Fijne winkel, online en fysiek.

Al jaren koop ik veel van mijn boeken bij een lokale Bruna. Het personeel is altijd vriendelijken behulpzaam, en als je een tip nodig hebt blijken ze zeer bekwaam. Online en in de fysieke winkels kan ik makkelijk mijn weg vinden en als ze het niet hebben, dan is het in een flits besteld!

Snelle actie, snelle bezorging, heel positief!

Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik de bezorging kon verwachten. En het pakje arriveerde nog voor de aangekondigde dag! Mijn boek was netjes ingepakt, zodat het er als nieuw uitzag. Complimenten!

Alles prima, super snel geleverd!

Goede service /mooie formaat knuffel

Voor mijn kleinzoon die 2 werd, en helemaal verzot is op Bobbi, de knuffel besteld Hij was zo blij dat hij deze knuffel mocht ontvangen

Een zeer goede ervaring

Het boek wat ik graag wil lezen was de volgende dag al bezorgd. Heel fijn !

besteld, de dag erna al bezorgd! Heel fijn!

Na bestelling zeer snel thuis. Prettig omdat je snel je boek wil lezen.

Online een boek besteld, de volgende dag kreeg ik al een telefoontje dat het boek binnen was gekomen in de winkel. Bedankt voor deze vlotte afhandeling .

Fijn, snel en soepel

Het bestellen ging gemakkelijk, en mijn bestelling was er al sneller dan verwacht! Ik werd netjes gebeld dat hij er was, en toen ik hem op kwam halen werd ik heel vriendelijk geholpen! :) Bedankt!

Tevreden over het nederlandse aanbod, maar Engelse aanbod op gebied van e-reader mag iets meer.

Zeer tevreden over het Nederlandstalige e-reader aanbod. Echter het Engelstalige aanbod mag wat mij betreft iets uitgebreider, met betrekking tot nieuwe/populaire boeken die wel in hardcover of paperback beschikbaar zijn.

Goed en snel

Goed en snel

Simpel en snel

Ik zocht voor mijn kleinzoon een leuk kado, mijn dochter wist wel wat. Zo heb ik door haar een bestelling gedaan bij de Bruna. Erg simpel en twee dagen later een e-mail gekregen dat mijn pakket bij de winkel lag die ik had uitgezocht.

Ik werd gebeld, dat mijn bestelling binnen was!

Ik werd door vriendelijk personeel geholpen!

Supersnel geleverd.

Snel en keurig!

Snel en accuraat afgehandeld!

Twee boeken online besteld; de volgende dag gebeld vanuit de winkel dat deze voor mij klaar lagen. Dag later opgehaald en prachtig ingepakt als cadeautje. Allemaal snel en heel zorgvuldig. Top dus!

Vlotte levering

Het bestelde boek werd de volgende dag perfect en vlot geleverd! Complimenten!

Alles oké

Snelle levering bij winkel in de buurt ontzettend vriendelijke jongeman die mij hielp

razend snelle levering

Prima informatie op de site en na de bestelling, gemakkelijk te bestellen en daarna razendsnelle levering. Alles keurig voor elkaar en ook nog zonder leveringskosten.

al het blauw van de hemel

een voor mij een onbekende schrijfster, zij heeft op mij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Een verhaal dat op mij diepe indruk heeft achter gelaten, het heeft mij emotioneel aan gegrepen. Een boek dat je moet lezen.

Producten zeer goed ingepakt

Boek en strips zonder beschadigingen

Allen met boekenbon betalen lukt niet

Bij afrekenen (online) met alleen boekenbonnen, kan je de rode 'betalen en bestellen'-knop niet indrukken, omdat geen betaalmethode (ideal) geselecteerd kan worden. Uiteindelijk maar deels met ideal betaald om toch bestellingvte kunnen doen. Bruna, oas dit aan!

Boek besteld, zou bericht krijgen, niet gekregen en het lag gewoon in de winkel

Ik had een gesigneerd boek besteld en zou bericht krijgen als ik het kon ophalen in de winkel. Ben bij de winkel langsgegaan en daar lag mijn gesigneerde boek gewoon in de winkel. Laat voortaan wel thuis bezorgen

Spannend om een Ebook te downloaden maar geslaagd

De 1e maal een boek gedownload voor mijn iPad beetje spannend hoe dat ging maar prima snel en duidelijk en zit nu met plezier Vrijuit’ van Iris de Graaf te lezen op mijn iPad ben tevreden en misschien is mijn volgende Navalny als die als Ebook te lezen is maar eerst dit. Mvr groet R.van de Laak

het pakket kon makkelijk in mijn buitenbrievenbus

Vlot gratis geleverd

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht