Keurig bezorgd.

Snel en keurig bezorgd.

Keurig geleverd, mooie deuren

Top!!!

Je krijgt wat je ziet

Snelle en correcte service en levering

Snelle levering van mooie en veilige buitendeur

Mooie buitendeur met 3 punts veiligheid sluiting en kogellager scharnieren met dievenklauwen. Isolatieglas met glaslatten en glasband. Selectie beschrijving op website mag wat beter; nu een veiligheid slot te veel besteld; maar mag na email teruggestuurd worden. Fraai deurbeslag met politie *** keurmerk.

prima levering

prima levering , duurde wel lang ivm leveringen problemen van de leverancier, maar er werd meegedacht en ik werd op de hoogte gehouden van de bestel status

Prima bedrijf

Svedex glasdeur gekocht tegen een scherpe prijs. Alleen jammer dat er na 3 maanden pas kon worden gelevert. Dat lag niet aan deurenexpress maar aan svedex.

Uitstekende vlotte service.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld.

Super deur!

Een mooie deur uitgekozen, die snel geleverd werd. Ook was de deur goed verpakt en netjes binnen in huis gezet. Super. Zeer tevreden!

Geleverd volgens afspraak.

De deur is wel op een aantal plekken beschadigd onder andere door transport.

prima service

ontzettend vlot en goed

Goed en snel geleverd

Echt top

Goede kwaliteits deuren en netjes geleverd volgens afspraak Prettig zaken doen met deze zaak.

Prima uitleg middels folder wat te bestellen, op tijd geleverd en gelijk passend. Top!

Prima uitleg middels folder in bouwmarkt betreft wat te bestellen, op tijd geleverd en gelijk passend. Top!

Men doet wat men belooft

Keurig volgens afspraak geleverd

Snel bezorgd, prachtige deur en mooie kwaliteit.

Verkeerde artikel geleverd

Bij bestelling geen communicatie over levertijd, bij aflevering deel in de auto laten liggen, vervolgen kom ik tijdens montage er achter dat de verkeerde deur hoogte is geleverd, onze bestelde hoogte is nu ook van de site gehaald, de verkeerde levering was dus een bewuste actie!!

Top zaak goede en snelle servicen

Ik had helaas zelf een deur verkeerd besteld deze kon gelukkig tegen verzendkosten om geruild worden top geregeld.

Mooi en degelijk

Makkelijk te monteren, ziet er kwalitatief goed uit.

Opzich niet verkeerd

Chauffeur liet me alles sjouwen

Gewoon goed

Netjes op tijd En goed product.

Artikel makkelijk te vinden, snel te bestellen en snel in huis...

Wat valt hier nu aan toe te voegen?

Geen goede communicatie.

3x een mailtje gestuurd en geen antwoord.

Had een klein onderdeel nodig voor mijn horren deze waren binnen een paar dagen geleverd top service

De Gilden 18

9247 CX Ureterp