Snel en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak

Heel goed..

Eenvoudig te bestellen met duidelijke instructies met betrekking tot maten en model.. snelle levering en goed verpakt.

Mooi gemaakte deuren top

Goede levering, tussentijds even contact doorover gehad en daardoor perfect op elkaar af kunnen stemmen. Erg tevreden!

Eindresultaat is prachtig

Heel erg tevreden met de service en het eindresultaat van de glazen deuren. Enige minpunten waren: *Het voorgeboorde slotgat en de hendel gaten kwamen niet helemaal overeen met de bijbehorende hang en sluitwerk. Deze heb ik rustig op geschuurd en passend gemaakt. *1 deur heeft aan een rand op alle glazen een lijmrest rand die ik er niet af kan halen. En sommige deuren hadden wat vervoer krasjes, maar de deuren moesten toch nog gelakt worden dus dit was niet echt een probleem. Maar los van deze minpunten ben ik meer dan tevreden met de deuren en het bedrijf! Prijs kwaliteit verhouding vind ik ook passend.

Snelle en goede leverring

...

Professioneel

Product oké, Prijs oké , levertijd perfect, communicatie fantastisch.

Professioneel

Product oké, Prijs oké , levertijd perfect, communicatie fantastisch.

De Gilden 18

9247 CX Ureterp