Top volgens afspraak

Goed advies en product is van prima kwaliteit. Komt afspraak na.

Goede service via de telefoon en de deur is super netjes op maat geleverd. Erg prettig.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Deur opmaat besteld en die is keurig en snel geleverd

Top !

Vlotte en snelle levering !

Precies zo als afgesproken !

De deur netjes boven afgeleverd, top!

Topservice

Snelle levering kwamen er na 2 maanden achter toen ik eindelijk tijd had om te beginnen dat er een fout pakket tussen zat werd na mailtje snel opgelost echt aanrader

Slechtste bedrijf ooit

Volgens de site kunnen ze snel leveren maar we hebben eerst 4 maanden op 6 deuren moeten wachten. Vervolgens leveren ze een slechte kwaliteit en hebben we 1 deur door verkeerd verfbad moeten wisselen. We wachten nu al 5 maanden op deze deur. Slechte communicatie met klantenservice; levering steeds uitgesteld dus bedroevend slechte service. Nog nooit iets besteld bij zo’n slecht bedrijf. Nooit meer dit.

Kwaliteit en goede service!

Mooie louvredeuren besteld. Geen verschil in lengtes en breedte. Snelle bezorging, goede service en communicatie. Heel tevreden!

Deur bestellen via de website ging makkelijk, snelle levering op de afgesproken datum

Vlotte levering en aervice

Website was duidelijk Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam

Goed verpakt, zien er goed uit

De deurtjes zijn zonder beschadigingen geleverd. Waren goed verpakt

Niet supersnel, maar wel goed

De onderdelen die ik nodig had voor dakraam hor/gordijn (Duoplisse) waren (nog) niet in de webshop te krijgen, maar na een telefoontje werden ze er in geplaatst en kon ik bestellen. Vervolgens duurde het nog wel een kleine twee weken voor ik het in huis had, maar het paste allemaal precies.

Snelle levering.

Snelle levering, product netjes geleverd.

Goed en snelle levering

Zag er netjes uit goede kwaliteit Blij mee

Goede kwaliteit

Kwaliteit van de deur prima. Na bestellen 2x geprobeerd het afleveradres te veranderen door te bellen. Helaas deur toch op het verkeerde adres afgeleverd en incompleet. Achteraan gebeld en wel netjes opgestuurd direct volgende dag in huis. Jammer dat het niet helemaal vlekkeloos verliep maar erg behulpzame mensen aan de telefoon.

Goede service en netjes behandeld.

Zie hier boven.

Nette levering

Netjes geholpen door de klantenservice. Producten optijd binnen

gewoon goed,

zouden andere een voorbeeld aan kunnen nemen.

Correct en flexibel

Correct en flexibel

Snelle klantenservice, geld retour ontvangen.

Fijn bedrijf

4 deuren besteld maar er kwam er een beschadigd aan

nette deur-kozijn combinatie voor een nette prijs en snel geleverd

ivm plaatsing dakkapel hadden wij een deur-kozijn combinatie nodig; eenvoudig vurenhouten kozijn met stompe boarddeur in de maat 68*201.5 de bestelling is snel geleverd (2 weken) en ziet er prima uit zodat we deze spoedig kunnen plaatsen voor de zolderkamer.

Uitstekend !

Schuifdeur en ophangsysteem besteld bij dit bedrijf. Als service werd in de onderdorpel van de deur een groef gefreesd voor de geleider van het ophangsysteem. Dat biedt voor zover ik heb kunnen zien geen enkel ander bedrijf. Daarnaast lage verzendkosten, snelle levering en we werden ook nog eens keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Op de dag van levering werd de deur precies op het aangegeven tijdstip bezorgd. Helemaal goed dus, een aanrader !

De Gilden 18

9247 CX Ureterp