5 dagen voor een verjaardag een leuk boek snel gevonden. Bij bestelling stond aangegeven voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis Omdat er tijd genoeg was opgegeven bestelling afhalen bij de locale readshop. Na bestelling werd er gecommuniceerd bestelling is er binnen 3 weken! Gelukkig kreeg ik na 5 dagen bericht van de locale readshop dat het boek er net op tokd was. En ze pakten het boek ook nog leuk in!
Duidelijke en complete informatie
wat belooft werd is waargemaakt.
een rampen plan
Goedemiddag heer JM Knol, wat vervelend dat je langer op je bestelling moest wachten dan verwacht. Ik zie dat je het boek hebt ontvangen. Veel leesplezier. Met vriendelijke groet, Pieter
Snel gezocht, gekocht en geleverd!!
zie boven
Had twee cadeaukaarten. Eentje gebruikt en de andere halverwege de bestelling afgebroken en die is nu foetsie. Ergens op het web verdwenen. Weg 20 euro.
Goedemiddag Gerda, wat vervelend dat het saldo op de cadeaukaart 0 euro is. Omdat de bestelling is afgebroken, is de cadeaukaart in een beveiliging gegaan. Het saldo van de cadeaukaart komt binnen 48 uur weer terug op de kaart, zodat je deze weer kunt gebruiken. Met vriendelijke groet, Pieter
snelle levering, degelijke verpakking van het bestelde
Goedemorgen Jeanne, bedankt voor je positieve reactie, daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Pieter
Veel keuze, makkelijk te bestellen en snelle, nette levering.
Zie hierboven, eenvoudig met de boekenbon betalen, het was € 1,98 meer en dat kon ik met Ideal voldoen, kortom ideaal. Enorm assortiment met prachtige boeken.
Ik kreeg geen melding dat mijn bestelling was gearriveerd. Toen ik er naar ging vragen in de winkel bleek het bestelde boek in de winkel geplaatst te zijn. Er is geen excuses aangeboden.
Goedemiddag Marian, mijn excuses dat je niets hebt vernomen, dat je boek in de winkel was aangekomen. Mijn excuses hiervoor. Ik heb je een e-mailbericht gestuurd hierover. Ik zie je antwoord graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Pieter
Boek besteld online en bezorging gevraagd in fysieke readshop in mijn buurt. 4 dagen later nog niet ontvingen, slechts bericht dat het bestelde boek verzonden wordt. Eerste en laatste keer. Volgende keer gewoon bij dat grote bedrijf in Waalwijk. Op mijn mailtje is niet gereageerd.
Goedemorgen Patty, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten dan verwacht. Je schrijft ook dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je e-mail, naar welk e-mailadres heb je jouw e-mail gestuurd? Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je bestelling is verstuurd naar de ReadShop winkel. Normaal gesproken ontvang je vanuit de winkel bericht per e-mail of telefoon als je bestelling binnen is. Helaas kan ik als online klantenservice medewerker niet zien of je bestelling klaarligt in de winkel, sorry. Ik zou je daarom willen adviseren om telefonisch contact op te nemen met de winkel. Je kunt de desbetreffende ReadShop winkel bereiken op 0413 33 64 64. Ik hoop dat je snel kunt genieten van je bestelling. Groet, Michelle
Na de laatste bestelling, die mislukte, kreeg ik mijn aanbetaling keurig teruggestort. Mijn huidige bestelling is binnen 24uur geleverd. Chapeau
Het moppen boekje 2 is een succes bij onze kleindochter
Bestelling bleef uit door niet beschikbaar zijn van het boek. Maar prima voorgelicht via e-mail hoe het traject verliep en zou verlopen
Beste Jan, We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Groet, Margo
Vertrouwd en gezellig!
Donderdag een e-mail gekregen van Post.nl dat mijn pakket afgeleverd bij The Read Shop geleverd wordt en daarna opgehaald kan worden. Voordat ik naar de winkel gaat controleer ik nog even en zie dat the Read Shop mijn pakket geweigerd heeft wegen “niet juiste verzending” en het pakket is terug gestuurd naar de afzender. Argument bleek in de winkel dat er wat text (mijn naam) in het vak dat bedoeld is voor de gegevens van het afhaalpunt, en dat mag “niet”, want dan beschouwd men dit als een privé zending. Het adres op de sticker is gewoon het adres waar ik normaal mijn pakket en ophaal en verzend. Dan de opmerking particulieren mogen niet naar een afhaalpunt verzenden. Dan we kunnen niet zien of er voor het verzenden betaald is. (hoe kom ik dan aan de verzend code?) Dan we kunnen niet zien of er voor de inhoud van het pakket betaald is. Dan de volgende dag, Post.nl geeft ons gelijk, laat de verzender de kosten €7 maar vergoeden.
Beste Theo, wat vervelend om te lezen dat het afhalen van je pakket niet soepel is verlopen. Als ik het goed begrijp heb je zelf het adres van de ReadShop ingevuld op je pakket om het pakket hier af te kunnen halen. Helaas is dit niet de bedoeling. Je kunt alleen kiezen voor het ReadShop afhaalpunt als dit mogelijk is bij de verzender of bij de bezorgdienst zelf. Wanneer je zelf dit adres invult op je pakket kan het helaas fout gaan omdat het dan inderdaad als een privé zending voor de Readshop wordt gezien. Een tip voor de volgende keer dus om je eigen adres te gebruiken, of om te kiezen voor een afhaalpunt wanneer je hieruit kunt kiezen. Groet, Michelle
edrfgthjkl;'\
Goedemiddag Aernout, wat vervelend dat je steeds een enquete ontvangt. Ik heb het aan de desbetreffende afdeling doorgegeven om je uit te schrijven voor de nieuwsbrieven en enquetes. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Zie boven.
Goedemiddag mevrouw/heer M. de Greef, wat vervelend dat je geen telefoon of e-mailbericht hebt ontvangen van The Readshop in Beverwijk. Wellicht is het door drukte in de winkel vergeten je een bericht te sturen. Mijn advies is om contact op te nemen met de winkel, om te vragen of het boek in de winkel is bezorgd. Het telefoonnummer is 0251 223690. Met vriendelijke groet, Pieter
Makkelijk op de site te bestellen en mooi aangekleed. Verzending binnen 2 dagen, top
Afhalen mogelijk in de winkel: praktisch en makkelijk.
Ik word goed op de hoogte gehouden hoelang levering duurt
Er zijn internet bedrijven welke veel sneller leveren. Ook is daar het hele proces goed te volgen. Bij de Read Shop laat dit te wensen over.
Goedemiddag Ronald, wat jammer dat je niet blij bent met onze service. Kan je uitleggen wat er aan de hand is? Dan kijk ik heel graag voor je of we het probleem kunnen oplossen! Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Pieter
Via de site van Readshop een boek besteld, betaald en bezorgadres Readshop Musselkanaal. Duurde erg lang voordat er volgens de info een mail of belletje kwam. Zelf geïnformeerd....nee, niet binnen. 3 dagen gewacht....gebeld.....nee niet binnen. Na overleg met haar collega bleek: Het bestelde boek stond in het schap! Voor de medewerkers is NIET duidelijk dat het een besteld EN Betaald artikel is!! Alstublieft, ga niet zo met personeel EN klanten om. ZEER SLECHTE ZAAK.
Beste Anneke, wat vervelend om te lezen dat het in de winkel niet duidelijk was dat jouw bestelling al binnen bleek te zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Natuurlijk streven wij er altijd naar om onze diensten te verbeteren, je advies helpt ons hierbij. Wij zullen dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling, zodat dit bij de evaluatie mee kan worden genomen. Ik hoop dat we je een volgende keer beter van dienst mogen zijn. Groet, Michelle
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam