Vlotte sevice, goede kwaliteit

Vlotte service Goede kwaliteit

Alles volgens afspraak

Materiaal was moeilijk te vinden, maar wel bij jullie gevonden

Snelle levering, wordt netjes bezorgd

top geregeld

Super deur,netjes volgens afspraak bezorgd!

goede communicatie

Communicatie en levering was zeer goed. Helaas dat de afmetingen van de bestelde Louvre deuren op de website (30cm breed) niet overeen komen met de geleverde deuren (±30cm -> 29,4cm breed).

Prima product en goed ontvangen.

Alles verliep goed. Wel even achteraan gebeld ivm het niet ontvangen van een bevestiging mail. Maar alles was in orde en afleverdatum meteen te horen gekregen.

vlotte afhandeling en levering vd bestelling

Snelle levering en voorafgaand bij wijziging laf leverdatum telefonische afstemming

Geweldige snelle service / levering

Zeer snelle levering zoals ook bevestigd en netjes verpakt en aangeleverd! In een woord PERFECT

bestelling prima, snelle levering en kwaliteit deuren. Ook bezorging prima.

Niet alles in 1 keer geleverd, geen bericht wanneer wel

De levering van 4 deuren bleek niet volledig. Zonder vooraf bericht. De bestelde timmerman moest worden afgezegd. Ik moest zelf bellen wanneer de volgende deur geleverd wordt. Daarvan ben ik nog in afwachting.

zeer prettige ervaring

Snelle levering volgens afspraak.

goed product, goed ontvangen

mijn geleverde bestelling is supergoed ontvangen, zonder beschadigingen.

Mooie produkten

Deurenexpress kan veel artikelen leveren. Vriendelijk personeel, denkt mee.

Prima deur, afleveringafspaak kan beter

Avond van tevoren een mail dat de deur tussen 6:50 en 7:50 geleverd zou worden. Om 7:45 weer een mail dat de deur tussen 8:15 en 9:15 uur geleverd zou worden. Mijn sport om 8:00 uur kon ik niet fatsoenlijk meer afzeggen.

Goede service en prima product

Fijn geholpen door de klantenservice en daardoor de goede keuze kunnen maken voor een nieuwe deur. De bezorging was ook goed verzorgd. Mijn deur en glas zijn in goede staat afgeleverd.

Helemaal top!

Helemaal top!

We hebben mooie deurtjes binnen gekregen, goed contact bij vragen, en hele snelle levering.

Snelle en vriendelijke service

Hele mooie deuren geleverd, inclusief hang en sluitwerk. Helaas haperde na 2 maand het slot van 1 deur, direct een mail met fotos gestuurd. Resultaat: na een paar dagen per post al een nieuw slot in huis! Topservice!

Snel en correcte levering

1 onderdeel onder aan de deur niet gemaakt, en er ontbrak sluitkommen, beide perfect en super opgelost ondanks dit super te vrede.

Super snel & prachtige deuren!

In ons huis hebben wij oude, 18e eeuwse deuren. Bij Deurenexpress vonden wij perfecte kopien daarvan waardoor ook de nieuwe deuren mooi aansluiten bij de bestaande in het historische huis. Het was vooral ook fijn dat er een betrekkelijk ruime keuze was in de maatvoering. In een oud huis, waar elke deurpost weer een andere maat heeft, is dat heel prettig! De aflevering was ongelofelijk snel en netjes. Enorm aardige meneer trouwens. Geheel en al was deze ervaring TOP!

verkeerde en verlate levering

Eerst ontbrak het glas van de deur. Hierdoor werd de deur een week later geleverd. Vervolgens is het verkeerde rooster voor de deur geleverd. Dat duurde ook weer een week. Verkoper verschuilt zich achter de leverancier. Dat kan kloppen. Maar ik doe dan liever zaken met een verkoper die werkt met een meer betrouwbare leverancier. Erg veel rompslomp en vertraging bij de aanschaf van zo'n dure deur.

Goede en optijd geleverde goederen met een attente nette chauffeur.

Uitstekend.

Uitstekende deur

Goede website, snelle levering en de deur was niet beschadigd.

Service en levering ging goed!

Deur is keurig op de afgesproken tijd geleverd

Ik zou niet weten ,wat ik er verder aan toe moet voegen': de deur is keurig en ongeschonden geleverd

De Gilden 18

9247 CX Ureterp