Gisteren boeken besteld en net geleverd

Ik bestel nooit geen boeken via internet altijd in de boekenwinkel, helaas had ik geen tijd dus toch maar online, ik ben zeer tevreden

Tegenvaller

In grote letters “Voor 23.00u besteld,volgende dag thuisbezorgd”..helaas..dat was niet het geval!(op donderdag besteld) Heel vervelend ivm vaderdag! Na bestellen volgende dag berichtje dat 1 v d 2 boeken vertraging heeft..deze is uiteindelijk dag later bezorgd maar van andere boek geen spoor…(dus waarsch maandag weer achteraan bellen)..kortom een tegenvaller.

Waar blijft mijn maanden geleden bestelde en betaalde naardense bijbel 2024

Ik heb bij u de naardensebijbel besteld al maanden geleden heb deze ook betaald maar nog steeds geen bijbel editie 2024

Snel geregeld, direct gebeld toen het boek klaar lag: top!

Service, zoals je hoopt dat het is.

Levering niet zo snel als vermeld.

Op de site staat dat de levering de volgende dag zou zijn. Nu heb ik op dinsdag besteld en vandaag, op vrijdagmiddag, nog niks binnen gehad. Schandalig, volgende keer gewoon weer bij bruna bestellen. Dit heeft overigens niks met het filiaal te maken, dat zijn top mensen!

Makkelijk besteld

Ik had een boek in de pre order besteld en tien het binnen was netjes gebeld dat get boek binnen was en wanneer ik het kwam afhalen

Supertrage bezorging

Ik heb op woensdag besteld, we zijn nu 8 dagen verder en ik heb nog steeds geen idee wanneer het bezorgd wordt. Ik wilde mijn lokale winkel steunen en daarom op deze manier gedaan, maar als ik online bij Bol.com had besteld, had ik het de volgende dag al gehad. Supervervelend, want het is een cadeautje en ik heb het snel nodig!

Winkel is enorm slecht bereikbaar

Omdat ik wou weten of mijn bestelling al binnen is heb ik gebeld. 3 keer de lijn volledig laten doorlopen tot de berbinding verbak. Er is gewoon nooit opgenomen.

snelle verzorgde levering

Boek wat ontbrak in de reeks gevonden bij jullie. Besteld ...supersnelle update over de verzending. Het pakje was netjes verpakt. Nu ligt het klaar voor lezen.

Levering duurt (te) lang

Ik koop liever bij de boekhandel in de buurt dan bij de Bol.com, maar in dit geval duurde het mij te lang voor het boek er was. Ik bestelde op vrijdag, kreeg op dinsdag bericht dat het boek er aan kwam en dat ik gebeld of gemaild zou worden als het binnen was, maar hoorde uiteindelijk niks. Vandaag (vrijdag) bleek het boek wel in de boekhandel te zijn.

Uitgebreid assortiment en goede service

Indien mogelijk bestel ik liever lokaal en dat gecombineerd met persoonlijke service is super.

Klantvriendelijk

Erg vriendelijk personeel.

is goed

is goed . service . snel ontvangen,

Product is goed, levering dhl niet

Boek volgende dag inderdaad geleverd, echter pakje is zonder dit aan te geven voor de deur gezet. Gelukkig was het droog en heeft niemand het pakketje meegenomen. Ik bestel hierdoor niet meer online hier.

keurig afgeleverd

Heerlijke boeken voor een lage prijs

prima afhandeling en snel

zie boven

Slechte service komt belofte niet na

Voor 23 uur besteld volgende dag in huis is totaal niet waargemaakt. Woensdag voor 23 uur besteld en hopelijk komt het vandaag binnen. Als we dit hadden geweten hadden we niet bij jullie besteld. We hadden het namelijk donderdag nodig. Dus graag jullie belofte gaan waarmaken of haal deze van jullie site. Want zelf hebben jullie dit te laat opgepakt want ik kreeg een bericht dat jullie het vrijdag pas hadden afgegeven bij de post. Dus verschuilen achter de fout van de post gaat ook niet op.

Iets langere levering dan verwacht

Volgens de informatie op de site zou ik binnen 3 werkdagen mijn bestelde boek in de winkel kunnen afhalen. Helaas werden dit 5 werkdagen. Verder een goede service.

Besteld, betaald en ophalen. Zo hoort het.

Klant vriendelijk

Bestellingen zijn traag, 8e besteld 14e pas binnen. Het assortiment kan wat uitgebreider.

Geweldige ervaring

Ben weleens in een readshop winkel geweest en dat was al een openbaring, nu kan ik ook online bestellen en vindt het fantastisch.

Super snelle bestelling

Overzichtelijke site , dus makkelijk de gewenste boeken te vinden en te bestellen. Volgende dag werden ze al bezorgd.

Onze zoon van 7 jaar is erg tevreden met zijn voetbal vriendenboek!!

Prima, nette levering en afhandeling.

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam