duidelijke website,bestellen.Duidelijke afspraak over levering

Zie boven

Binnendeur met hang en sluitwerk besteld. Klantenservice reageerde snel en adequaat op vragen voorafgaand aan bestelling. Tevens snel geleverd en volgens planning. Kortom: heel tevreden.

Zeer tevreden over bestelling, ook nalevering van scharnieren duurde aar 1 dag.

Lange levertijd, deur met fabricagefout

Bestelling ging prima. Alleen zeer lange levertijd. Deur is afgeleverd met fabricagefout (verfdruiper aan de zijkant). Reeds bij jullie gemeld.

Deur ziet er goed uit

Prachtige deuren. Keurig bezorgd

Prachtige deuren. Keurig bezorgd.

Prima aan de telefoon geholpen.

Netjes geleverd volgens afspraak.

De levering was vroeg in de ochtend. Aflevering netjes op een beschutte plek

Niet geweldig

Ik vind als je als bedrijf weet dat je je bestelling niet op tijd meer geleverd kan krijgen dat het wel zo netjes is om je klant hierover te informeren. Heel de vrijdag voor niks gewacht op het product. Pas maandag na een e-mail van mijn kant kreeg ik een antwoord dat de bestelling niet geleverd kon worden ivm een tekort aan scharnieren. Beetje jammer en ook slechte service om klanten niet te informeren over een vertraging in de levering die al ruim vantevoren was ingepland.

Komt afspraken na.

Op de site staat duidelijk wat er verwacht kan worden mbt de levertijd en dergelijke. Komt afspraken na, de spullen werden op de afgesproken dag en tijd geleverd. Prima service.

Goede en snelle service

Heel tevreden over deurenexpress. Reageren snel en mooie kwaliteitsdeuren. Binnenkort hebben we nog meer deuren nodig en die gaan we zeker hier bestellen.

Prima product, snelle levering

Het product wat ik besteld heb is voldoet aan verwachting. Het is van topkwqliteit hout en goed samengesteld.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering van onderdelen

Zeer goed onderdelen besteld via de website na twee werkdagen in huis. Helemaal top!

Doen wat ze beloven, en lossen problemen op.

Bestelling online gedaan. Nog wat zaken vergeten, kon gewoon worden bijgevoegd. Bij aankomst ontbrak iets, dit is netjes nagezonden. Flexibiliteit, en meedenken. Dit is zo veel prettiger dan een multinational met tig doorkies nummers en formulieren.

Superservice

Het was gewoon nog mogelijk een deel van de order te annuleren met een eenvoudig berichtje. Levertijd was wat lang. Maar dat kwam omdat ik weer iets moest hebben dat niet op voorraad was. Over de langere levertijd zijn ze ook helder geweest.

Duidelijke communicatie betreft bezorging product.

Goede communicatie betreft product & aflevering.

Top snelke levering.

Duidelijke omschrijving op het internet en een snelle levering.

zeer correcte levering!

Exact op de afgesproken dag geleverd!

Prima levering

Enige nadeel van het weliswaar goedkoper product is dat de levertijd wat lang kan zijn als je echt haast hebt

Prima levering

Jammer dat de mijn bestelling in 2 en komt. Was beter geweest om even te overleggen of ik de ene bestelling al wil ontvangen of dat kon wachten tot de bestelling compleet is. Nu moeten jullie 2 keer rijden Deur is verder prima

Goede communicatie en service

Gewoon goed meedenken en zoeken naar een goede oplossing

Goede afspreken

...

prettige behandeling

afspraak direct nagekomen. goed geholpen.

Goede service en levering

Zeer tevreden over de service en levering. Deur netjes en goed ingepakt afgeleverd op de afgesproken tijd, ook tussentijdse veranderingen betreffende sloten zijn netjes verwerkt.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp