Bestelling gemakkelijk te doen op de site. Afhalen in winkel kan; wat ik erg prettig vind.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Ik had gekozen voor ophalen in winkel. Als t boek binnen was, zou volgens de webshop de winkelier mij daarvan op de hoogte brengen. Toen ik na 1,5 week nog niks had gehoord, bleek het boek al geruime tijd binnen te zijn. Volgens de winkelier had het hoofdkantoor/de webshop mij op de hoogte moeten stellen; zij hebben de juiste gegevens van de klant en de winkelier niet. De volgende keer zal ik rechtstreeks bij de boekhandel bestellen en niet via de webshop.
De readshop zit bij de buurtsupermarkt, waar ik regelmatig kom voor boodschappen. De website van de readshop is gebruiksvriendelijk, het gezochte is snel gevonden en besteld. De verzending en afhandeling zijn correct. Een volgende bestelling doe ik weer bij de readshop.
Via webshop van readshop een boek besteld op 30 november. Op 6 december bericht via mail dat het verstuurd was naar de winkel in Hengelo. Op 8 december nog niet binnen, Op 9 december klantenservice gebeld, zou wel binnen moeten zijn. Was ook binnen maar in de winkel in Delden. Dus daarheen, moest ik ook nog betalen voor het boek, terwijl ik dat 30 november bij het bestellen al had gedaan.
Online via webshop een boek besteld op 30 november. Paar dagen later bericht dat hij verzonden was. Op 9 december gebeld met klantenservice, want had nog geen mail dat hij in de winkel lag. Intussen wel bestookt met mails hoe mijn ervaringen bij de readshop waren, maar ik had nog niks binnen. Moest binnengekomen zijn in de winkel in Hengelo. Winkel gebeld, was er niet maar lag in de winkel in Delden. Daar heb ik het op 10 december opgehaald en moest het toen ook nog betalen, terwijl ik online al betaald had. Mail laten zien dat ik al betaald had. Al met al geen goede ervaring alhoewel het personeel in de winkel in Hengelo wel heel behulpzaam was, zij konden er ook niks aan doen
Ik ga niet meer bestellen bij de readshop. Nooit een berichtje gehad dat mijn boek er was. Toen ben ik zelf maar heen gegaan. Helaas slechte service
Dacht snel en makkelijk te bestellen online en deze af te laten leveren bij de winkel in de buurt Dit duurt dus veel langer!!
Makkelijk te bestellen, goede prijs en mogelijkheid tot bezorging thuis of in de winkel.
Kennelijk kun je beter thuis laten bezorgen dan in de winkel, omdat deze heel weinig beleverd worden. Gewoon slechte service waar de winkel alleen maar last in plaats van plezier aan lijkt te beleven!
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam