Boek besteld, volgende dag al in huis.
Levering duurt bijna een week. Te lang.. Ik heb het boek nog steeds niet. Bestellen met een boekenbon werkt niet, want je vooraf betalen. Er is dus nog veel te verbeteren. Bij Libris gaat dit veel beter.
Beste Walter, Wat jammer dat je nog geen reactie hebt ontvangen van de winkel. Sorry hiervoor. Volgens de beschikbare informatie is het al bezorgd in de winkel. Betalen met een Boekenbon is online wel mogelijk, je kunt de bestelling ook in de winkel laten bezorgen. Met vriendelijke groet, José
Heb je ervoor gekozen om je bestelling op te halen bij ReadShop, dan word je gemaild of gebeld als je bestelling daar is aangekomen.
Beste Mirjam, Wat jammer dat je nog geen reactie hebt ontvangen van de winkel. Sorry. Volgens mijn informatie is je boek bezorgd in de winkel. Alvast veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, José
Ebook was makkelijk te bestellen en te downloaden. Nog leuker zou ik het vinden als je in de winkel, na het struinen door de boeken, meteen aan de kassa je ebook zou kunnen afrekenen. Nu voel ik me een beetje bezwaard om advies te vragen in de winkel om vervolgens thuis te bestellen. Wel zo leuk ook voor de medewerker die je erbij helpt.
Of ik nou een e-book koop of een paperback, het gaat altijd snel en klantvriendelijk. Zelfs als iets niet lukt krijg ik adequaat uitgelegd waarom het niet gaat. Vakmensen.
Maandag 29-07-2024 zou de winkel volgens de aangepaste vakantietijden die op het raam waren geplakt om 12 uur open gaan. Ik arriveerde om 10 over 12 om een pakketje op te halen en zag diverse mensen staan te wachten. Ze waren nog niet open. Rond kwart over 12 heeft de bestuurder van een post.nl busje die ook stond te wachten contact opgenomen met ene Barbara, die hier zou werken en ze zei dat ze er om kwart voor 1 zou zijn. We wachten dus verder. Ik zelf heb het om kwart voor 2 opgegeven, nadat al veel andere mensen waren gekomen en gegaan. Ze zijn gewoon niet open gegaan. Er slecht.
Besta Claudia, Wat vervelend dat de winkel niet open is gegaan en er ook niks op de ramen hing. Onze areamanager is gisteren langs gegaan en heeft met de eigenaar gesproken. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Antoinette
Is prima verzorgd
Beste Annemie, heel erg bedankt voor jouw review dat alles prima is verzorgd. We hopen je snel weer terug te zien. Groet, Margo
Levering stipt nagekomen mede dank zij DHL
De bestelling was er al na 1 dag, keurig verpakt en cadeautje erbij. Zeer gewaardeerd!!
Het is erg duurzaam wanneer je in de plaatselijke boekhandel je mooie boek kunt ophalen zonder extra bezorgbusjes in de straat en zonder extra verpakkingskosten! Prettig geregeld!
Bestelling online besteld en gekozen voor optie om in lokale ReadShop af te laten leveren. Dit zou binnen 2-3 werkdagen zijn. Ik hoorde niks dus op dag 5 naar de winkel gegaan. Hier konden ze niks vinden op mijn ordernummer of op besteldatum. Ivm weekend konden ze pas op maandag met het hoofdkantoor contact opnemen. Hier was de order wel bekend en duurde het nóg eens een week voordat hij aankwam in de lokale winkel.
Dit is een review voor het bestellen van een boek. Ik heb een boek van Dolfje Weerwolfje besteld via de site en in de winkel laten bezorgen. Op de site van Readshop staat vandaag besteld, morgen in huis. Maar ik vind een stenen winkel heerlijk en gun dan ook daar de omzet. We zijn nu precies een week verder en ik heb nog steeds geen bericht ontvangen van de winkel dat het is binnengekomen. 2 dagen geleden heb ik een mail gehad dat het boek verstuurd is naar de winkel. Dat vind ik al rijkelijk laat. En tot op heden nog geen bericht gehad dat het boek daadwerkelijk binnen is. Ik ga er vandaag zelf maar achteraan, ik heb het inmiddels wel echt nodig. Het is een cadeau.
Beste Susanne, de geplande leverdatum was gisteren. Ik heb de winkel voor je gebeld. Ik hoorde dat je de bestelling net opgehaald hebt. Veel leesplezier. Vriendelijke groet Inge
Ik heb online een bestelling gedaan wat goed ging. Daarvoor had ik contact met een medewerkster van de Readshop aan de Eglantier in Apeldoorn. Die mag nog wel een cursus doen "hoe sta ik een klant netjes te woord". Ze had het over dat ebooks niet te koop zijn in de winkel. Dat snapt iedereen. Toen ik haar aangaf dat dat mijn vraag niet was, was ze beledigd en hing me zonder pardon gewoon op.
Beste Monique, Bedankt dat je ons hiervan op de hoogte heeft gesteld. Het spijt ons dat je een slechte ervaring heeft gehad. Jouw feedback maken wij bespreekbaar met de winkel in Apeldoorn om herhaling in de toekomst te voorkomen. Onze excuses. Met vriendelijke groet, José
Ik kreeg een verkeerd boek, maar werd meteen goed opgelost. En kreeg er een leuk boekje bij, als excuses. Niet nodig, maar wel leuk
Ik kreeg het door mij bestelde boek heel snel binnen.Het gratis beloofde zomergeschenk zat er echter niet bij terwijl dat volgens de track en trace code wel zo was.1 berichtje was voldoende om het alsnog te mogen ontvangen.
Goede duidelijke en vriendelijke service
Bestelling wordt niet bezorgd vandaag terwijl daar wel mee geadverteerd is. Geen idee wanneer het wel komt. Het is verstuurd blijkbaar met PostNL en die maken er weer eens een puinhoop van. Kan verder dus ook niets melden over het artikel want ik heb het dus (nog) niet ontvangen.
Beste Dim, Ik snap dat je ongerust bent over de bezorging van je pakket. Wij en de bezorgdienst doen er alles aan om de bestelling op tijd bij jou te leveren. Helaas kan het door onverwachte omstandigheden en/of incidenten buiten onze invloedssferen voorkomen dat wij toch niet op tijd kunnen leveren. Ik heb natuurlijk voor je naar de beschikbare informatie gekeken en ik ga ervan uit dat dit nog bezorgd wordt. Maar maak je geen zorgen: jouw bestelling is verpakt als brievenbuspakketje, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor de bezorging. Groet, Margo
Ik bestel een boek en het komt. Zo simpel.
We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Otto. We hopen je snel weer terug te zien. Groet, Margo
Snel geleverd.
Het is een fijne winkel met er goeie site met uitgebreide keus in boeken en tijdschriften. Heel blij mee.
Ik heb twee weken gewacht op mijn bestelling. Hierbij kreeg ik na een week een mail dat mijn bestelling vertraagd was. Echter toen ik een mail had dat mijn order onderweg was kwam deze niet aan in de winkel. Het boek was echter wel geleverd, maar door onduidelijke vermelding was ik niet op de hoogte gebracht. voortaan bestel ik gewoon in de winkel
Beste Melissa, wat vervelend dat je niet op de hoogte bent gebracht dat je bestelling klaar lag in de winkel. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en zijn altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug en kunnen we je een betere beleving bieden! Groet, Margo
Snel en goede levering
Duidelijke website en makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Beste Annemiek, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Groet, Margo
Herikerbergweg 98
1101 CM Amsterdam