Netjes ingepakt geleverd

Op tijd volgens afspraak netjes ingepakt geleverd.

Louvre deuren

Geleverd volgens afspraak en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Louvre deuren zaten netjes verpakt en werden in goede staat afgeleverd.

Deurenexpress levert snel goede producten

Ivm een verbouwing hadden we een kozijn snel nodig en dat werd prompt geleverd

Aanrader!

Duidelijke site en gemakkelijk bestellen. Prima prijs. Alleen de levering laat vrij lang op zich wachten. Anders dikke 5 sterren.

Top bedrijf

M n bestelling was niet compleet , één keer bellen en het werd gelijk na gestuurd .

Gewoon goed. Zeker de (na) service is top

Gewoon goed. Zeker de (na) service is top We hadden een beschadigde deur - in het glas - gekregen wat pas zichtbaar werd nadat ik heb geplaatst had. Werd zonder problemen onder garantie geruild. Top klasse service.

Scherp geprijsd

Scherpe prijs, goede kwaliteit en goede afspraak qua levering

Erg netjes!

Bestelling was er eerder dan verwacht. Helemaal top!!

Snel geleverd, mooi product

Snel geleverd, mooi product.

Snelle, super goede dienstverlening

Ik wilde een deur hebben met een afwijkende maat. De mogelijkheden besproken en ik kreeg zeer snel de perfecte deur opgestuurd.

Goede service fijne deur niks te klage

Zeer goed bedrijf

De levertijd klopt met wat de op de website vermeld staat. De bezorgdatum werd gelijk na het plaatsen van de bestelling aangegeven. Op vragen wordt snel en goed gereageerd door de klantenservice. Zeer vriendelijke bezorger die de deuren niet tot aan de voordeur bracht, maar zelf aanbod om de deuren neer te zetten waar wij dat graag wilden. Top!

louvredeuren zijn precies als besteld

Prima deuren. Mooi afgewerkt. Levering was anders dan gepland. Zou s avonds laat zijn (kon tot 22.30 uur duren: bizar laat!), maar werd plotseling s middags zonder aankondiging geleverd. Werd buiten voor de deur neergezet.

Veel zelf doen voor het geld

Ik was teleurgesteld over wat ik kreeg voor het geld. - Tochtvaldorpel is te breed en te ondiep gefreesd. 70 euro - Glaspakket, Glaslatten moet je zelf op maat zagen. 140 euro.. - weldorpel moet je er zelf op lijmen. - Levering ook uitgesteld (dacht twee weken). - Verlijming stijlen terhoogde van de stapeldorpels is ondermaats.

Uitstekende service

Verkeerde deur besteld!!! werd zonder problemen omgeruild en snel weer geleverd. ( deuren zijn p/st € 40,00 goedkoper dan bij de concurent) aanrader.

korte levertijd, goede tussentijdse info en zeer netjes afgeleverd

probleemloos de deur samengesteld op de site, duidelijk allemaal, vervolgens netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en bezorgd vroeg in de morgen door een vriendelijke chauffeur.

Goede prijs, nette levering

Erg tevreden. Enige puntje van aandacht is dat je de leverdatum of levering binnen bepaald aantal werkdagen niet weet als je bestelt, dat was fijn geweest

Prima levering volgens afspraak

Bestelling geplaatst en volgens afspraak geleverd.

Perfecte service elke keer weer meerdere keren buiten deur besteld en perfect verzorgd

Mooie deuren maar levering met vertraging.

Tot 2 x toe levering uitgesteld. En 1 van de 2 bestellingen niet meegeleverd. Na contact is deze alsnog geleverd. Wel netjes dat we de bezorgkosten van de tweede bestelling hebben teurggekregen omdat de 2 bestellingen in 1 keer geleverd gingen worden.

Alles naar wens

Alles ging volgens afspraak. Niet duur en snelle levering

Goede nazorg

Een deur en kozijn besteld. Kozijn bleek beschadigd. Week later nieuw kozijn geleverd. Ook dit kozijn was (nog erger) beschadigd. Zonder probleem week later een goed kozijn geleverd.

Snel en adequaat

Ook telefonisch contact verliep uitstekend. Levering snel en geheel conform afspraak

Geweldig!

Geweldige service, snelle levering en een zeer vriendelijke klantenservice. Als ik weer deuren nodig heb bestel ik ze zeker hier, ook zal ik ze aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

prima levering, op tijd en netjes op verzoek naar achter gebracht

Bestelling en levering top!! Helaas bleek de deur bij het afhangen enigszins krom. Jammer. Even wachten maar, wellicht komt het nog goed.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp