snel en alles naar verwachting

geen bijzonderheden, prima dus

Snel geregeld

Voor t eerst een e book bij jullie gekocht. Zeer simpel..binnen een paar minuten klaar@

Slecht

Ten eerste ben ik niet gebeld of gemaild dat mijn boek binnen was, Ik moest eerst de klantenservice bellen om te weten te komen of mijn boek al in de winkel was, en ten tweede toen ik ik in winkel kwam hadden ze mijn bestelde boek gewoon ergens in de winkel neer gelegd voor verkoop en toen ik het vroeg zeiden ze dat ze het niet wisten en dat er geen briefje bij had gezeten. En ten derde de winkel is niet bereikbaar per telefoon !!!! Heel lastig omdat ze te veel telefoontjes krijgen over pakjes van PostNL

Goed en makkelijk besteld en afgehandeld.

Boekje besteld online, gebeld dat het er was, afgehaald en klaar. Prima service en lekker makkelijk geregeld.

Matig

Zou binnen 3 dagen bezorgd worden ,werden er 14. Dus zeer slechte beurt

E-books gaat prima, papieren boeken bestellen: super snel. Zeer tevreden.

Mijn bestelling is prima verlopen.

Ik werd gebeld toen de bestelling er was. Goede communicatie met de readshop. Aardig personeel.

Geen bericht gekregen dat boeken al klaarlagen

Ik wilde de boeken die ik besteld had, ophalen bij de lokale boekwinkel. In de e-mail van de ReadShop stond dat ik een e-mail of belletje van de lokale boekwinkel zou krijgen als de boeken er zouden zijn. Ik heb weken niets gehoord. Uiteindelijk belde de boekwinkel dat ik mijn boeken moest komen ophalen, omdat het de dag erna de laatste dag zou zijn dat ze open zouden zijn. Daarna zou de winkel voorgoed sluiten. Mijn bestelde boeken lagen daar dus al een hele tijd, maar blijkbaar wisten ze in de winkel niet dat ze mij gelijk een bericht hadden moeten sturen toen de boeken daar geleverd werden.

Read shop Beverwijk

Kundig en vriendelijk personeel. Fijne zaak.

Dik tevreden.

Het is volgens afspraak en naar verwachting verlopen.

Zeer tegenvallend

Heb 3 weken op het boek moeten wachten!! Ten tweede geen bericht gehad van de verzender alswel ontvanger, dat het boek opgehaald zou kunnen worden.

Waardeloos

Ik heb nog steeds niets ontvangen! Na 2 maanden en natuurlijk wel betaald!

Super gegaan!

Goede voorraad, veel goede boeken en een supersnelle service zelfs in deze drukke tijd!

Goede commmunicatie

Boeken via de readshop besteld, zat wat vertraging in een boek, werd steeds goed geïnformeerd en gelukkig was boek op tijd binnen.

Ik heb een boek besteld in de drukke periode voor kerst en laten bezorgen bij de plaatselijke Readshop. Zoals beloofd was het binnen twee dagen daar en werd ik persoonlijk gebeld dat het klaar lag om op te halen. Het is toen ook nog feestelijk ingepakt.

heel goed

Dank

Veel aanbod e-books

Ik miste een e-book in een serie. Deze was gelukkig bij jullie wel te downloaden. Heel blij mee! Komt zeker een vervolg!!

Goed ervare

Vriendelijke mensen, groot assortiment

Fijn om dicht bij huis zo’n complete winkel te hebben voor schrijfwaren, kleine cadeautjes, tijdschriften, kaarten, kalenders, boeken (ook op bestelling) en natuurlijk het PostNL punt.

Zeer klantvriendelijk.

Deze winkelier verdient het om in het zonnetje te worden gezet.. Als het maar even kan bestel ik boeken bij hen en niet via de landelijk bekende online boekverkopers.

Veelbelovend

Bestellen en bezorgen optimaal! Maar het boek viel vreselijk tegen...

Boek besteld, snel in huis!

Werkt goed, het gaat zoals wordt afgesproken. Ik prefereer d de plaatselijke boekhandel. Fijne service! Zeer prettig!

Snelle levering, maken belofte waar!

Snelle levering en werd gebeld dat de boekjes er waren . Lagen netjes ingepakt voor mij klaar.

Maandagavond besteld en dinsdagmiddag met de post in huis

Verpakking mocht wat strakker. Het boek had teveel ruimte in de verpakking. Verder prima service

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam