Prima geregeld

Snel geleverd en blij dat ik bij mijn lokale boekhandel kan bestellen ipv aanbieders zoals bol of amazon

Jammer dat mijn aankoop niet voor verkoop van de vestiging van de Readshop is.

Jammer dat mijn aankoop niet voor verkoop van de vestiging van de Readshop is.

snel en netjes geleverd

Duidelijke webshop, snel geleverd. Ook leuk, door het bestellen bij de webshop heb ik voor mezelf een leuke prijs gewonnen.

snel

Prima winkel en deskundig personeel

Het personeel is hulpvaardig en goed op de hoogte van de producten. Wel jammer is het dat de winkel/looppaden soms wat krap zijn.

Vriendelijke zaak met een goed aanbod

Ik wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Ruim aanbod van boeken en kantoorartikelen. Als iets niet op voorraad is wordt het besteld. Dit kan ik ook zelf online

Beetje jammer dat er geen bericht van de winkel volgde om het bestelde boek op te halen. Gelukkig kon ik via de postnl app wel zien dat het al in de winkel was aangekomen. Zoals altijd zeer vriendelijk in de winkel geholpen.

Teveel functies voor één winkel

Te schraal aanbod van boeken buiten de mainstream. Kennis van het personeel over wat er zoal aan interessants is verschenen is beperkt. Te weinig boekwinkel, kortom en te veel van wat anders. Te veel Ako en Bruna-achtig. En ik zou de post eruit gooien. Storend element in de winkel en om de hoek bij Jumbo kun je ook voor de post terecht.

Snel, volgens wens en vriendelijke bediening!

Prima ervaring

Boek besteld en opgehaald in de winkel. Netjes via mail op de hoogte gehouden van de status. Bestelling was er eerder dan gefacht

Ik word altijd netjes geholpen bij The Read Shop in Opmeer.

Telefonisch had ik een boek besteld en een paar dagen later kon ik het ophalen. Indien gewenst werd het ook nog voor me ingepakt maar dat was in dit geval niet nodig. Het is fijn om een lokale ondernemer op deze manier te steunen in plaats van het bij een grote keten te bestellen.

Zelfs in deze drukke tijd snel alles geleverd!

Mijn hele kerstlijst binnen 24 uur compleet bezorgd. Ik ben er heel blij mee!

Zelfs via de lokale boekhandel lukt het niet

Als boekenliefhebber koop ik het liefst in de boekhandel. Boeken bestel ik online via de echte boekhandel. Omdat een echte boekhandel in ons dorp niet bestaat probeer ik het via de Readshop zelf, in de verwachting dat de boeken dan in elke geval onbeschadigd arriveren. De onhebbelijke gewoonte van nogal wat "onliners" boeken in een "schuifdoos" te verpakken beschadigen zeer regelmatig de inhoud. Ophalen bij de Readshop blijkt echter hetzelfde als thuisbezorgen, de schuifdoos is hetzelfde en voor de zoveelste keer een beschadigd boek. Ik mag mits goed verpakt(!??) retourneren. Dat ga ik niet doen. Wel duidelijk: eens, maar nooit meer naar de Readshop. Echt goed verpakt verzenden lijkt me eerder het parool! Het was een eenmalig proberen, nooit weer dus

Snel maar geen toevoeging aan winkelbezoek!

Snel de juiste boeken opgehaald, maar verpakt in kartonnen doos, niet zichtbaar dus. Geen controle op juiste artikelen mogelijk door mij. Ook geen feestelijke kerstcadeau verpakking. Jammer!

Alles keurig en snel geregeld

Boek op vrijdag besteld en ik kon hem op maandag al ophalen in de winkel in Cuijk. Het boek was te groot voor mijn brievenbus. Prima service.

Volgens verwachting. Ik kreeg zoals beloofd de volgende dag het door mij bestelde.

Bezorging via DHL goling moeizaam, product licht beschafigd ontvangen

Bezorging via DHL ging moeizaam en niet op afgesproken tijdstip. Omdat het product via de zakelijke post van DHL was verzonden konden we het niet bij een in de buurt gelegen DHL punt ophalen. Uiteindelijk werd het opnieuw verstuurd en wel bezorgd, maar niet op de afgesproken datum. Het product kwam licht beschafigd uit de verpakking. We laten het hierbij omdat ee het product nodig hebben. Er zaten wel schroefjes bij maar er zat geen ophang instructie bij.

goed geinformeerd en netjes op tijd geleverd.

prima!

Mijn boek kwam toch wat later als verwacht maar bleek er ook nog 1 op voorraad te zijn dat kwam mij goed uit op mijn flex maandag. Verder sowieso altijd tevreden met de klantvriendelijkheid in Wijk bij Duurstede

erg goed

grandioos

Dit is echt een goede manier! Zeer tevreden zo.

Prima.

Inderdaad de volgende dag geleverd. Alleen moet wel duidelijker worden aangegeven dat er nog bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Zoals altijd duidelijk en betrokken!

De mensen bij de Readshop in Coevorden denken mee, zijn erg behulpzaam en duidelijk! Ik kom er graag.

Gemakkelijk en snel.

Vlot en soepele afhandeling