Schuifdeur kom cando

Levering was verlaat, maar daar was goede communicatie over

Snelle levering.

Snel kunnen vinden wat ik nodig had en keurig snel mail gestuurd dat t verzonden is en netjes de dag erna in de brievenbus.

Onvriendelijke klantenservice

Deur veel later geleverd (2 maand vs beloofde 1 week) zonder duidelijke communicatie. Daarnaast verkeerde deur besteld door onduidelijkheid op de website. De deur mag niet teruggestuurd worden, wat blijkbaar vermeld staat met een klein tekstje op de website waardoor overheen gelezen. Klantenservice reageerde bot en lomp tijdens vraag of we het samen kunnen oplossen. Wel kleine korting aangeboden gekregen als ik nogmaals bestelling doen, gezien de onvriendelijke houding geen gebruik van gemaakt.

Denken goed en flexibel mee

Slecht

Beste, Over de kwaliteit van het rolslot niets dan goed. Echter tussen bestellen & betaling en de uitlevering zat veel tijd (meer dan 4 weken). Hierover werd door u niet gecommuniceerd! Voor ons aanleiding om overige bestellingen elders te plaatsen HG Hans

Prima bedrijf

Uitstekend assortiment deuren voor een scherpe prijs.

prima levering

overzichtelijke site, makkelijke bestelling en duidelijke communicatie met betrekking tot de levering.

Makkelijk bestellen, goede communicatie, snelle levering

Makkelijk bestellen, goede communicatie, snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Gewoon hartstikke goed!

Niets op aan te merken. Levering in orde.

Voldoet aan de verwachtingen. Bedrijf denkt met je mee.

Wij hebben daar drie deuren besteld. Alles werd netjes thuisbezorgd en voldeed aan onze verwachtingen.

Prima, voldoet volledig.

Deuren zoals besteld. Prima op tijd.

Heel prettige samenwerking

Geven je een goed gevoel als klant. Denken en doen zijn bij hun gemeengoed.

zeer snelle levering

fijne klantenservice, goed bereikbaar en lossen dingen snel op. levering ging ook heel vlot, had de deuren in nog geen 2 weken binnen.

Stipt op tijd conform opgave per mail.

Het duurde lang voordat de deur geleverd werd, dit was echter tevoren aangekondigd. De deur is van uitstekende kwaliteit, dus het wachten meer dan waard.

Mooie deur

Mooi assortiment deuren... eenvoudige keuzehulp en snelle levering... deuren zijn goed verpakt dus zonder beschadiging

Mooi product

Snelle levering mooie deurtjes

prima deuren

Louvre deuren op de juiste maat besteld en ontvangen

Redelijke prijs maar lange levertijd

De deur kwam niet verpakt binnen wat de kans op beschadigen vergroot. Paar kleine krasjes en vuile bingers erop. Ook heb ik bijna 3 weken moeten wachten. Dit kan dus beter. Verder wel prima deur

Redelijke prijs maar lange levertijd

Levering was snel op de afgesproken tijd zelfs een half uur eerder.

Levering was snel op de afgesproken tijd zelfs een half uur eerder.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp