Heb het boek ontvangen

Heel stressvol. Veel onduidelijkheid.

Super goede ervaring met De Read Shop

Hele vriendelijke mannen. Altijd goede service. Bestellingen gaan altijd goed. Ben heel erg te vrede.

Beloftes niet nakomen

Tot twee maal toe wordt mij een belofte gedaan, tot twee maal toe komt Read Shop die belofte niet na. En nog smoesjes verzinnen ook. Hoe krijg je het voor elkaar.

Voor eerste keer bestelling gedaan. Deze liep vertraging op, maar ik werd hierover keurig op de hoogte gehouden.

Een heel fijne winkel

Ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling en bellen je zodra die binnen is gekomen. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Goed!

Goed!

Een keer nooit weer

Op 28-3 een boek besteld, dat zou naar de Readshop gestuurd worden. Op 4-4 een bericht ontvangen dat mijn bestelling er aan komt en dat ik bericht krijg zodra de bestelling bezorgd is. Inmiddels 6 dagen later is mijn bestelling blijkbaar nog steeds niet aangekomen want ik heb nog steeds niets gehoord

Uitstekende service

Had online boeken besteld en wilde het laten afleveren bij de Readshop. Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden dat er iets vertraging was met de levering. Mail dat het uiteindelijk geleverd was en een vriendelijk telefoontje dat ik de boeken op kon halen. In de winkel ook vriendelijk geholpen. Hele fijne ervaring :)

Prima service bij The Read Shop Waalwijk.

Mijn bestelling was snel binnen en via e-mail werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Dan is het een kwestie van afhalen. Bezorgen kon ook, maar daar heb ik niet voor gekozen. Bij de The Read Shop Waalwijk - waar ik al jaren kom - word ik altijd vakkundig en vriendelijk geholpen, ook een goede reden om zelf af te halen. Helène

Heel slecht!!

Op 26 maart bestelling gedaan. Op 2 april bericht dat eindelijk het boek Ingepakt is en nog steeds geen bericht dat het boek ook aangekomen is. Naar alle bonussen kan ik fluiten want die waren maar 4 dagen geldig. Was eerste keer dat ik via de readshop een bestelling heb gedaan en direct ook de allerlaatste keer. Echt niet te geloven deze zeer slechte service. Als wij zo met onze klanten om zouden zijn gegaan waren we allang failliet geweest. Echt ongelooflijk en onbegrijpelijk dit.

Slecht

Tot op heden nog steeds mijn aankoop niet op kunnen halen bij de Read Shop in Hengelo.

Bestelling niet binnen

Boek Edwin Selih meteen besteld, 5 minuten na uitkomen op 1 april. Het is nog niet binnen op mijn adres. Ik heb ook geen melding gekregen dat het geleverd is elders. Hoogachtend, Susanne Wiersma

Makkelijk besteld en Netjes bezorgd.

Tevreden :-)

Goede service.

De bezorging duurde een dag langer dan normaal, maar ik kreeg daar keurig bericht over, dus het was geen probleem.

Zowel online als in de winkel een goede service

Netjes verpakt verzonden

Een boek besteld, wat alleen via de boekhandel gedaan kon worden, en hierdoor bij de Read Shop ben uitgekomen. Duidelijke site, de bestelling ging vlotjes en het boek lag zelfs nog een dag eerder in de bus.

readshop gewoon goed

POST.NL drama!! staat in track&trace dat het in de brievenbus gegooid is. er lag niks. met contact POST.NL word gezegd dat als je er niet bent, het de regel is dat men zegt : Dat het alsnog in de brievenbus gegooid is, terwijl dat dan niet het geval is. De volgende dag lag het er gewoon. slechte bezorging en slechte klantservice. gebeurt vaker met deze bezorger en kan leiden tot, dat de bestelling elders gedaan word die met een andere bezorger werkt.

Biek is geleverd

Blij dat ze mijn gewenste boek in het assortiment hadden. Geen problemen ervaren tijdens bestelling. Boek was iets vertraagd, maar werd wel over gecommuniceerd.

Boek was stevig verpakt

Het boek was zeer belangrijk voor mij, erg fijn dat het goed en stevig verpakt was.

prima service

Ik had een boek besteld en deze werd zeer snel opgestuurd zonder problemen. Fijn om op die manier boeken te bestellen en lezen omdat readshop niet bij mij in de buurt zit.

Accuraat en correct geïnformeerd

Geen ervaring nog met de Readshop, bij toeval een boek daar hersteld. Daarna correct op de hoogte gehouden. Prima dus.

Levering boek

De bestelling werd iets later bezorgd maar de informatie over deze bezorging was adequaat

Gewoon goed!

Ik kan het makkelijk vinden en bestellen op de site. Vervolgens kies ik de optie van ophalen in de winkel aangezien ik dichtbij woon, ideaal!

Bestellen en ophalen boek

Ik kreeg niet altijd goed door wanneer ik in Read Shop een boek moest ophalen dat ik had besteld maar kon het altijd na een afspraak daar gewoon ophalen.

Wat een sympathiek bedrijf

De Readshop winkels ervaar ik altijd al als erg 'warm' en prettig (in tegenstelling tot de koele afstandelijke bruna winkels). De website werkt gewoon prima en de bestelling werd vlot en volgens afspraak geleverd.

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam