Ik bestelde voor 23.00 uur en het zou dd volgende dag geleverd worden. De dag erna kwam er een e-mail dat er vertraging was, tja toen was het te laat
Beste Karin, wat vervelend om te lezen dat je langer moest wachten dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. Wij en de bezorgdienst doen er alles aan om de bestelling op tijd bij jou te leveren. Helaas kan het door onverwachte omstandigheden en/of incidenten buiten onze invloedssferen voorkomen dat wij toch niet op tijd kunnen leveren. Ik zie staan dat je bestelling een dag later alsnog is bezorgd. Ik wens je nog veel plezier met je aankoop. Groet, Michelle
Mijn bestelling is na een week eindelijk binnen terwijl was aangegeven dat het de volgende dag binnen moest zijn. Helaas ook geen bericht gekregen dat er vertraging was opgelopen. Erg jammer..
Boek besteld. Zou geleverd worden bij winkel in de buurt. Vandaag nog geen bericht. Gebeld met klantenservice. Daar netjes geholpen. Boek wordt opnieuw verstuurd maar nu naar huis adres. Moet nu weer paar dagen wachten
Goedemiddag Karin, blij te lezen dat je netjes bent geholpen, toen je contact had opgenomen met de klantenservice. Ik zie in het account dat het boek vanaf kantoor wordt opgestuurd naar je. Naar verwachting wordt het boek morgen of overmorgen bij je bezorgd. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Bestelde boek werd snel bezorgd! Was goed verpakt.
Het boek zelf is snel en geheel volgens mijn verwachting geleverd. De levering zelf was minder goed. Van Postnl kreeg ik eerst e-mails dat mijn pakketje bezorgd zou worden, waarbij niet gemeld werd dat het brievenbuspakketje betrof. Ik heb daarom geprobeerd de levering naar een afhaalpunt te verplaatsen. Toen ik bij de derde e-mail en daarin doorklikken zag, dat het brievenbuspakketje was, heb ik die pogingen gestaakt. Helaas bleek na levering dat het pakje te groot was voor de brievenbus en dat de verpakking fiks beschadigd werd toen ik het pakketje uit de brievenbus moest wrikken. Gelukkig is daarbij het boek niet beschadigd, maar de pakketjes moeten echt een slag kleiner.
Beste Freddy, Wat vervelend dat je pakketje zo klem zat in de brievenbus, fijn dat het boek niet beschadigd is. De brievenbuspakketjes kunnen over het algemeen probleemloos door de brievenbus. Heel soms is het een grensgeval en past het pakketje er net niet door maar probeert de postbode dit wel. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, José
Heb t bestelde nog niet binnen
Beste Ria, De releasedatum van het lang verwachte laatste deel van de Zeven Zussen "Atlas" is vandaag 11 mei. Je hebt aangegeven dat je het in de winkel wilt afhalen, dit kan vandaag. Alvast veel leesplezier! Met vriendelijke groet, José
Verpakking helemaal nat en gescheurd. Leuk als je zoiets cadeau wilt geven! Heb inmiddels maar ander cadeau gekocht en houd dit vod zelf wel. Eerste en laatste bestelling bij READ SHOP. Ik begrijp dat een groot deel bij post nl ligt maar toch dan maar beter verpakken.
Goedemiddag mijnheer/mevrouw F. Draaisma, wat vervelend dat je het artikel beschadigd hebt ontvangen. Vanuit duurzaamheid gedacht willen we graag bij je informeren of je open staat voor een compensatie voor deze beschadiging. Een foto van het beschadigde artikel helpt enorm. Naar aanleiding daarvan bepalen we de compensatie en zetten we een tegoed in je account. Is het artikel zwaar beschadigd of een cadeau en ontvang je liever een nieuw exemplaar? Het beschadigde artikel kun je gratis opsturen naar: Bruna consumenten retouren Antwoordnummer 14037 5126 ZS Gilze Wil je op het retourenformulier de reden van retour vermelden en deze bij het retourpakket doen? Een pakket terugsturen naar Bruna is altijd gratis. Je kunt het pakket met het artikel afgeven bij een PostNL-punt. Download via deze pagina het retourenformulier. Met vriendelijke groet, Pieter
Snelle levering en correct verpakt. Wat wil je nog meer?
snel gevonden wat ik zocht,
Afgelopen week werden er 2 zware postpakketten voor mij afgeleverd bij Readshop Naaldwijk. Ik kreeg van PostNL een bevestiging. Toen ik langsging was er maar 1 pakket. Zei men. Ik heb thuis de vervoerder/afzender gebeld of het een deelzending was, en deze zeiden dat ze tegelijk verzonden waren en beiden bij Readshop zouden moeten zijn. Ik heb Readshop gebeld, maar nee, het was er echt niet. De afzender heeft toen ook nog gebeld, nee het was er niet... Een dag later maar weer langsgeweest en ja hoor, het was er wel. Hele slechte zaak!!
Goedemorgen mijnheer/mevrouw Vreugdenhil, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je twee maal naar de winkel moest gaan om je pakketten op te halen bij het afhaalpunt. Ik ga je feedback doorgeven aan Post.NL, zodat ze het kunnen verbeteren. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Snelle reactie,mail Levering op tijd.
in de avond bestelling geplaatst en de volgende dag op de mat.
Zeer vriendelijk personeel leuke winkel
Heel erg prettig
Één boek had een minieme beschadiging aan de kaft. Ook stonden er goedkopere prijzen in enkele boeken. Met potlood er in geschreven. Maar verder heel tevreden.
Beste mevrouw Poede-Kort, Wat vervelend om te lezen dat je een van de bestelde boeken beschadigd hebt ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wil je vragen om ons een foto te sturen waarop de beschadiging en de met potlood geschreven tekst duidelijk zichtbaar is. Je mag deze foto’s sturen per e-mail naar [email protected], wij zullen je dan per e-mail verder helpen. Groet, Michelle
Duidelijke informatie over levering. Zeer klantvriendelijk toen het twee dagen langer zou duren. Netjes verpakt een fijn boek ontvangen.
Toen ik het boek bestelde was het nog niet leverbaar, omdat het een nieuwe uitgave is. Toch lag het boek vlot na de uitgiftedatum keurig voor mij klaar in de winkel in Bodegraven. Leuk precies voor het weekend. Perfecte timing!
Goed en snel mijn mijn bestelling afgewikkeld.
Bestelling ging vlot. Bezorging ook. Vriendelijke behandeling bij afhalen.
Ik verwacht dat als er op de website staat dat een boek de volgende dag geleverd wordt dit ook gebeurt Ik had eerst de voorraad gecheckt in de winkel omdat ik liever in de winkel koop. Hier was hij niet op voorraad, toen online besteld omdat het boek dan de eerstvolgende werkdag wordt geleverd. Dit gebeurde dus niet en pas na mijn mail keeeg ik bericht van vertraging De volgende keer zal ik dan ook niet meer hier bestellen
Goedemiddag Treiny, Excuses voor het ongemak. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 2 a 3 dagen bij de klanten te bezorgen. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk. Met vriendelijke groet, Pieter
De dames in de winkel in Dieren zijn behulpzaam en vriendelijk!
Via 2 isbn nummers de boeken snel gevonden op de site. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag al geleverd en stevige verpakking
Besteld begin januari, nu pas geleverd
Goedemiddag Evelien, wat vervelend dat de levering van jouw bestelling langer duurde dan je van ons gewend bent. We begrijpen dat dit vervelend is. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Pieter
5 dagen voor een verjaardag een leuk boek snel gevonden. Bij bestelling stond aangegeven voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis Omdat er tijd genoeg was opgegeven bestelling afhalen bij de locale readshop. Na bestelling werd er gecommuniceerd bestelling is er binnen 3 weken! Gelukkig kreeg ik na 5 dagen bericht van de locale readshop dat het boek er net op tokd was. En ze pakten het boek ook nog leuk in!
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam