Goede service en kwaliteit

Goede website, klantvriendelijk en men komt afspraken na

Veel keus voor een goede prijs

Een fijne webshop met ruime keuze en een goede prijs. Na afloop duidelijke communicatie en levering volgens afspraak

Mwah....

Ongetwijfeld een goed bedrijf buiten de vakantieperiode en in een tijd waar geen personeelstekorten zijn. Nu echter, in de vakantieperiode en waarschijnlijk met personeelsproblemen zeer matig. Slechte communicatie via de mail (geen reacties). Ik had SKG3 materiaal besteld en ik krijg een SKG2 slot met SKG2 cilinder. Verkoper geeft aan dat door het SKG3 hand en sluitwerk alles automatisch SKG3 is, maar ik betwijfel dit. Los daarvan: het is niet wat ik heb besteld en wat op de factuur stond. En dat is niet keurig. Mocht wel retour, maar hier van afgezien. Producten niet geleverd op de afgesproken besteldag maar een dag later. Op zich geen probleem, maar wel dat ik dit een dag van ter voren te horen kreeg (vraag: Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd) nadat ik er zelf om vroeg. Jammer, want levermoment stond al 2 weken. Uiteindelijk alles geleverd en dat ziet er prima uit, maar de communicatie is echt ondermaats momenteel.

Fijn dat ik nog onderdelen van mijn 5 jaar oude hordeur kon vinden

De levering werd een week uitgesteld omdat de geleiders beschadigd waren. Goede service

Goede service, duidelijk, snelle levering

Een betrouwbare webwinkel.

Op tijd geleverd, aanpassing was mogelijk na bestelling en klant vriendelijk!

Goed bedrijf om zaken mee te doen.

Bedrijf met goed werkende website en ruim assortiment aan deuren tegen concurrerende prijzen. Levering gebeurde snel en volgens afspraak. Vriendelijke en correcte chauffeur.

Top geregeld !!

Duidelijke en snelle reactie na bestelling ! Snelle afspraak betreft levering ! Geleverd als afgesproken ! Top service.!

Kwaliteit voor een goede prijs

Goed product.

Alles conform bestelling en info geleverd op het juiste moment

Hele mooie deuren

Heel mooie deuren met top afwerking

Duidelijke website en prima service.

Duidelijke communicatie per email over bestelling en levering.

Goede klantenservice en voordelig

Goed geholpen.

Mooi opgelost

Alle producten keurig afgeleverd zonder schades. Foute loop slotten geleverd maar snel opgelost en direct de juiste gestuurd. Betrouwbare verkoper.

Beschadigd plafond. Deur is prima

Bezorger beschadigde mijn plafond. Prima product.

bestelling en levering prima.

Maar ik schrok ervan dat de deur niet met bescherming om de hoeken en vlakken werd geleverd.

Goede en snelle service

Een tijdje terug onderdelen besteld voor mijn hor van mijn deur. Product is zoals omschreven in de advertentie en was na 1 dag als thuis met de brievenpost.

Prima en snelle levering grote keuzes ook

Ga de volgende keer daar weer wat bestellen snel en goed geregeld

Prima geregeld.

Zowel bestellen als de levering ging van een leien dakje.

Ik was op zoek naar specifieke deur die binnen 3 weken geleverd kon worden. Hier ben ik aan de telefoon goed mee geholpen. Achteraf bleek dat ik nog een onderdeel was vergeten te bestellen. Hier heb een mailtje over ontvangen. Fijne service

Precies wat ik zocht

Set deurgrepen die passen op mijn nieuwe deur eindelijk gevonden.

Komt afspraken prima na

Vriendelijke bezorger, maar vindt vóór half 7 's morgens bezorgen bij particulieren wel erg vroeg.

Netjes en snel vestuurd

Alles gekregen zoals aangegeven op de site. Uiteraard mag je dat verwachten, maar is niet altijd zo.

Een paar kleine items besteld op zondag, dinsdag al in de brievenbus. En nog gratis verzonden ook. Top!

De Gilden 18

9247 CX Ureterp