Doet wat het beloofd

Ik was op zoek naar een nieuwe Skantrae deur, maar andere leveranciers claimden 2 weken, maar realiseerden een langere levertijd dan vermeld. Na een belletje met deze firma even gevraagd of de deur ook echt in 2 weken geleverd kon wordend en deze was ook in 2 weken afgeleverd (ook al was er uiteindelijk geen haast meer bij). Uiteindelijk opgehaald en ik werd netjes geholpen om de deur op de aanhanger te tillen. Prima ervaring, ondanks de mindere recensies op Google. Ik heb dit niet kunnen herkennen.

Zeer goed en correct geholpen

Ben zeer tevreden. Door alle slechte recensies heb ik getwijfeld. Ben ze toen gaan lezen en kwam er al snel achter dat de meeste kwamen van mensen die na bezorging hun bestelling niet controleren en er weken later achterkomen dat er iets aan de hand is. Bijv. Per ongeluk verkeerde hoogte aangeklikt. Omdat deze dan pas geplaatst wordt. Maar of je nu een brood een deurbel of tapijt besteld, na bezorging moet je je levering controleren en kun je niet weken later gaan claimen. Dus besteld en zonder de overdaad van teveel berichten nuchter en vlot geholpen.

Snelle levering en vriendelijk

Compleet deurkozijn besteld. Omdat we een beetje haast hadden heb ik ze even gebeld. Ze hadden de deur nog wel in de juiste maat en ze konden het kozijn dan wel op maat maken voor het eind van de week. Erg vriendelijk aan de telefoon maar ook tijdens de levering. Het kozijn zit nu al even op z’n plek en is door hun al goed afgehangen. Dat scheelde ons een heleboel gedoe. Echte vakmensen!

Onprofessioneel

Bij een vriendelijke vraag over een misgelopen kortingsactie werd ik op snauwende en belerende wijze te woord gestaan via de mail en toen ik liet weten dat ik dat onprettig vond, werd mijn bestelling gecanceld. Uiteindelijk via een andere route opnieuw besteld en de bestelde artikelen ook geleverd gekregen, maar deze werkwijze is niet bevallen noch voor herhaling vatbaar.

goeie service

Aanrader

Contact over de bestelling gehad en werd vriendelijk en duidelijk geholpen

Bestellen was duidelijk maar na ontvangst pas een review

Bestellen was duidelijk maar na ontvangst schrijf ik pas een review

levering volgens afspraak.

Eerste keer iets besteld bij deurenexpres goed bevallen.

Kennis heeft deur besteld bij jullie

Ik moet de deur nog krijgen...

Goed deur is netjes aangekomen

Vandaag mijn deur ontvangen,prima op de hoogte gehouden wat bezorgingstijd was.

Gemakkelijk, snel en een goede prijs

Gemakkelijk besteld tegen een goede prijs. Duidelijke levertijd, netjes op tijd bezorgd. Bedankt!

Heel goed, denken mee, volgens afspraak geleverd

Echt heel fijn. Ook in service contacten. Ik had een onderdeel van de bestelling (slot) niet ontvangen, dat werd meteen nagestuurd en had ik de volgende dag in huis. Prettige service. En zelfs in minder voorkomende maten toch betaalbare deur. Top!

Ik ben heel tevreden.

Snelle levering en goede service. Bellen of sms'en een dag van te voren hoelaat de bezorger langs komt. En hij was stipt op tijd. Ik ben helemaal tevreden met mijn prachtige staallook deur.

Er waren problemen met de levertijd. Gelukkig heeft het bedrijf het voor ons prima opgelost en konden we de bestelling meteen annuleren. Binnen een dag was het bedrag teruggestort. Heel netjes!

goede service

na een mailtje het probleem opgelost

Slechte ervaring, nog niets ontvangen!!!

Na 2 weken heb ik nog niets ontvangen. Wel elke keer n mail dat de bezorging is vertraagd!!! Graag duidelijkheid wanneer ik mijn bestelling wel kan verwachten!!

Er staat 2 dagen levering, duurt twee weken

Er staat voor grepen twee dagen levering en dat duurt twee weken.

Goede, vriendelijke hulp en informatie m.b.t. aanschaf van een geschikte deur en bij het achteraf aanpassen van de bestelling. Super blij mee.

Ik heb inmiddels een paar bestellingen gedaan via Deurenexpress en moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de levering en de kwaliteit van de spullen. Ook bij vragen is de helpdesk snel te bereiken en kreeg ik snel antwoorden op mijn vragen.

Goed contact en snelle levering

Bezoek gebracht aan shop en daarna online een achterdeur besteld. Later nog veiligheidsbeslag bij besteld na 14 dagen opgehaald lag keurig klaar. Betalen bij levering en vriendelijk personeel.

Erg behulpzaam

I.v.m. mijn zoektocht naar industriële deuren ben ik terecht gekomen bij deurenexpress. Alles staat duidelijk vermeld, maar ik had toch nog wat vragen m.b.t. de hoogtes van de deursloten. Ik ben zeer netjes te woord gestaan. De deuren heb ik uiteindelijk gekocht en ik kreeg direct een bevestigingsmail. In mijn spambox vond ik een kortingscode welke ik automatisch kreeg, en omdat ik al betaald had was ik bang dat ik de 5% korting niet kreeg. Niks was minder waar, ik heb ze gemaild en de volgende dag stond de korting op mijn rekening. Wat een service! ik heb gisteren netjes een mail ontvangen met het tijdsvak waarin de deuren geleverd zouden worden en binnen de genoemde tijd stond er een zeer vriendelijke man voor de deur en omdat ik alleen thuis was en zelf niet sterk genoeg ben, heeft hij ze netjes naar binnen getild. De deuren worden ergens volgende week pas geplaatst, dus daar heb ik nog geen ervaring mee (ik hoop natuurlijk dat ik net zo enthousiast ben als met de aankoop) daarom nog maar 4 sterren, maar tot nu toe zeer tevreden! Ga zo door!

De Gilden 18

9247 CX Ureterp