Matig/Geen communicatie

Melding op maandag. Pkt is verzonden. Niets meer gehoord. Op zaterdag zelf maar eens gaan vragen in de winkel. En ja hoor, pakje lag er.

vertraagde zending

Ik heb nog niets ontvangen. Zending is vertraagd. Moeilijk nu al een review te kunnen geven.

Handige webshop en keurig thuisbezorgd.

Dit was mijn eerste bestelling bij de online reads op, en het is mij prima bevallen.

Fijne kantoor boekhandel

Groot assortiment kantoor artikelen en boeken. Redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Boek.niet op tijd geleverd

Ik heb speciaal een boek besteld en laten bezorgen in de winkel om geen verzendkosten te betalen, wordt het boek te laat bezorgd. Had ik geen cadeautje voor degene aan wie ik het zou geven en moet het nu alsnog laten bezorgen en daar baal ik van. Had ik het beter bij bol.com kunnen bestellen. De winkel In Stadskanaal ben ik altijd uiterst tevreden over , maar bestellen via de site heeft me echt niks opgeleverd , volgende keer maar een andere website bezoeken

Waardeloos

Een boek besteld zou donderdag hooguit binnenkomen. Status bekeken nog in behandeling toen de klantenservice gebeld en die vertelde dat hij waarschijnlijk zaterdag bezorgd zou worden. Gelukkig kon zij de bestelling annuleren en heb ik maar een cadeau elders gekocht.

Snel en persoonlijk!

Goede en snelle service met persoonlijke aandacht! Altijd fijn om binnen te lopen!

Heel eenvoudig te bestellen en een vlotte levering

Gisteren heb ik het boek besteld. Bij levertijd stond 3-5 werkdagen. Tot mijn verrassing zat het boek vanmiddag al bij de post. Super!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Ik kon makkelijk op de website vinden wat ik zocht, en zoals beloofd had ik het boek de volgende dag in huis. Heel fijn!

Gemakkelijk besteld en prima bezorging

Prettige website. Snel gevonden wat ik wilde bestellen. Afhandeling ging ook soepel. Zal deze website zeker vaker gebruiken.

Slechte communicatie over inhoud bestelling

We hadden een kinderboek besteld. Het was Kinderboekenweek en ik weet dat het geschenk op is op is. Op verschillende andere online shops, stond uitverkocht. Maar bij jullie stond dat het er nog was. Ik kon het ook in mijn winkelwagen doen en stond ook in mijn besteloverzicht. Mijn kind toch nog heel blij, totdat het pakketje kwam. En er toch maar 1 boek in zat. Wat ik teleurstellend vind is dat ik het in eerste instantie gewoon erbij kon bestellen. Dan komt er alsnog geen bericht met dat het er niet meer is. En ook in de doos had dan nog een berichtje kunnen zitten met dat het boek helaas toch op was. Dat zijn drie gemiste kansen en vind ik erg jammer. De verzending is verder helemaal goed gegaan en het bestelde boek is goed ontvangen.

Alles prima, werd netjes gebeld, dat mijn boek er was.

Alles prima, werd netjes gebeld, dat mijn boek er was.

De belofte wordt niet nagekomen

Voor 23:00 besteld volgende dag geleverd. Dus niet. En dan in de bevestiging aangeven dat het meestal zo is. Dat vind ik onjuiste verwachtingen wekken.

super goede en snelle service

Zoals ik hierboven al schreef, super goede en snelle service. Wat ik mis is de mogelijkheid om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen.

snelle en duidelijke service

Boek digitaal besteld en volgende dag al ontvangen, met daarbij snelle en uitvoerige informatie over de (ver)zending.

Te lange levertijd

Dinsdagavond besteld, zaterdag leverbaar

Gewekte verwachtingen worden niet waargemaakt

Op 12 oktober boeken besteld bij de webshop van The Readshop. Bij de bestellen stond het bericht “bestellen vóór 23.00 uur de volgende dag geleverd “. Bij de bevestiging van de bestelling werd aangegeven dat de vermoedelijke leverdatum 18-10 zou worden. Op 18-10 een mail dat de levering 2 dagen vetraagd is. Uiteindelijk pas op 20-10 de bestelling ontvangen.

levering vond plaats bijna 2 maanden na de bestelling

Uw website was de enige die niet vermeldde dat het gewenste boek niet leverbaar was, reden dus om het bij u te bestellen. U verzuimde echter er bij te vermelden dat het ging om een 'print on demand', informatie die ik later vernam via de helpdesk. Het gevolg daarvan was dat het niet op 25 augustus maar uiteindelijk op 15 oktober beschikbaar kwam. In de tussentijd werd ik zoet gehouden met uitstelmailtjes. Op de gelegenheid waarvoor ik het boek nodig had, stond ik dus met lege handen.

Ambivalent

Enige dagen geleden, te weten op 11/10 bestelde ik een boek bij jullie, met de bedoeling om dat af te halen in een vestiging van de Read Shop, omdat ik sympathiek sta ten opzichte van die Shop. Het is nu 15/10 en ik ben nog steeds niet in het bezit van het boek, noch heb ik een seintje ontvangen, dat ik het op kan halen. Ten opzichte van andere boekenleveranciers verloopt er betrekkelijk veel tijd tussen het moment van bestellen en het in ontvangst nemen van het boek. Maar mijn sympathie voor de lokale Read Shop blijft, waardoor ik het relatieve ongemak wellicht op de 'koop' toeneem.

Teleurgesteld

Ik heb nog steeds geen bericht ontvangen dat ik mijn boek kan ophalen.

Te laat verzonden

Op de website stond voor 23:00 besteld, de volgende dag bezorgd. Nadat ik (netjes voor 23:00) had besteld, stond in de bevestigingsmail van de bestelling ineens een levertijd van 2-3 werkdagen. Het pakket kwam te laat.

Tijd

Ik vind de tijd van verzenden erg lang. Als je thuis laat bezorgen is het de volgende dag nog in huis en ik heb het in de winkel laten bezorgen en heb nog niks gehoord dat het binnen is en heb het maandag besteld .

slechte aflevering

Wij ontvingen een bericht dat pakket (twee boeken) was verzonden en bij aankomst zouden wij een bericht ontvangen zodat wij de bestelling konden afhalen. De mail dat de bestelling is aangekomen hebben wij nooit ontvangen. Gisteren maar eens in de winkel gevraagd of het is aangekomen. De boeken waren nog niet aangekomen. Vandaag maar weer eens naar de winkel ondanks dat wij geen mail van aflevering hebben gehad. De medewerkster gaf terecht aan dat het pakket er nog niet was omdat wij geen mail voor aflevering hebben ontvangen. Toen vroeg zij naar de titels van de boeken. Ja die twee boeken heb ik gisteren uitgepakt en liggen in het schap voor de verkoop. Zij heeft ze opgezocht (gelukkig waren ze nog niet verkocht) en aan ons overhandigt.

goed geregeld via Readshop in Eelde

Herikerbergweg 98