Zelfs als alles niet in een keer goed gaat en er wat opgelost moet worden , is dit een bedrijf waar ik met alle vertrouwen nogmaals een order zou plaatsen , al is het alleen al de klantvriendelijkheid en het oplossing gericht handelen van het personeel, echt een hele goede ervaring !!

Top, afspraak nagekomen

Goede service. Bestelling geplaatst en daarna nog kosteloos een deur telefonisch kunnen wijzigen qua breedte. Geleverd volgens afspraak!

Deur is geleverd...

De deur is geleverd maar niet op de beloofde leverdatum. En ook niet op de volgende beloofde datum. Slechte communicatie, slechts een kort eenzijdig bericht met mededeling over wijzigingen. Dat dit gevolgen heeft voor de planning van een ander lijkt niet in ze op te komen.

Prima levering en customer focus kantoor

Ze dachten mee voor een mogelijkheid voor eerdere levering ivm verkoop huis! Top service Hartelijk dank

Betrouwbaar en kwaliteit!

Betrouwbaar en kwaliteit!

top

Ik had een vraag over de levertijd van mijn deur ik werd telefonisch goed geholpen.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp