Belabberde service

Door onduidelijkheid op de site een verkeerde deur besteld links in plaats van rechts draaiend. Netjes gevraagd of de deur geruild kon worden aangezien deze nog netjes verpakt is. Maar nee helaas mag niet en moest maar gewoon een nieuwe bestellen. Valt niet over te praten. Bestel hier dus nooit meer iets

Deurtjes prima

Zien er goed uit en nog niet duur ook

Snelle levering, duidelijke afspraken, goed bereikbaar, eigen bezorgservice

Prima communicatie en levering

Prima communicatie en levering

Alles prima afgehandeld

Alles in orde.

Snelle levering deur is redelijk jammer dat er nog ruwe stukken hout in de deur zitten .

Snel en goed geleverd

Komt afspraken naar goed verpakt en snel geleverd

Product in orde, levering niet

Een product uit voorraad besteld, het zou volgens de website dezelfde dagworden verstuurd. Echter na anderhalve week maar eens gemaild, toen kwam de reactie “we zullen het nog een keer verzenden”. Wees dan eerlijk en zeg dat de order vergeten is. Een dag later was het binnen.

Deur in prima staat afgeleverd alleen een week te laat

De deur is helaas een week te laat afgeleverd. Verder ben ik tevreden of de deur.

Snelle levering, goede service

Prima aan de afspraken gehouden zowel levertijd en op tijd gebracht. Vriendelijk en betrouwbaar!!

Ze doen wat ze beloven.!

Prima bedrijf

Snelle levering. Kwam binnen 2 dagen al aan tewijl er 5 tot 10 dagen voor staat. Goed verpakt. Ik ben er blij mee. Bedankt.

Geen klachten

Duidelijke website, makkelijk zoeken, snelle levering.

Mooie producten en duidelijke communicatie

Wij hebben hier 2 voordeuren besteld en prijstechnisch was dit bedrijf zeer interessant. Na mijn bestelling ontving ik gelijk een bevestiging per mail en hierin werd ook gelijk vermeld op welke dag onze levering plaats zou vinden. De dag ervoor ontvang je nog een mail met het verwachte tijdstip van levering. Dus top geregeld allemaal!

Deurenexpress is altijd zeer correct omgegaan met mijn orders

Goed idee

Ruim gesorteerde winkel, snelle en correcte service!

Prima bedrijf!

De deur was heel mooi en paste precies, ben er heel blij mee, echt een aanrader

Nette en goede service. Kon zelfs nog een deur bijbestellen voordat de levering de deur uitging

Toch extra werk.

Gekozen voor deur inclusief kozijn/deur voorgefreesd om zo vlot een extra toilet ruimte intebouwen met zo min mogelijk extra werk. Prijs qualiteit in orde. Levering vlot, alles verliep goed. Toch geen 5 sterren, waarom? De deur slot was NIET goed voor gefreesd. De slot paste niet erin. Dus iemand heeft blindeloos gefreesd zonder na te passen, wie doet dat? Nu moet ik toch de deurgat frezen, iets waar ik dus voor betaald had. ADVIES : na frezen even passen aub.

Snel, heldere communicatie en scherpe prijzen

Superpositief

goede levering

Alles netjes afgehandeld. deur was beschadigd maar netjes omgeruild voor een goede deur

Bestelling verliep volgens afspraak. Alle producten waren in orde. Bedankt

Prima deuren

Goede deuren en nette levering. Duurde wel wat lang en de gebruiksaanwijzing voor beste montage het beslag had best welkom geweest.

Mooie deur

deur netjes en zeer snel geleverd door een vriendelijke chaffeur. Ik kan dit betrijf van harte aanbevelen

De Gilden 18

9247 CX Ureterp