd het weer weer een feestje aan boord met een drankje en goede muziek. Pablo en zijn crew zijn rasechte entertainers en maken het iedereen naar het zin. Super!!! op onze boot danste iedereen en op andere zaten de mensen alleen maar en keken met verbazing hoe wij het naar ons zin hadden. Wij zaten op de Topcat (oranje boot ) en kan hem aan een ieder aanbevelen. nogmaals Kapitein Pablo en crew, jullie zijn TOPPERS!!!! ga zo door. Met vriendelijke groet, Fam: Terpstra

Geweldige en spectaculaire ervaring.

Vanaf 10.00 vertrokken vanaf Zanzibar aan de Jan Thielbaai. Irvin en zijn gezellige maat zijn ervaren schippers en brachten ons in drie kwartier naar klein curaçao. Daar aangekomen kon je gaan zwemmen, snorkelen, zonnen of een schaduwrijk plekje opzoeken. Om één uur een lekkere lunch plus vlees van de bbq. Voldoende drinken, waaronder wijn, bier en fris. Rond drieën terug en een half uur later terug op plaats van vertrek. Kortom een aanrader.

Fantastisch & spectaculair

Onvergetelijk. Fijne mensen, super relaxed!

Kost wat maar :mooie vaartocht, goede lunch, hele dag onbeperkt natje en droogje, goede service naar- en van het strand, topsfeer kortom. Het is het geld waard.

Mooie tour. Leuke ervaring

We hebben een tour gedaan onder begeleiding van Trevor. Dit was een enthousiaste gids die ons veel geleerd heeft over de mangrove. Het was een erg mooie omgeving. Laatste 4km ernaar toe is een onverharde weg. Dit is niet aan te rijden met een scooter. Ga je samen met je partner kajakken? Dan is dit een ultieme relatietest! :)

Bavincklaan 7

1183 AT Amstelveen

020 215 76 15

Over Caribbean Tours

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit het kantoor op Curacao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt hier de leukste tours & activiteiten om te doen op de Caribische eilanden en bovendien bieden wij je de laagsteprijsgarantie. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!