Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten, Ger. Groet, Jos.
Duidelijke website en een snelle levering
Bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Dat horen we graag! Heel veel plezier met je aankoop & hopelijk tot snel! Groet, Jos.
Bestelling uiteindelijk sneller in de winkel geleverd dan de aangegeven datum, telefonisch heel vriendelijk en boek zag er top uit.
Beste Maureen, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over de Readshop. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, José
Geen mailtje ontvangen of telefonisch bericht dat het boek in de winkel ligt. Dus zelf maar naar de winkel gegaan waar het boek klaar lag.
Vervelend dat je geen bericht van de winkel hebt ontvangen, Peter. Soms is het drukker dan verwacht en stuurt de winkel later een bericht dan je had verwacht. Hopelijk gaat het de volgende keer beter. Groet en een fijne dag, Jos.
beter als hierboven kan ik het niet zeggen.
Gewoon Goed
Site zegt dat het boek de volgende dag geleverd wordt. We zijn nu 5 dagen later en ik heb nog steeds niets ontvangen
Geen.
Snel en prettig geholpen
Het wilde even niet lukken met bestellen heel fijn geholpen door klanten service en direct de volgende ochtend geleverd!
Beste, Fijn dat je tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt van onze klantenservice. We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Vriendelijke groeten, Inge
Het is allemaal goed geregeld en het is snel binnen. De boeken waren in goeie staat toen ik ze binnen kreeg!
Beste Julie, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Margo
Vlotte verwerking en bezorging.
2x bericht van 2 werkdagen wachten uit eindelijk 6 dgn. Nog net op tijd om cadeau te geven. Dus ruim voor tijd bestellen in het vervolg
Bedankt voor je melding, Maartje. Allereerst wil ik je onze welgemeende excuses aanbieden voor deze zeer vervelende samenloop van omstandigheden. Wij begrijpen dat het een teleurstelling is, als blijkt dat we je niet binnen de afgesproken levertijd blij kunnen maken met de door jou bestelde artikelen. Nogmaals onze excuses dat het niet is gelopen zoals gewoonlijk. Ik wens je een fijne dag toe en mocht je nog vragen hebben, dan horen we ze graag! Groet, Jos
Online een boek besteld en wanneer het bij de boekhandel klaar ligt . Krijg je netjes een SMS dat je het op kunt halen.
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten, Dennis. Groet en een fijne dag, Jos.
Snelle en nette levering.
Beste Eline, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten. Met vriendelijke groet, Cleo
De door mij gewenste producten waren bij de READshop goedkoper dan elders. Online besteld en erg snel in huis.
Beste Ellen, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Met vriendelijke groet, José
Aan te raden voor iedereen.
Beste Heleen, Deze recensie maakt onze dag goed! Met vriendelijke groet, José
Slecht
Vervelend dat je langer op je bestelling moet wachten dan je had gehoopt, Miki. Bij kiezen voor afhalen in de winkel stat het volgende: Je bestelling ligt binnen 3 werkdagen na verzending voor je klaar in het filiaal. Het filiaal neemt contact met je op zodra de bestelling binnen is. Als het goed is neemt de winkel dus nog contact met je op. Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag. Telefoonnummer: 088 133 8432 (bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur) Groet en een fijne dag, Jos
Na boeken besteld te hebben en een klein probleem is dit fantastisch opgelost. Een uiterst vriendelijk dame van de klantenservice heeft mij hierbij geweldig geholpen! Heel erg bedankt en ik kom zeker vaker bij jullie shoppen!
Beste Rebecca, We zijn enorm blij dat je tevreden bent over onze service. Dank je wel. Vriendelijke groeten Inge
Boek besteld via site Duurde ruim een week voordat ik deze op kon halen terwijl op de site 1 a 2 werkdagen wordt vermeld
Vervelend dat je langer op je bestelling moest wachten, Marion. De leverbelofte op onze website zijn de beloftes voor thuislevering. Vanuit duurzaamheid gezien worden de bestellingen voor winkelleveringen niet elke dag verstuurd. Dit zie je als je in de winkelmand voor winkellevering kiest. Het staat ook vermeld in de bestelbevestiging. Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag. Via telefoon: 088 133 8432, of via e-mail [email protected]. Groet en een fijne avond, Jos
Snel en netjes geleverd
Beste, We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Vriendelijke groeten, Inge
Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij the read shop. Het wordt netjes en snel geleverd.
Beste Alida, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Vriendelijke groeten Inge
boek lag zoals beloofd klaar, werd netjes gebeld. Wel apart dat ondanks dat je denkt lokaal te kopen, want een keer geen BOL.com besteld maar de boekwinkel in het winkelcentrum ik daar te horen krijg dat de winkelier er zelf niks aan over houd. had ik dit geweten was ik even eerder van mijn werk gegaan om te kijken of het boek op voorraad was, want dat is de enige reden dat ik online het boek besteld heb.
Snelle service. Heel netjes verpakt.
Beste Conny, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie recensie achter te laten. Met vriendelijke groet, José
Er staat op de webshop dat als je voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis hebt maar ik heb het dinsdag al besteld en vandaag komt het hopelijk binnen. Het zal vandaag binnen komen maar ik heb nog geen mail/belletje gehad. Ik heb het laten afleveren bij de readshop.
Vervelend dat je langer op je bestelling moet wachten dan je had verwacht, Monique. Bij een bestelling die je wilt laten bezorgen in de winkel staat op de 2e pagina van de winkelmand het volgende vermeld: Afhalen in een winkel (gratis) Je bestelling ligt binnen 3 werkdagen na verzending voor je klaar in het filiaal. Het filiaal neemt contact met je op zodra de bestelling binnen is. Groet en een fijne dag, Jos
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam