Online besteld en betaald. Woensdag kreeg ik een berichtje dat het boek dat ik besteld had onderweg was naar de read shop bij mij in de buurt en dat ik een mailtje of telefoontje zou krijgen als het boek er was. Zaterdag ( vandaag ) nog niets gehoord dus heb ik gebeld naar de winkel. Was daar bezorgd maar zonder gegevens van mij. De verkoopster vd winkel vroeg me het betaling bewijs en de opdracht uit te printen en mee te nemen naar de winkel. Daar het boek gekregen en het werd ook netjes ingepakt wat ik graag wilde omdat het een cadeau was. Toch blij dat ik het online had besteld want daar was het boek dat ik wilde kopen een stuk goedkoper. Uiteindelijk wel goed gekomen.
Beste Trix, wat vervelend om te lezen dat je vanuit de winkel geen bericht hebt ontvangen over je bestelling. Mijn excuses voor het ongemak. Ik heb dit intern voor je doorgezet zodat we dit na kunnen kijken. Fijn om te lezen dat je je bestelling inmiddels alsnog in handen hebt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Groet, Michelle
Alles verliep vlot en soepel.
Nooit meer zal ik iets bestellen bij u. Na 5 dagen nog geen bericht gekregen of de bestelling nog komt. Helemaal niets!!! Wel al betaald. Lijkt diefstal te worden.
Goedemiddag, ik zie dat je al contact hebt gehad met mijn collega. Hopelijk heb je het boek op kunnen halen bij The Readshop Leusden. Mijn excuses voor het wachten op het boek. Met vriendelijke groet, Pieter
Boek online besteld op 12 september, vandaag op 29 september nog steeds geen boek. Wel 2 maal bericht dat hij zou worden bezorgd en ook weer dat er een nieuw bezorgmoment komt, maar geen idee of ik het boek ooit nog krijg. Gewoon jammer.
Goedemiddag Femke, wat vervelend dat je langer moet wachten dan verwacht. Ik ga navraag doen bij onze leverancier over de nieuwe leverdatum. Zodra ik een terugkoppeling heb ontvangen, informeren we je via e-mail. Mijn excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Pieter
Zowel in de winkel als online goed en snel geholpen. Het bestelde was binnen 2 dagen binnen, ondanks de drukte tijdens de kinderboekenweek
De levering was snel, echter de verpakking totaal stuk. Gelukkig was er niets met de kalender. Nee niet goed, dan aanbieden aan de huisdeur!
Beste Maria, Wat vervelend dat de doos tijdens het vervoer en bezorging beschadigd is. Sorry hiervoor. Soms is een pakketje net iets te groot voor de brievenbus. Fijn te lezen dat de kalender in ieder geval onbeschadigd is gebleven. Groet, José
Het boek zou in eerste instantie half juli uitkomen. Ik kreeg regelmatig een mailtje dat deze datum was aangepast. Half september kreeg ik een mailtje dat de bestelling verzonden is. Erg jammer, want het boek komt binnen na het vertrek naar Noorwegen.
Beste Meike, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten op je bestelling dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je bestelling inmiddels is verstuurd naar de winkel. Wanneer je de bestelling niet meer nodig hebt kun je dit uiteraard retour sturen naar ons. Het artikel kun je terugsturen naar: ReadShop consumenten retouren Antwoordnummer 14018 5126 ZS Gilze Retourreferentie: Klantnummer - ordernummer Wil je op het retourenformulier de reden van retour vermelden en deze bij het retourpakket doen? Een pakket terugsturen naar ReadShop is altijd gratis. Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt. Vraag om een retourbewijs en bewaar dit tot je de bevestiging van de retourverwerking hebt ontvangen. Mocht de zending zoekraken en er is geen retourbewijs met een track & trace, dan kunnen we niet overgaan tot terugbetaling. Als we je retour verwerkt hebben, starten we direct de terugbetaling. Hoe we je terugbetalen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Meer informatie vind je bij onze FAQ onder het kopje 'Terugbetaling na retour of annulering'. Met vriendelijke groet, Pieter
Snelle bestelling en levering, ook al was er een melding dat het druk is, toch de volgende dag al thuisbezorgd. Bij bestellen stond gratis verzenden, bij afrekenen toch ineens verzendkosten, daarom sterren minder
Op de site staat voor 23.00 uur besteld, andere dag in huis. Niet dus. Woensdag boekje bestelt maar is er nog steeds niet en ik had het dit weekend nodig. Bestelling gaat terug gestuurd worden.
Beste Anna, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten op je bestelling dan verwacht. Mijn excuses voor het ongemak. Ik zie staan dat je bestelling inmiddels is verstuurd naar de winkel. Wanneer je de bestelling niet meer nodig hebt kun je dit uiteraard retour sturen naar ons. Het artikel kun je terugsturen naar: ReadShop consumenten retouren Antwoordnummer 14018 5126 ZS Gilze Retourreferentie: Klantnummer - ordernummer Wil je op het retourenformulier de reden van retour vermelden en deze bij het retourpakket doen? Een pakket terugsturen naar ReadShop is altijd gratis. Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt. Vraag om een retourbewijs en bewaar dit tot je de bevestiging van de retourverwerking hebt ontvangen. Mocht de zending zoekraken en er is geen retourbewijs met een track & trace, dan kunnen we niet overgaan tot terugbetaling. Als we je retour verwerkt hebben, starten we direct de terugbetaling. Hoe we je terugbetalen ligt aan de manier waarop je hebt betaald. Meer informatie vind je bij onze FAQ onder het kopje 'Terugbetaling na retour of annulering'. Ik wens je nog een fijne dag. Groet, Michelle
Ondanks de aangekondigde vertraging van ontvangst bonnen vijf werkdagen ontving ik mijn bestelde boek na twee dagen. Goed verpakt en zag er allemaal netjes uit.
Heel leuk om hier rond te kijken en te kopen
bestelproces overzichtelijk. afgehaald in de winkel communicatie prima goed product dat aan mijn. verwachtingen voldeed
Heb het nog niet binnen maar verwacht het. Beetje te vroeg die enquête. Stuur me nog 1 als ie binnen is, krijgen jullie zeker 5 sterren!
Vervelend dat je langer op je bestelling moest wachten, Anne. Volgens de informatie van PostNL is het pakket op woensdag 24-8-2022 bij je bezorgd. Heb je het nog niet ontvangen? Laat het ons weten via telefoon (088 133 8432) of e-mail ([email protected]). Groet en een fijne dag, Jos
Snel geleverd, zeker voor herhaling vatbaar.
Het duurt lang voordat de bestelling aankomt bij de winkel. Ik bestel online expres hier, zodat ik het kan afhalen bij de plaatselijke boekenwinkel. Maar dit is zoveel langzamer dan bol.com. En zo snel hoeft ook niet, maar binnen 2 of 3 dagen is toch wel prettig. Jammer.
Wat ik heel jammer vind is dat als ik naar mijn lokale winkel ga en voor mijn gevoel daar bestel, dat dat niet zo blijkt te zijn. Gelukkig nam mijn lokale boekhandel contact op om het uit te leggen en weet ik nu hoe ik daar rechtstreeks kan bestellen. Voor hen dus een 10 read shop warnsveld. En het boek is helemaal geweldig: De knorrige koning. De lokale winkel beveel ik dus aan.
Het bestelde boek is op tijd en onbeschadigd bezorgd
Gisteravond besteld vandaag voor 12 uur bij mij thuis. Top!
Jammer dat de ondernemer hier zelf niets aan heeft. Dit werd me uitgelegd in de winkel. De volgende keer bestel ik dan waarschijnlijk ook in de boekhandel zelf zodat zij er ook iets aan hebben en kunnen blijven bestaan. Dat vind ik wel belangrijk voor een dorp als het onze .
Ik bestel een boekje online. Het liefst bij de eigen winkel in het dorp. Echter je komt direct op de site van readshop Nederland. Daarop wordt beweerd ; voor 23.00 besteld de volgende dag bezorgd. Helaas was het er vanmorgen na drie dagen nog niet. Ik heb het niet meer nodig en wil dat het retour gaat en geld terug. Ik moet echter wachten tot het er is dan weer opnieuw naar de winkel. Dit kost mij nog veel tijd ook.
Beste Hans, Wat jammer dat het boekje te laat in de winkel is bezorgd. Uiteraard streven wij ernaar dat onze artikelen de volgende dag bezorgd worden. Helaas is dit niet altijd mogelijk en de levertijd staat genoteerd bij het artikel, naast de winkelmand. Op het moment van bestellen was de levertijd van het boek 3 tot 5 werkdagen. Vandaar dat het iets langer heeft geduurd. Groet en fijne dag, José
Bestelling gedaan van boeken die nog uit moesten komen. Het eerste boek is vandaag afgeleverd, hierover werd ik netjes geïnformeerd per mail!
Goede en snelle service
Ik heb afgelopen weekend een boek besteld dat ik hoopte donderdagavond cadeau te geven aan een vriendin, maar ik heb tot op dit moment (vrijdagavond) nog niets ontvangen helaas. Ik heb dus last-minute een ander cadeau moeten kopen.
Beste Manon, wat vervelend om te lezen dat je langer moet wachten op je bestelling dan verwacht. Ik heb je bestelling nagekeken en zie staan dat je hebt gekozen voor het afhalen in de winkel. Volgens mijn systeem is je bestelling verstuurd naar het gekozen ReadShop filiaal. Helaas kan ik als online klantenservice medewerker niet voor je nakijken of je bestelling in de winkel klaarligt, sorry. Ik zou je willen adviseren om contact op te nemen met de gekozen ReadShop winkel. Je kunt deze winkel bereiken op: 076 564 02 50. Groet, Michelle
Gisteren besteld, vandaag in huis. Een praktisch boek voor het geval je iets overkomt en je je gezinsleden, familie of vrienden niet wilt opzadelen met onwetendheid over, voor jou, zo simpele dingen.
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam